Mamici casnice (43)
Raspunsuri - Pagina 13
osna spune:
nu vreau sa spun prostii dar vit k stiu ca a luat frate-miu injectabil ca avea timpul de coagulare prea mare.
cumnata-mea e asistenta nu mi-a zis niciodata ca e buna in zilele dinainte.dar nu bag mana in foc.
Danelutza spune:
Asha cetit tottttt, tttooootttt
Cuscra mi-a scos ginerele la plimbare in compania unui baietzel. Mi se pare normal, asha... fidel fidelutza te vrea mama.
Flavia mi-a placut chestia cu nashii, eu le zic musafiri. M-a intrebat sormea duminica, cica am musafiri de ziua mea, la care eu... da, am dar sint in chilotzi
Bea si tu un rachiu sa mai amini rushii, asha am facut eu cind am fost la mareeee si... m-am imbatat, cind sa ma bag in apa, venea marea spre mine, cind ma intorceam spre mal... la fel, eram beata rau si doar cu doua zile au venit mai tirziu.
Corina pentru urari. Te cred ca nu ai timp sa scrii, eu cu una singura, dar tu cu doua... mai trimite-le la mine, ca sa te recreezi.
Cami vreau si eu pe privat adresa aricilor taiatzi cu foarfeca, ai explicat tu, dar eu daca nu vad ca la... nu ma apuc sa fac.
Dispar, apar mai tirziu.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
andora spune:
Eu am intrat sa va fac ordine pe acilea. Asadar concizia in persoana io mi-s:
1 La Moeciu vorba Flaviei, gasim noi o noapte sa stam...auziti ce-mi facu sotu', tb pe 1 iunie sa fie de serv o zi si o noapte si a facut schimb cu altul sa fie pe 1 iulie ca pe 1 iun are examen. Sa-i dau in cap cu ciocaul sau cu barosul? Lasa ca face iar schimb pt 1 august ca altfel il scalpez
2 Flavia, vitamina K apoasa sau uleioasa ii zice, eu am folosit-o la nunta, am luat o fiola si mi-a intarziat o sapt fix, dar am luat o fiola care nu se chema vit K ci altfel dar continea tot vit K acum 2 sapt cand am fost la munte si (recunosc ca am luat-o pe miez de paine ca mi-era groaza de gust) nu a avut nici un efect. Daca iei antibebe e un subiect identic pe al generale cred
3 noi suntem ok si va pupam dulce de tot pe toate si pe toti bebeii, sa fiti cuminti si papaciosi
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
osna spune:
fetelor va doresc o seara placut.mai vorbim maine.ies la plimbare ca e asa placut afara.
impreuna spune:
Si eu va doresc o seara faina
Ziceti repede, ce stiti despre vitamina K?
andora la tine de la vitamina a intarziat o saptamana??? Inseamna ca am sperante, ce bine ar fi. Mi ciuda ca trebuia sa fi luat si acum macar cu o zi inainte sa-mi vina, ca vedeam ce si cat intarzie.
Tu cand ai luat, chiar cu o zi inainte sa iti vina? Si a doua oara ce ai luat de n-a avut efect? ca n-am inteles
Danelutzo esti de coma cu musafirii in chiloti:)
Miha ce munci, ai inceput serviciul sau ce?:) Hai zi tot daca vrei sa te motivam :)
Ma duc si eu la nani, va de noapte buna pe toate.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Dana_ch spune:
Fla nasol cu masina,asa sunt unii ticalosi,noi ne-am judecat cu unu 3 ani si masina noastra era varza,nu am mai recuperat nimic din ea,ala era beat si cum masina era parcata in fata locului de munca al sotului s-a urcat pe ea si a proptit-o intr-un stalp.
corina pupici la fete multa rabdare si putere
lucia sanatate lui Liviu
Danelutza cirese,capsuni
Poze cu Lucas
Danelutza spune:
Adica, cind am si eu un pic de timp, vorbesc singurica in zona asta ?!
Va spun noapte bunaaaaa
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
adita spune:
Ma primiti si pe mine?
mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)