Mamici casnice (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sfarsitoarea spune:

Ah, ce surpriza mi-ati facut! Va multumesc mult pentru urari si va urez sa aveti parte numai de bucurii alaturi de copii vostri. Sa fiti sanatoase.
Sa va spun ca luni dimineata m-a chinuit talentul rau de tot si am "construit" efectiv un tort pentru Catalina sub forma de printesa. O sa incerc sa pun si poze zilele astea.
Cati a avut o petrecere frumoasa cu ccc copiii de la gradinita, am avut noroc si de vreme superba. Si urmeaza inca o petrecere sambata la un loc de joaca, de data asta alaturi de copii nostri, ai romanilor prilej pentru noi sa ne intalnim cu totii si sa trantim o hahaiala mare.
Multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Aseara n-am mai apucat sa intru.L-am dus pe Robert la culcare si m-a adormit el pe mine. M-am trezit dupa vreo ora si ceva,eram atat de buimaca,nu stiam de ce dorm imbracata. Si sotul credea ca ma chinui sa-l adorm pe Robert.

Adita,bine ai venit in gasca!

Flavia,vitamina K este o vitamina antihemoragica,actioneaza asupra sangerarilor interne.Doar dozele mari pot avea efecte adversa,dar daca iei o singura fiola nu are ce rau sa-ti faca,parerea mea.Cel mai bine e sa intrebi farmacistul.
Eu am aici langa mine o farmacie si fetele sunt super dragute si innebunite dupa Robert si orice nelamurire as avea in legatura cu vreun medicament sau simptom de boala,ma ajuta.Daca vrei pot sa le intreb.
Din ciclul "De la lume adunate",cica pentru oprirea invaziei rusilor sau nasilor in cazul de fata mai sunt bune Clorocalcinul si un pahar de rachiu.

Cuscra,uite ca am si dovezi Incepand de aici

Adriana,ce faci?Esti bine?

Astazi imi voi petrece timpul pe la bucatarie.Vreau sa fac un tort pentru maine.Sarbatorim anul si jumatate.

Va pup pe toate.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza si multzumesc Flavia de cafea

La multi ani ! Stela (mama_de_bebe) Sa traiesti, , sa fii fericita, sanatoasa si iubita
La multi ani ! mama lui Dana banana
Dana sa-ti traiasca mama intru multi ani fericiti

Bun venit Adita, mami cu trei copilashi , sedere indelungata si placuta la noi.
Maria2mami ia si tu un git de visiki, or sa apara rushii, dar n-o sa mai simtzi durerea
Andreea eu n-am priceput ce-ai greshit la chec, cum amoniu... unde-i scris in retzeta ca eu nu vad.
Mey cuscra cum adica unde va este locul, unde ne este locûl, ce doar esti de-a noastra. Apropo, cum a dormit ginerica, ca nora ta a dormit neintoarsa dupa ce ieri noapte m-a omorit cu urletele.
Sfirsitoarea mi pliace ca ai revenit la noi, sau printre noi, lumea noua e primita cu... , asta ca sa vina mai des. Acum asteptam feliutza de tort imaginar

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Iote cuscra ca am scris in acelashi timp.

Isabella de la 6 la 10 luni

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Avem capitol nou, treceti repede dincolo sa va dau o veste:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

la multi ani Stela!
astazi sunt cam codasa deabia acum imi beau cafeaua ca fusei iar la dentist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

neatza,va pup!
ieri parca mi se inecasera putin corabileastazi ma simt puternica si cu rabdare muuulta!
adita,bine ai venit!

cred ca prin august am sa incep munca,asa am hotarat io aseara!
merg sa-i dau papa la carla!

Mergi la inceput