Suceava (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Nici la mine nu merge chatul. Nu's de ce .

irina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Imi pare asa rau....la mine chiar merge....am mai incercat acum o data, ma gandeam ca poate s-a modificat ceva de aseara, dar nu....merge bine.
Cine stie ce e...e de intrebat un administrator....ia incercati, messangerul va merge? Ma loghez la el si raman logata....bagati-ma pe listuta daca reusiti...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

helloooo....nu e nimeni?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

nu merge nici messangerul...daca e o solutie ar fi MESSENGERUL DE YAHOO, si bagam o conferinta acolo!
ma duc sa cals!
mi se pare mie sau ilinca iar a lipsit la apel?
somn usor , suceava!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Ilinca din cate imi dau eu seama cam are probleme cu netul....eu i-as lua un piculet de urechi pe cei la care are abonament...sa ne lase ei fara povestile cu zamfiruca, auzi!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

quote:
Originally posted by eveline

Ilinca din cate imi dau eu seama cam are probleme cu netul....eu i-as lua un piculet de urechi pe cei la care are abonament...sa ne lase ei fara povestile cu zamfiruca, auzi!

Ana si Bianca-iubita

iubitele mele, intr-adevar sint ceva probleme cu net-ul, dar n-am voie sa ma pling, am un aranjament foarte profitabil pentru mine, am un fel de abonament subventionat, ca nu platesc nimica...

ce maui faceti voi, fetele cochetele ?
noi astazi n-am mai iesit la plimbare, desi mie mi s-a parut foarte cald si bine, buni a facut botic ca nu-s si nu-s conditii de plimbare, si-a trebuit sa o ascult, ca daca isi da demisia din postul fde baby-sitter ?!
sa ne fi vazut azi, trei femei nebune - buni, matusica preferata a lu' zamfiruc (adica surioara mea) si cu mine - ne jucam cu zamfiruc, ii aratam vaca nebuna (o vaca verde super-simpatica, o jucarie de plus) si tot faceam : Muuu, muuu !!!

am incercat si eu chatul si messengerul de pe forum, merge brici... culmea, la mine messengeryl de pe yahoo face figuri, ma deconceteaza si-mi tot zice ca m-au deconectat pentru ca am "signed in" in alta parte... ma si eberveaza....eveline poate sa va povesteasca ce peripetii am patimit eu cu messengerul, de exemplu vorbeam cu ea si imi aparea offline desi ea era foarte online... asta e, tehnica moderna da si rateuri, nu e chiar infailibila !

ia sa postez eu mesajul asta, ca daca iar mi se blocheaza toate alea iar ziceti c-am disparut in ceata !!!!

va pupacim pe toate.

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Pai daca reusesti intra pe chat la "discutii generale"...ma gasesti acolo sapt asta seara...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea de colt spune:

haideti pe prima pagina...
revin..ma duc as fac cafeaua....

neata..fetili...
pupam..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

'Neata SUCEAVA. Nu am timp sa scriu prea mult, am intrat doar sa citesc ce mai faceti si sa va salut.
Va trimit multi ici din .

D.K.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

'neata!
Floarea de colt, unde esti cu cafeaua?
Fetelor, sa aveti o zi frumoasa!

irina

Poze

Mergi la inceput