Suceava (9)
Raspunsuri - Pagina 9
eveline spune:
Buna fetelor, ce mai faceti....iata mi-am baut si eu cafeaua cu fiica-mea (ea cu laptele, bineanteles) si am zis sa intru sa va salut!
Eu ma duc sa ma joc...la propriu....ma joc cu Bia...n-am ce face pana adoarme de pranz!
Va pup pe toate!
Ana si Bianca-iubita
ramonaa spune:
Am intrat sa va salut doar. Salut la toata lumea!
MOOOOR DE SOOOOMN! Imi vine sa dorm sub birou. Asta e. Nu sunt prea vorbareata. la toata lumea.
poze 1
poze 2
5+ Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
carmen spune:
Si eu mor de somn Ramona o fi ceva in cladire, or fi dat cu praf de dormit ;
eveline nu mai invata asa cu spor ca mai mult de 10 nu poti lua
dandush cam grabita cam grabita
simina Suceava speram ca esti bine
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
eveline spune:
Carmen citesc si eu si remarc (fara stupoare, de altfel...) ca nu retin nika...e curs de istorie a ue si ar tb sa retin numai date (zi luna an...)...creierasul meu nu dovedeste....asa ca habar n-am ce-o sa fie...logica nu merge nicicum, e toceala pura.
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
prafu' ala de dormit a ajuns si la bucuresti, sa stiti..si nu sunt singura care ma plang! daca ati vedea ce moace au si colegii mei, pe la scoala! astenie de primavara, va zic eu! ..bine, si progesteron mai mult la ramonaa ( careia ii transmit un pupic foarte special pentru burtica )
eveline, nasol cu datele, te inteleg!...vrei sa facem un schimb, inveti tu medicina legala (spanzurare, viol, racirea cadavrului, lividatile cadaverice,electrocutarea, asfixierea-170 de subiecte in total)si tocesc eu datele alea de istorie? ...eram sigura!
eveline spune:
meg zau c-as invata si medicina legala decat toceala pura de date...suna interesant ce spui tu acolo....dar se pare ca totul e interesant pana tre sa inveti....ca daca v-as povesti de cursul meu sa vedeti ce interesant vi s-ar parea, dar daca ar fi sa-l invatati...
Se pare ca numai noi stam prin casuca....restul fetitelor cred ca-s pe la plimbare....eh, dar o rasari soarele si pentru noi.
Simina tinem pumnii si te asteptam cu vesti bune!
Va pupicesc pe toate!
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
eveline,nu ai vreo colega, sa inveti impreuna cu ea? in anii 1 si 2 , la anatomie , uinde era muuulta TOCEALa, pe mine ma ajuta invatzatul asta in grup
simina, ne gandim toate la tine si sntem sigure ca o sa mearga totul bine
carmen, parca nu ai fost prea vorbareatza in ultima vreme..valabil si pentru dandush, turtita, iliuta, danarosu...
ilinca, pentru tine si zamfiruc
eveline spune:
meg in viata mea n-am putut sa invat cu cineva....daca ne-adunam doua sau mai multe persoane iesea orice numai invatat nu! Ei, ma gandesc si eu ca doar n-oi pica...in cel mai rau caz iau nota de trecere....dar din 40 intrebari cate or fi oi nimeri eu cateva...stiu destule despre UE din primul semestru si din cultura generala (asa ma incurajez eu)..
Dupa amiaza a iesit Bia la plimbare cu ai mei....si au venit pe la 20.30 in casa. Dupa ce au venit, ce m-am gandit eu: hai sa ies un pic pana la magazinul din colt sa-mi iau una alta si sa iau un pic de aer si eu; zis si facut. Cand m-am intors (pe la 21 fara ceva) ce vad mare pe usa de la intrare in scara: maine (19) gazul oprit intre orele 10 si 15: sa-mi pice fata....eu n-am nika facut de mancare pt asta mica pt maine la pranz, ma gandeam ca fac maine dimineata.
Si acum (la 10 noaptea) ghiciti ce fac eu? - bors de sfecla si pui cu smantana....
Va pupicesc....cred c-o sa fiu iar pana pe la 12 pe aici (Ilinca stie....si aseara pe la 12 noi ne chat-uiam......si ne messengeream pe DC...iata ca am inventat si un cuvant)!
Ana si Bianca-iubita
ilincalif spune:
iaca am aparut, eveline !
sa stii ca si la mine in Obcini miine e verificare la gaz, asa ca intre 10-15 (pur teoretic, data trecuta scria 10-15 si ne-au dat monstruosii drumul la gaz pe la sase seara) me uitam la aragaz... ce ma fac eu, cum incalzesc apa zamfirucului pentru biberon ???? sa incerc sa ii explic cum ca nenea de la Distrigaz linge teava sa vada daca nu scapa pe nicaieri ? da'o pricepe copchila ? nu vreti sa stiti cum face la foame, zbiara de zici ca ii face cineva ceva, ma prind astia daca merg la furat cu ea flaminda
hehee, glumesc, am termos de la TCM, nu sta buburuzica mea flaminda din cauza nimanui !
e 23,45 si mi-e un somn de vad albastru... azi iar am bintuit pe-afara, in marsupel de data asta ca erau niste nori cam negri deasupra Scheii si ma ascund mai usor de ploaie cind n-am carutul ! off, off, off, piul mamii are deja peste 7 kilograme si ma desala, dar grozav ne place la amindoua mijlocul asta de transport, mai ales mie, ca imi face foame si cind ajung acasa is in stare sa rod si talpa de pantof, asa de serioasa e treaba !
pupam fetele cu pupicei mici mititei, da'multi
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
floarea de colt spune:
neata dragelor...
turtito hai la cafea!!
ilincuto pai as vrea io sa te vad cu zamfirucu in marsupiu...mie asa imi mai place sa vad copilasii in tot felul de chestii...in spate sau n fatza...
la cele care invata....io nu pot decat sa le doresc sporuri multe .....si bafta la examene...
io azi sunt pe fuga...am o zi f f plina...asa ca ma intorc la munci...
nu inainte de va dori o zi minunata!!
pupam...pe toate..
pozici