Suceava (9)
Raspunsuri - Pagina 7
eveline spune:
mey fetelor ce mai faceti...? s-a facut frumos si eu zac in casa tocind...cine m-o fi pus sa ma apuc de asta ca eu nu mai inteleg? oare o sa-mi ajute la ceva? ca pana acu e doar pierdere de vreme!
va pup!
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
o sa trebuiasca sa ma culc si eu, desi nu mi-e somn, dar maine iar ma scol la 7..azi m-am razboit cu word-ul si excelul.. ; apoi ne-am uitat la ultimele 2 episoade ale seriei "friends", pe pro-cinema...ati vazut episodul in care monica si chandler devin parintii unui cuplu de gemeni? ce draguuuut! cat de scumpei erau cei 2 strumfi! vreau si eeeeeu BB!!!
hai ca mai vorbim maine!
iulia, se pare ca ne-ai prins intr-un moment in care suntem mai putin vorbarete,dar te asigur ca e doar o faza, ne revenim noi repede, dupa examene..si astenia de primavara!
eveline spune:
mey fetelor, stiti ca avem chat pe DC...uite, in seara asta am stat si eu un pic...merge brici...poate ne intalnim pe chat sa vorbi mai cursiv odata...
Ana si Bianca-iubita
floarea de colt spune:
turtitooooooooooo unde esti? hai la cafea!!!
fetili...vad io ca voi seara va conversati nu gluma...
meg vazut si io ieri ultimile episoade...si faza super a fost cand cei doi au auzit ca au gemeni...
monica a zis ca noi doar unu am comandat..
si chandler zice...avem noi fete de oameni care stiau ca vor avea gemeni???
am ras..pacat ca s-a terminat...
azi e urat afara..asa ca trag sperante de ilinca vine pe la noi in vizita sa ne mai povesteasca cate ceva..
iliuta ,dansdush...stranierele noastre unde or fi??
io va pupic acum...ca incepe taraboiu...
mai vb..
pozici
turtita fermecata spune:
Hai, mai! Ca ma gandeam ca am sa mor de somn daca nu mai vii cu cafeluta!
Am ajuns si eu ieri cu gaza in parc in centru si era o gradi acolo... grozav. Pacat ca Ilinca inca nu doreste sa socializeze cu copiii. Pai da, ea tre sa-i cunoasca de vreo mie de ani ca sa schimbe trei cuvinte! Si daca vine cineva langa ea si o intreaba de sanatate, zici ca a impaiat-o careva! Da sa fuga, nu alta.Da' sper ca-i trece cu timpul.
Hai sa aveti o zi merveilleuse!
irina
Poze
ramonaa spune:
Salutare!
Ce urat e afara!
Eveline cum stai cu invatatul?
Am fost ieri la eco si am vazut ceva micut de 8 mm. Totul e ok. DPN e 12 ianuarie. Mai am de facut controlul ginecologic si cam atat pentru inceput. Analizele le-am facut azi si sper ca e ok.
Va doresc o zi buna!
poze 1
poze 2
5+ Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
eveline spune:
Wow ramonaa sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pentru samburelul tau si pentru tine....m-ai facut sa-mi aduc aminte cand am vazut eu prima data...n-am sa uit toata viata mea:era saculetul amniotic ce avea 7mm...si abia la al doilea control avea iubita 7mm in saculetul de vreo 12mm
Of....le dorim din suflet la toate aspirantele noastre sa traiasca asemenea clipe!
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
bun gasit! mai, mie nu imi merge chat-ul, nu stiu de ce..imi apar tot felul de erori..am inteles ca e posibilasa ceva daca am programe antivirus instalate, si eu am un firewall si..am impresia ca mai am ceva, da nu stiu exact ce, barbatu' stie!
uite, daca tot ziceti ca in SV e vreme nasoala, va trimit eu cate 2 raze de soare fiecareia.
ramonaa, felicitari inca o data, si sa dea Dumnezeu sa auzim doar vesti bune pana in ianuarie (inclusiv)!
eveline spune:
Nu cred ca de la antivirus nu merge....toata lumea ce are net are cate-un firewall ca altfel...adio computer. Eu mi-am cumparat calculatorul (in rate....vreo 30 si ceva milioane) si l-am adus acasa cu windows-ul pe el si i-am chemat pe astia cu netul. Desteptii nu m-au intrebat daca am vreun antivirus, nici eu n-am stiut sa le spun ca n-am...clar e ca atunci cand mi-au bagat cablul de la net in cala....bufff....virusii gramada pe el....l-au atacat in asemenea hal ca nu mai mergea nika....l-am schimbat cu totul (calculatorul....il luasem de o zi).
Asa ca mai incearca...urmeaza instructiunile...te pune sa intri pe alta adresa pe forum apui te loghezi si apoi abia intri pe chat ori din stanga (deci nu de sus) ori de sub fiecare subiect!
Bafta....oricum e si messenger pe DC...langa chat
Ana si Bianca-iubita
megbeng spune:
am urmat instructiunile 100% corect zic eu...cand sa se deschida pagina insa...apare doar un fond albastru deschis si apoi vreo 5 ferestre mici, pe rand, cu erori...