Suceava (9)
Raspunsuri - Pagina 4
megbeng spune:
sa vedeti faza: sunt in continuare asa zapacita/adormita..ca nu mai gaseam deloc subiectul..am ajuns pe pagina 5..zic: mai, nu se poate! si am luat-o iar de pe prima pagina, cu atentie...si chiar pe prima pagina v-am gasit!
iulia, bun venit! ...daca ne dai datele tale te trecem imediat si pe listutza..despre betesda eu una nu stiu absolut nimic ...mai zi-ne despre tine, sa ne cunoastem! esti aspiranta, mamica..burtica?
eu sunt in ziua 32 si tot astept sa-mi vina ciclul..si el nimic..si-s taaare amarata ca intarzie asa mult si se face tot mai lung (eu il aveam asa frumos si regulat, la fix 29 de zile!)..vroam si eu sa incep iar numaratoarea de la ziua 1, sa sper iar in sanse de bebe...ma rog, nicerc sa ma linistesc, ca tot nu pot schimba nimic
restul aspirantelor de suceava, in ce zi mai sunteti?
eveline spune:
Salutare fetelor.
Intr-adevar cum spunea Ilinca si eu am "tras" cu barbat bolnav acasa....e de groaza dom'le cu barbatii astia....ce tanguieli, n-ati vazut asa ceva....si trebuia sa-i fac incontinuu masaje (deh....il dureau muschii de la febra...).
Sunt super nervoasa, suparata asa ca va pup dulce si revin atunci cand m-oi calma (bolnav bolnav barbatu asta al meu dar a plecat la Ploiesti....m-a scos din minti).
Ana si Bianca-iubita
ilincalif spune:
t asa de frumos afara ca noi iar iesim in drum...
eveline, calmeaza-te, pune-i lu bianca iubita ciorapeii aia colorati care imi plac la nebunie, coboara la nivelul solului si sa vezi cum iti trec toate !
pupacim toate fetele cochetele !
ne revedem mai la noapte, pe racoare !!!!!
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
iliuta spune:
Buna fetelor.Acum m-am trezit si in 2 ore plec iar la serviciu.
V-am zis ca am ales gradinita. Mai am un test vineri.Sper ca am luat decizie inteleapta.
Ieri am avut o zi tare grea......tatal meu ar fi implinit 51 de ani.....mi-e asa de dor de el......
Va pup pe toate fara exceptie.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
eveline spune:
wow fetelor pe unde sunteti? sa nu-mi spuneti ca sunteti prin centru pe la concert!
Noi am ajuns acasuca dupa o plimbare lunguta pe traseul deja cunoscut....nu ne lasam duse in casa....intr-adevar zile ca asta am tot asteptat cat a fost iarna de lunga.
Dar pentru mine vine o saptamana nu tocmai relaxanta (am examen sambata....Meg stie cum e inainte de examene).
Va pupicesc!
Ana si Bianca-iubita
ilincalif spune:
eveline iubito, pe unde mi-ai umblat ? ca in parc la 3 barbosi sigur n-ai fost...vezi cum te-am prins ? cine stie pe unde ati bintuit !!!! pe mine ma dor talpile de atita plimbat, am iesit din casa la ora doua si ne-am intorsdupa sase si jumatate, buni ne daduse deja disparute !!!!!
fetele cochetele poftiti la pozici noi cu zamfiruc... nu va asteptati la niste opere de arta, sint pur si simplu citeva poze facute de o mamica indragostita de puiul ei !
http://photos.yahoo.com/irina_inm
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."
turtita fermecata spune:
'neata, fetele! Am cam lipsit, ca am fost la tara la aer curat. Ilinca a stat toata ziua afara, sambata, a vizionat toate vacile vecinilor, toti melcii, carabusii, tantarii.... Asa incat duminica dimineata pe la 5 s-a ridicat in fund si mi-a zis "mami, daca mai este vaca, mergem!". Am reusit cu mare greu s-o conving ca e prea dimineata, da' la 7 tot n-am scapat!
Si-acum stau cu cafeaua in fata si incerc sa ma trezesc, ca am o senzatiede aia de dupa concediu. Da' ma bucur sa vad ca ati avut activitate in weekend.
Acu' ma cam duc sa fac un test, si cine stie, poate va dau si vreo veste!
irina
Poze
floarea de colt spune:
neata fetili meli...ce de-a activitate pe aici...mai mai..
iliuta bafta si la ultimul hop..o sa fie bine...
meg , felicitari pt 10!!
eveline si tie bafta la examen!!
turtita deci cum a iesit testu ala??e cu ochisori???
ilinca , zamfirucu e extrem de scump,ce sa mai , mai ales in una din poze in care zambeste direct in aparat , e super scumpa...o minunatie...sa va traiasca!!!
io am avut un wk cam agitat , am fost sambata la un botez , un baietel tare scump ,dar care insa , la cele doua luni ale lui , a fost tare bonavior , a stat mama cu el prin spitale , la sv si la iasi..off off...acum e bine si tare mult as vrea sa nu se mai chinuie copilasul asta de acum inaite...
l-am tinut in brate cu asa niste emotii..apropae ca imi dadeau lacrimile...ce sa fac asa is io...ma topesc dupa bulinutele astea mici....
va pup pe toate...si va doresc o saptamana placuta!!
aaa meg...io azi ziua 16....nimic nou sub soare insa ..in ce ma priveste...
pup..
turtita fermecata spune:
Mai, nu prea e cu "ochi" testul. Poate data viitoare. Eu cred ca viitorul bebe stie ca tre sa se nasca mai pe caldura, ca sa stea toata ziua in parc! Da' continuam, oricum!
irina
Poze
megbeng spune:
turtita, in a cata zi esti? poate ne luam de manutza la conceput bebele in luna mai, ce zici?
la mine au aparut "rusii" in WE, azi sunt ziua 2 deci (asta e unul din motivele pentru care am si chiulit azi de la scoala, ca eu in ziua 2 am un fluuuuux... de e mai intelept sa nu ies din casa)
ilinca, cred ca e clar ca si eu sunt topita dupa zamfirucul tau, ca de altfel dupa toti puiutii de suceveni de pe aici!
iliuta, o sa fie bine in mod sigur la gradinita, mai ales ca, intr-adevar, pentru o gravidutza va fi mai usor ca educatoare decat camerista!
in suceava nu stiu cand ajung..o sa merg in schimb in iulie sa stau la bunici cateva saptamani (in campulung) ca sa pot invata "full-time", fara treburi gospodaresti si fara tentatia internetului