Suceava (9)
Raspunsuri - Pagina 3
ramonaa spune:
Scriu pe fuga, nu am apucat sa citesc tot, dar va intreb ce stiti de dr. Coca si dr. Pauliuc? (ginecologie) Da ma intereseaza sa fie la et.5 in spital. Dana Rosu ii stii? Eu nu am auzit de ei.
Unde au cabinetele, cum sunt, cum iau legatura cu vreunul din ei? Astept informatii. Mai am o colega ce trebuie sa mearga si ma preseaza. Help! Multumesc mult!
Week-end placut si distractie maxima!
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
eveline spune:
Te-as sfatui sa optezi pt dr. Coca...n-are particular o gasesti in spital fie la telefonul spitalului si ceri interior la ginecologie V. E o adevarata doamna, e tanara si foarte bine pregatita.
Dr. Pauliuc e OK, e un om deosebit cu un mare suflet dar profesional nu stiu ce sa-ti recomand....oricum am impresia ca de obicei e mana a II-a (la cezariene...asa a fost si la mine). Nici ea n-are particular.
Ana si Bianca-iubita
carmen spune:
Ramona am vrut sa te vad dar nu erai, sunt ff curioasa cine mai e insarcinata.
Dr Coca stiu ca e apreciata, dr Pauliuc nu stiu prea multe de ea.
Sanatate multa.
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Dandush spune:
Ei na! Daca vine vorba de exmatriculare.....sunt prezenta .
Mai , mai, mai...eu care eram aici mai mereu, nu ma mai recunosc. A dat oboseala in mine , dar si munca. Dupa saptamana libera cu prea multe nopti nedormite am intrat in priza. Plec de acasa la 7 dimineata si vin pe la 8 seara. Nu stiu daca arat ca un zombi , dar ma simt precum unul. Am foarte multe ore la scoala, si daca ar fi doar una ar fi ok, dar trebuie sa alerg dintr-un loc in altul ...........anyway...creierasul meu e in coma la ora actuala ; cred ca ma duc sa-mi fac o baita sa ma relaxez.
Nu am restante la citit , deci sa nu credeti ca-mi scapa ceva .
Meg , scumpi, sper ca ne scrii zambind dupa ce revii de la examen si calc-o pe coada pe vecina aia a ta.
Ilinca mamica de Zamfiruc... imi este dor de povestioarele tale, iar lui nenea fotografu' sa-i arati obrazul!!! Vreau si eu sa vad pozici!!!
Iliuta, stiu ce aiurea e sa lucrezi Sambata, si eu din pacate nu stiu cum sa scap, dar de 5 ani tot imi spun ca " de luna viitoare -gata!", dar n-am avut curaj sa renunt .
Ramona, sarcina usoare si ia-le si pe aspirante in barca ta. Daca le iau intr-a mea...e jale (sunt super-fertila).
Eveline, Floricel va trimit un buchet de si va urez weekend placut!
Turtita , sa-ti traiasca papusa.
SIMINA....sunt(em) cu gandul la tine. Abia asteptam sa vii si sa ne aduci vesti bune.
Sper ca nu am uitat pe cineva, dar daca da...dati vina pe oboseala
V-am pupacit !!
D.K.
megbeng spune:
am luat 10..ma duc sa ma culc..lesin de somn...revin mai pe seara!
pupici la gagici, mamici si burtici!
DanaRosu spune:
quote:
Originally posted by ramonaa
Scriu pe fuga, nu am apucat sa citesc tot, dar va intreb ce stiti de dr. Coca si dr. Pauliuc? (ginecologie) Da ma intereseaza sa fie la et.5 in spital. Dana Rosu ii stii? Eu nu am auzit de ei.
Unde au cabinetele, cum sunt, cum iau legatura cu vreunul din ei? Astept informatii. Mai am o colega ce trebuie sa mearga si ma preseaza. Help! Multumesc mult!
Week-end placut si distractie maxima!
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
Amandoua sunt doctorite. Ti-as recomada-o pe dr. Coca. Are mai multa rabdare . In rest, o gasesti cum ti-a zis eveline mai sus. Numai bine!
ps Felicitari, Meg!
Dana
And, yes, I am a blonde!
megbeng spune:
bune dimineatza! hai ca m-am trezit si parca sunt ..mai in contact cu lumea..ieri nu stiu exact prin ce lumi bantuiam..asa somnoroasa nu am mai fost de mult timp...
partea mai putin buna e ca am una bucata sotz racit cobza..si, ca orice barbat..foaaaarte nesuferit...mai mult nu o sa pot sta..trebuie sa ii acord toata atentia si sa ii explic toate mecanismele fiziopatologice despre care ma intreaba!
sa aveti un weekend minunat!
Dandush spune:
HEI SUCEAVA!!!!!! Ce faceti?? Inapoi la prima pagina.
Megbeng, felicitari pe ziua de ieri si insanatosire grabnica sotiorului. Asa-s barbatii la boala, cum spui tu " nesuferiti", dar cu dragostea noastra isi revin imediat.
Va pup pe toate .
D.K.
iulia1977 spune:
si eu tot din suceava (din judet). ma primiti?
ce stiti despre spitalul particular bethezda? maternitatea m-ar interesa.
multumesc anticipat
ilincalif spune:
fetele cochetele, dupa asa o zi minunata petrecuta mai mult pe afara, zamfiruc s-a indurat sa adoarma, iar eu hop pe aici...
eveline, se pare ca te-am ratat la mustata azi, cind am ajuns la barba lui Kogalniceanu tu tocmai ai plecat acasa... ce face sotiorul tau ? ia-te de mina cu Meg, amindoua cu sotiorii bolnaviori... si sa te fereasca Dumnezeu de un barbat bolnav, "nesuferit" e un cuvint prea blind pentru fitzele pe care le fac la boala !!!!
iulia, bine ai venit ! te primim, te primim, si sint convinsa ca o sa-ti placa de & la noi !!!! despre spitalul bethesda, surse de specialitate (persoane care lucreaza in sistemul medical) mi-au spus sa ma feresc ; degeaba au o curatenie exemplara, conexiune internet si televiziune prin cablu daca stau prost la capitole foarte importante precum personalul neonatologie ; si-apoi sa ma ierte Dumnezeu, daca vroiam Internet si Tv prin cablu puteam aranja sa nasc acasa, ca astea le am si acasa ; nimic de zis, te internezi cu mina in buzunare, ca iti asigura tot ce e necesar, familia nu trebuie sa iti aduca mincare de acasa, ca la spitalul judetean, conditiile de cazare sint ca la hotel, dar si platesti de iti sar capacele... daca mai pui si ca acolo sef de trib e doamna dr Savescu, de care multe din fetele de pe aici iti vor recomanda sa te feresti, tabloul e aproape complet !
Dandush, ce faci, japonezuca noastra draga ? se pare ce ti-a iesit pe ochi saptamina cea de aur, in care te-ai gratarit la greu, acuma n-ai incotro si trebuie sa tragi tare cu munca, nu ?
floricico, buni ca a mea doresc tuturor... nu suporta sa se vorbeasca in jurul ei despre boli, medicamente, doctori.. cu greu o conving sa mearga o data pe an la medicul de familie sa ii ia tensiunea ; imaginati-va ca are tensiune de aviator, la virsta ei este super-strong, si are un tonus fantastic. de fapt, pe cine credeti ca mostenesc eu ? pe buni, desigur ! sintem o familie de optimiste !
pupam carmen, iliuta
am pupa si gina, cristina, carmencita, dar unde sinteti ? unde v-ati ascuns ? iar daca am uitat pe cineva, iertaciune ! ne-am rasfatat cu cite o bere in seara asta si m-a cam molesit... ia sa merg eu cumincioara la culcare, ca acus se face 1h30 si isi cere zamfirucul mamei drepturile !
iar pentru pozicile noi din album, faceti bine si asteptati pina miine... acu sa va vad daca vi s-a dat si voua virtutea rabdarii !!!!!
Ioana si Zamfiruca, minunata mamei
"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."