Suceava (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turtita fermecata spune:

Da' iar ne-am dus pe pagina 2!
Cred ca luna asta ma apuc de treaba serios, ca nu se mai poate. Meqbeng, ce zici? Facem bebei de-o varsta?
Ilincalif, ce neonatolog au aia la Bethesda? Ca in ce-o priveste pe d-na Savescu, mai bine merg vreo 200km pana la Iasi...

irina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare fetelor!
Oare am deochiat vremea....caci iata cum se facu!
Eu oricum am consemn la domiciliu ca tre' sa invata, dar totusi...de la vremea asta mai degraba as dormi.
Voi cu ce va mai laudati?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

In primul rand multumesc pentru informatiile oferite. Cred ca voi merge la dr. Coca. Maine merg la eco, saptamana trecuta nu se vedea samburelul si apoi incep cu analizele. Ma simt bine, seara adorm la 22-22.30 fata de 23-24. In week-end am bantuit cu cel mic in natura (la tara, si ieri la gratar). A alergat doua zile cat pentru o saptamana.
Meg felicitari pentru examen.
Iulia bine ai venit!
Ilincalif vazut Zamfirucu. Sa-ti traiasca e scumpa foc. pe obrajori.
Eveline bafta la examen!
Aspirantele va astept cu vesti bune!
Dana multumesc pentru informatii.
Va doresc la toate o saptamana minunata!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Stiti vreo reteta de chef de invatat??

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by eveline

Stiti vreo reteta de chef de invatat??

Ana si Bianca-iubita

cafea , eventual tigara daca esti fumatoare, muzica adecvata motivatie interioara (trebuie musai sa iti placa ce inveti), forum DC inchis, sucuri naturale, reci..la mine cam asta merge! bine, si trebuie sa fie destul de frumos afara, daca a vreme inchisa greeeu ma mobilizez!; eu in perioadele mai intense iau si cate un "intaritor" (de ex TANAKAN), dar care are efect numai in cure mai lungi, nu merge sa iei de luni daca ai examen sambata!

turtita, mie-mi convine..sunt ziua 2 si foarte optimista (desi nu stiu daca am motive, dar ma rog...)

oricum, am depasit faza cu somn la greu si am un randament la invatzat ceva de speriat! va pup si ma intorc la ale mele!

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilincalif spune:

quote:
Originally posted by turtita fermecata

Da' iar ne-am dus pe pagina 2!
Cred ca luna asta ma apuc de treaba serios, ca nu se mai poate. Meqbeng, ce zici? Facem bebei de-o varsta?
Ilincalif, ce neonatolog au aia la Bethesda? Ca in ce-o priveste pe d-na Savescu, mai bine merg vreo 200km pana la Iasi...

irina

Poze

turtita, eu ma refeream la asistente, de doctor nu stiu.

fetele cochetele, e frig, e urit, azi citim si ascultam muzica.. era cit pe ce sa ma incui in bucatarie si sa fac niste fursecuri, ca lu'buni tare ii place sa rontzaie cite ceva pe linga ceai sau cafea ! si nici eu nu ma dau in laturi !!!! Dar am zarit cintarul lui tati sub dulap si mi-a trecut pofta de aluaturi, mai bine rontzai morcovi si mere !
va multzumesc tuturor pentru cuvintele frumoase la adresa zamfirucului meu minunat ! azi dupa-amiaza am dormit impreuna un ceas si cind m-am trezit intii si intii am vazut doi ochisori mari si frumosi uitindu-se la mine cu incintare si cu mirare in acelasi timp... cum sa nu fiu fericita cind ma uit la ingerasul meu ?

spor la invatat pentru studentzelele noaatre ! mi-ati facut pofta, meg si eveline, cred ca la toamna ma inscriu la noi aici la Suceava, la ID, daca tot stauacasa macar sa nu stau degeaba, buni e incintata de idee, e clar ca va putea petrece mai mult timp cu micutza ei zina !

va pupacim, docamdata, si cine stie, poate mai intram, mai pe seara!
http://photos.yahoo.com/irina_inm

Ioana si Zamfiruca, minunata mamei

"Ne nastem uzi, goi si flaminzi... Abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc ! ..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

bre, da ce e cu linistea asta pe aici?

Waiting for the sun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

eu mor de somn si nu am avut ce face si am intrat pe un link cu "deserturile nataliei"
http://community.webshots.com/photo/496085899/1532780016080823175xQWnPd

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

vai de zilele mele....ma imbolnavesti de pofta carmenica...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

io-te si asta: http://community.webshots.com/photo/496085899/1541384403080823175HcDIGk
si asta: http://community.webshots.com/photo/496085899/2506062640080823175HQRbzz

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput