Mamici din Arad...???(47)
Raspunsuri - Pagina 9
flavia ramona spune:
LA MULTI ANI Vladut. Sa cresti mare si voinic si sa ai grija de Timea.
Alina 33 bine ca mai intri si tu. Data viitoare la intalnire poate ca veniti si voi.
Legat de glucoza mi-a dat sa beau 75 de grame si nu ca e nasoala, ca e dulce, dar habar nu am de ce am reactionat asa. Am incercat sa ma odihnesc putin, dar fara prea mare noroc asa ca de la 4 la 6:30 am fost la scoala si apoi am fost pana in Ziri sa vad cat e o saltea pt patut de copii. Acum am ajuns acasa.
Ma simt slabita si stomacul mi-e cam intors pe dos, dar maine va fi mai bine.
Ildi, eu nu pot sa-ti dau sfaturi legate de alaptat , dar sper sa ai lapte mai mult.
Diana, iti doresc nastere usoara si abia asteptam sa ne spui de Timea.
O prietena a nascut ieri in Italia o fetita de 3,2 kg si sunt bine amandoua. Mai trebuie sa nasca saptamana asta cea mai buna prietena a mea, tot fetita.
Ioana, eu abia astept o noua intalneala.
Nico, tu pe unde umbli?????
24+
gabitzica spune:
Alina, Tudor e vaccinat impotriva varicelei. Sper totusi sa nu faca Dragos, ca mi-e mila de el. Trebuie sa il ti in casa 2 sapt. ce o sa te faci cu el? Asa tare m-am schimbat de cand nu ne-am vazut?
gabi 22+
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Alina33 ma bucur ca ai revenit in "peisaj"!Pacat ca nu ai venit la intalnire, dar sper ca pe urmatoare sa n-o ratezi!
Pupici!
Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
LA MULTI ANI ! ,VLADUT !!!
sa cresti mare , sanatos si voios si sa fi o bucurie pt parintii tai !
Fetelor multumim pt poze !
Ildi , felicitari pt David ! asteptam poze si pana atunci mai spune-ne cate ceva despre voi.Mai cu alaptatul se cam adevereste ce au zis fetele, adica la un moment dat va renunta la san in favoarea biberonului si a laptelui praf. Nu ai o pompa se te mulgi regulat , pastreaza laptele si cand se aduna cantitatea suficienta i=l dai cu sticluta.Asta ar fi o varianta . temporara, pt ca sa primeasca mai mult timp lapte de la tine.Cat despre laptele praf, eu zic sa te orientezi catre ceva mai bun : Milupa, Humana, Nan, macar primele luni,apoi mai poti schimba.
In rest cam nasol cu noi, adica suntem bolnave amandoua, fiecare cu tratamentul ei... .Ei am avut eritromocina 5 zile si se pare ca nu a fost indeajuns asa ca acum sunt pe injectabil( ampi+genta) si Melania bineinteles ca a luat de la mine si acum e mucoasa la greu de nu poate respira, e ragusite, face febra si mai si plimba secretiile alea prin nas si gat de se ineaca. .Oricum e PRIMA data cand a avut nevoie de mine ,la greu ,si s-a si manifestat ca atare . Pana acum am crezut ca sunt numai de umplutura .
Voi nu stiti ce inseamna asta ca aveti baieti iubareti si mamaosi , bucurati-va pana mai sunt asa !
Claudia_Maria, un rosu in gat ai exclus ? vezi ca se poarta !
Melania (14.01.2005) si mama
http://photos.yahoo.com/cofratu
DianaR spune:
Fetelor, multumim de urari! Sa ne traiasca toti piticii!
Maine merg la Timisoara, probabil ma interneaza si joi ma opereaza. Eu am sa o anunt pe Nico cand pot ce si cum a fost si am rugat-o sa va transmita, am si eu inca o rugaminte la voi sa intrati la mamicile de mai-iunie 2006 si sa scrieti cand aflati de mine! Multumesc!
Alina 33, bine ai revenit! Ma bucur sa mai aud de voi!
Ildi, bine ai venit acasa! Subscriu la sfaturile fetelor! Insista cu sanul cat poti de mult, de la biberon are mari sanse sa se intarce. Putini is pruncii care acccepta si una si alta, nu te baza pe asta.
Fetelor, v-am pupat si ne-om "vedea" cand s-o putea!
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (39 fix)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
alinamoro spune:
Diana, succes si nastere usoara. Sa va intoarceti cu bine, tu si Timea.
Ai emotii? Eu da!
Alina (23+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
pufymic spune:
Neata fetelor!
Diana iti tin pumnii sa decurga totul bine cu nasterea si sa va intoarceti sanatoase acasa!
Am emotii pentru tine!
Nico multa sanatate si tie si lui Melania!
Restul fetelor ce mai faceti????Sper ca nu mai avem si alti bolnavi prin zona...
Pupici!
Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
Io-s pe aci, astept cu nerabdare o veste...o prietena de-a mea si a AlineiM naste...ieri au apucat-o contractiile si inca nu am nici o veste...stau ca pe ghimpi
Emotiile sunt duble...asteptam vesti si de la Diana
Nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand veti naste Noi astea negravidate vom sta aici cuminti sa ne anuntati ce si cum...maammmmmaaaaaaa, abia astept
alinamoro spune:
Clau, ha-ha, cand vom naste noi voi veti fi intr-un stres continuu timp de 1 luna, voi "negravidatele"!
Alina (23+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita