Mamici din Arad...???(47)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Diana nastere usoara si sa fie bebelina o mincacioasa!!!
Gabi, am uitat de vaccin, daca imi aminteam mai repede...:( Cica nu e necesar sa stea in casa daca e cald afara.sa nu bata vintul si sa nu se scarpine sa isi murdareasca bubele,ma apuca groaza.Doamne de n-ar face sa il vaccinez!!!!

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

ALina, tu ce faci? ai inceput serviciul?? Dragos ce mai mestereste?

Alinush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinush bine zici!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Diana nastere usoara si sa va intoarceti cu bine acasa.

Ioana nu stiu ce o fi,ca gingia e umflata la maseluta de mai bine de o luna si nimic,bine macar ca doarme noaptea,oricum de cind am trecut-o pe lapte de vaca nu se mai trezeste decit o dat pe noapte,rar de 2 ori si sunt super fericita.

Nico nu stiu daca are rosu in gat,chiar nu am fost cu ea la dr. dar ea mai are perioade din astea in care nu mininca,voi cum sunteti? mai sunteti bolnavioare?

Clau o mai pomeneste Raul pe ANA-Maria s-au a uitat-o deja

De 3 zile Ana-Maria sia schimbat programul nu mai vrea sa se culce seara mai repede de 11-11.30 ma dispera si azi a dormit pina la 10 si eu impreuna cu ea

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana, nastere usoara. Ne rugam sa fie totul bine si Timeea sanatoasa.
Si la mine sunt duble emotiile ca vineri trebuie sa nasca o prietena, cu cezariana ca are ceva probleme cu rinichii.
Nico, insanatosire grabnica.

Gabi 22+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Clau, Dragos l-a descoperit pe NU si cind il rog sa faca ceva primul cuvint e NU. Ma terorizeaza acum cu "mama ce-i asta? ...care face...? cum face si ......si uite asa nu mai terminam cu explicatiile.Desi stie foarte bine cum face avionul sau masinasau oricare alt animal.Nu tace pina nu ii raspunzi.E asa dragalas ca daca il ignor se pune in fata mea si repeta intrbarea pina ma satur eu ca el nu:)
Gabi si de ziua lui Dragos aratai tot la fel de bine numai nu mi-am dat seama decit acum cind te-am revazut in poze.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Haloo mamici,

noi suntem bine, Stefan creste tot mai mare, are acum 6 luni si 1 sapt, 9.120 g, si 75 cm.
suntem diversificati dar papam titi inca. Ea e baza.
vad ca v-ati si intalnit. Ce bine de voi! Am vazut pozele. Nu va cunosc pe niciuna.
M-am gandit ca poate am noroc sa cunosc pe careva.
In rest ce sa spun voi sunteti toate mai mari ca noi. Nu vreau sa va plictisec eu, sau sa va incurc cu postarile mele si intrebarile pe care le am.
O zi buna!

va pupilesc.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Hildegard, nu cred ca plictisesti pe nimeni asa ca scrie si tu mai des.

Eu astept sa vina preotul sa sfintim casa, ca ar fi cazul.

Am luat rezultatele la analize si .... sa vedeti ce ciudat. Deci, glicemia simpla a fost 66, cand ar trebui sa fie intre 70 si 110, deci mica. La o ora, dupa ce am baut glucoza aia am avut glicemia 70, cand normal ar fi fost intre 70 si 200. La doua ore a fost 62 si normal ar fi fost intre 70 si 110, dar aici nu pot sa iau in calcul valoarea ca am dat afara restul de glucoza. Dar, oricum o iau, glicemia e mica. Asta ce inseamna???????? Deseara il sun pe dr din Szeged ca a spus sa-l sun dupa ce am rezultatul.

Clau, adevarul este ca in septembrie cand nastem noi, mai toate, o sa fie o adevarata placere sa stai sa astepti vesti .

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Flavia, esti insarcinata pentru prima data?
Vad ca ai 24 de sap. Iti doresc o sarcina usoara.
Eu zic sa papi glucoza naturala, sau cum ii zice.....sa nu te enrvezi sau stresezi si sa dormi cat poti.

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Hildegard, da sunt insarcinata pt prima data, dupa o minune de la Dumnezeu. O sa fie baietel.
Glucoza aia am luat-o pt ca am facut testul de toleranta la glucoza (diabetul de sarcina).

A fost preotul si ne-a sfintit casa. De mult vroiam si acum am reusit. A inceput Bogdan sa miste cand a inceput preotul slujba.

Gabi, sa-mi spui daca iti trebuie medicamente din-alea ca vad ca la mine au efect. Iau seara unul, desi dr a zis ca pot sa iau 3 pe zi, si totusi are efect. O sa maresc doza de maine ca incep sa iau si fier.

Abia astept sa ne spuna Nico maine ca a nascut Diana. Chiar ca am si eu emotii.

Va las ca imi vin finii si niste prieteni la meci.

24+

Mergi la inceput