Mamici din Arad...???(47)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, mi-am amintit acum...te-am vazut in poze ce mult ai slabit! E super ca esti ambitioasa si ai tinut cura!
Da, ai dreptate, gravidele nu au voie in mina, va merge Calin cu Dragos, eu voi lenevi pana se intorc ei, vor sta cam 4 ore pe zi, dimineata.

Ioana si Flavia, am vazut ca aveti burtica destul de mare, la Gabi nu prea se vede. De vreo 2 saptamani mi-a crescut si mie destul de mult.

Diana, burtica ta e mareeeee, acusi scapi de ea!

Alina (23+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Alina, eu am fost la praid mai de mult dar e foarte fain. Coafeza mea tocmai s-a intors de la Praid. Daca vrei sa-l duci pe Dragos i-a trimitere de aici de la medic si acolo il duci la o consultatie si i se da ceva hartie si platesti mai putin parca daca are ceva afectiuni.

Eu am fost azi sa-mi fac toleranta la glucoza si m-au intepat iar de 3 ori. Asta ca asta, dar la o ora dupa ce am baut glucoza mi s-a facut rau si pana la urma am vomitat (pt prima data de cand sunt gravida) acolo pe jos. Mi-a fost asa rusine, dar am dat afara doar glucoza aia ca altceva oricum nu era voie sa mananc. Acum sunt curioasa daca intr-o ora am reusit sa asimilez ceva glucoza, ca dupa aia sigur nu am mai avut ce daca am dat-o afara. Nasol a fost. Maine iau rezultatul.

Ma simt slabita asa ca poate intru mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Ceau fetelor !!!!!!!!!
Am intrat si eu un pic sa vad ce mai faceti .Noi suntem bine ,David are azi 2 saptamani .Am nascut prin cezariana dar totul e ok am si uitat parca deja in schimb sunt suparata ca nu am laptic destul pt bb asa ca trebuie sa ii dau completare lapte praf. As vrea sa ma ajutati putin ,mie dr. de familie mi-a spus sa-i dau Lactovit care e gratuit dar care ar costa 100mii cutia dar ce nu inteleg eu e ca Milupa , Nan sunt la 400mii.De ce e diferenta asta de pret ? Voi ce ma sfatuiti ,ca parerea mea e ca exista un motiv pt care sunt mai scumpe celelalte .Poate ma puteti ajuta ca eu tot intrb in stanga si-n dreapta si sunt deja ametita de cap.

VLADUT

Diana sa-ti traiasca feciorul .Mai un pic si o vei tine si pe Timea in brate.

ILDI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Vladut
O copilarie frumoasa!

Ildi, inca o data felicitari! Am auzit ca Lactovito e foarte slab...nu pot sa ma pronunt, ca eu i-am dat Bebelac la Raul, pe atunci ala era gratuit!

Flavia, chiar asa nasoala e glucoza aia?? offffff...ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI VLADUT!!!!!
Diana sa-ti traiasca feciorul si sa va bucurati de el!
Tu cum esti?Cand mergi la Timisoara?Am emotii pentru tine!

Ildi bine ai revenit!Sa-ti traiasca "uriasul" de 2 saptamani!Tu cum te simti??Nu stiu ce sa-ti zic de laptele praf ca nu a fost cazul la noi cand era asa mic....Cum de nu ai lapte destul?Nu suge bine?Nu se satura?Alesio sugea la distanta de 1:30-maxim 2 ore in primele 3 luni, si nu am considerat ca nu am lapte destul, si nici completare nu i-am dat si a fost ok!Si fiindca a supt asa des mi-a si crescut "productia" de lapte de imi curgeau sanii ca la robinet....

Flavia nasoala faza cu vomitatul glucozei!Sper sa-ti revii!

Restul fetelor ce mai faceti?cand ne mai intalnim?

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Vladut. Sa cresti mare si frumos si sa iti aduca barza o surioara santoasa si frumoasa.
Ildi felicitari pentru aniversarea de 2 saptamani a lui David. Eu sunt de parere ca nu ar trebui sa te dai asa usor batuta cu alaptatul. Pune-l mai des la san si atunci se regleaza lactatia. Trebuie doar multa rabdare.
Flavia, cata glucoza ti-au dat sa bei? Nasol ca ai vomitat.

Gabi 22+

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

LA MULTI ANI!VLADUT

Gabi ai dreptate Ioana a facut pozele super reusite a lui Ana-Maria ea face niste poze foarte fain asa a facut si la ziua lui Ana-Maria .

De citeva zile Ana-Maria manaca foarte rau a se citi aproape deloc si sunt tare necajita,sper sa ai treaca ca si asa nu e prea grasuta, daca nici nu mananca.............

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Claudia ii ies ceva dinti/masele de nu papa?
Si Alesio a avut perioade din astea dar i-au trecut de la sine ....

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

LA MULTI ANI VLADUT!
Sa cresti mare si cuminte si sa ai grija de surioara ta.

Ildi, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos.
Subscriu la ce au zis fetele cu laptele. Da-i mai des sa suga si atunci va creste si cantitatea de lapte, daca ii dai si san si lapte praf pe biberon in curand va prefera biberonul si nu mai vrea sa suga.
Despre Lactovit, nu stiu ce sa zic, noi avem pacienti care il scot lunar gratuit, le facem reteta.In rest nu stiu cum e.

Flavia, nasol cu glucoza, am mai auzit pe cineva ca ia fost rau de la glucoza, la noi nu prea se face, adica nu prea se recomanda la gravide.

Alina (23+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

La multi ani Vladut!Sa cresti mare si sanatos si sa te bucuri de viitoarea surioara!
Salutare, n-am mai intrat de mult si vad ca ati avut o intilnire tare faina!
Clau tu ce faci cu piticul tau il duci la gradi?Iti sta bine blonda! si ai slabit fantastic Spor si da-mi si mie reteta!
Flavia sanatate multa!
Alina parca nu-mi vine sa cred ca si tu esti graviduta....

Ildi bine ai venit!Tine-te de alaptatul exclusiv ca eu sunt una patita cu completarile din cauza lenesului meu de copil.Si a renuntat la 3 luni jumate sa mai suga desi eu as mai fi avut lapte, nu in cantitati mari da as mai fi avut.
Am inteles si eu ca Lactovit e slab caliativ mai bine nu incerca totusi.

Gabi tie iti sta bine asa mai plinuta la fata.:)Sa nu mai slabesti!!:)(la fata) Vezi ca Dragos a fost expus la varicela si s-ar putea sa faca.Vara-sa are si poate a luat si el.Naspa Sa ii spui la soacra ta sa nu il lase aproape de Dragos in caz ca se intilnesc.Soacra-mea sigur uita.

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput