Mamici din Arad...???(47)
Raspunsuri - Pagina 7
Claudelu spune:
ce magar e Clau Nu mi-a zis de faza cu prelungitorul Stai sa-l sun
Mi-a zis Clau ca-s faine calculatoarele, nu le-am vazut...am inteles ca monitoarele sunt super...in sfarsit le-a primit ca s-a luptat destul pentru ele
claudia_maria spune:
Ioana nici fiicamea nu are mai multe poze numai vreo 4 nu stiu cum asa,adica stiu imi da eroare nu stiu ce am facut.
Fetelor nu dati cu pietre,promit ca la urmatoarea intilnire fac mai multe poze
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
gabitzica spune:
Claudia_maria, nu te agita, ca s-au facut destule poze. Fiica-ta a iesit foarte bine in poze, sunt vreo doua facute de Ioana cred, tare reusite.
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Mi-au plecat musafirii ieri dupa masa si aseara n-am mai intrat pe-aici ca am ajuns tarziu de la Cicir, am fost pe la prietenii nostri ca au venit din concediu, au fost la Praid.
In a doua saptamana din iunie mergem si noi 7-8 zile la Praid, mai mult pentru Dragos sa nu se imbolnaveasca la iarna, la mare nu avem nici o sansa sa mergem vara aceasta.
Am reusit sa vad toate pozele, sunt super.
Merg sa pun la spalat vreo 3 ture.
Alina (23+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
pufymic spune:
Alinush zi-mi te rog si mie(ignoranta) cum e la Praid?Hotel e pe acolo?Ce e acolo?Mina de sare?E fain?Ati mai fost?
Claudia lasa ca sunt poze destule, si cum zice si Gabi i-am facut eu la Ana-Maria vreo 2 tare faine!
Fetelor cu prunci la gradi HELP!
Intrebari pentru voi: unde sunt la gradinita pruncii?
de la ce varsta ii accepta?
cat e taxa?
care sunt conditiile?
ce trebe sa stie pruncul in cauza?
cum au evoluat ei de cand i-ati dat la gradi?
de cand se fac inscrierile?si dc imi mai aduc aminte va mai intreb!
Pupici!
Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by pufymic
Alinush zi-mi te rog si mie(ignoranta) cum e la Praid?Hotel e pe acolo?Ce e acolo?Mina de sare?E fain?Ati mai fost?
Claudia lasa ca sunt poze destule, si cum zice si Gabi i-am facut eu la Ana-Maria vreo 2 tare faine!
cat e taxa?
care sunt conditiile?
Pupici!
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Ioana, n-am fost niciodata la Praid, dar avem prueteni care merg in fiecare an cu copii(2 familii). E o mica statiune langa Sovata, poti merge cu bilet de tratament sau pe cont propriu(noi asa mergem) ca sunt o gramada de vile unde te poti caza.Noi nu stium exact locul, trebuie sa dau telefon sa vad ce conditii au.Noi mergem cu finii nostri, ei merg la Sovata,distanta e de vreo 7 km intre Sovata si Praid.
Sa-ti zic cum e la noi cu gradinita: Dragos merge la PP 14 la Boul Rosu(fosta gradinita Tebei).Poti opta pentru romana, germana si engleza, Dragos e la engleza.La grupele astea ii ia de la 3 ani, dar este si cresa unde ii ia de la 1 an sau sub 1 an(cu pampers bineinteles). Noi platim mancarea 50.000 lei pe zi, dar este foarte buna si de cand merge la gradinita Dragos mananca mult mai bine si mai variat, acasa manca doar cateva feluri de mancare.
Noi suntem foarte multumiti si de personal, d-na directoare e tare cumsecade.
A, inscrierea am facut-o cu cateva luni inainte, aprox.6-8 luni.
Alina (23+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
cristinacsa spune:
Buna fetelor,
In sfirsit mai ajung si eu pe la calculator.
A fost fain la intilneala, sper sa o mai repetam cit de curind.Alexandra e plina de muscaturi de tintari pe picioare...
Vreau si eu poze cristinacsa@yahoo.com.
Azi au fost si gizele mele la gradi, dupa o lunga pauza.
Revin, merg ca e papa la cuptor.
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/
pufymic spune:
Alinush multumesc mult de lamuriri!
Cristinacsa ti-am trimis pozele!
Cine mai are copilasi la gradi va rog dati-mi detalii(intrebarile sunt un pic mai sus)
Diana cand mergi la Timi sa nasti?Poze de la chef nu aveti?
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by pufymic
cat e taxa?
care sunt conditiile?
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
hai sa-ti raspund si eu la amandoua...deci Praid e asa cum a zis si Alina, o mica statiune de langa Sovata...am vecini care merg foarte des, fata tot face bronsita...si ei merg pe cont propriu, stau de obicei la oameni, la case particulare...niciodata nu s-au plans, ba au fost foarte multumiti...in fiecare zi mergeau la salina unde e superb...am vazut poze...sunt multe locuri pentru copilasi, cu hinte, topogane, etc...chiar si biserica este in salina...dar GRAVIDELE si cei cu afectiunii cardiace n-au voie in interior
Acum sa incep cu gradinita...vrei sa-l dai pe Alesio?? pai nu poti sa-l dai decat la cresa, pentru ca la gradi nu ti-l ia cu pampers si nusub 2 ani jumate...eu zic ca si la cresa e bine, cunosc multe fete (cele cu care ma plimbam pe Vlaicu) care si-au dat copilasii la cresa si sunt multumite...s-au schimbat mult de cnad sunt la cresa si mananc mult mai bine...in schimb le place mai mult in comunitate...taxa in general e aceeasi:40.000 - 50.000 lei/zi...daca tot vrei sa-l dia pe ALesio la gradi iti sugerez sa nu-l dai la gradi aia de langa biserica, mai bine la asta de aici de langa mine
pufymic spune:
Clau si mersi si tie de raspunsuri!
Chestia e ca nu stiu inca dc vreau sa-l dau la cresa, iar la gradi as vrea sa-l dau sigur de la 2,5 ani(sper ca pana atunci scapam de scutece) numai ca nu stiu cum e cu inscrierile(ca el face anul viitor 2 ani jumate si mi-era frica sa nu fie toate locurile ocupate pe atunci, de aia ma gandeam sa-l inscriem de acum....).....complicata treaba!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik