Racusori, la apel! (15)
Raspunsuri - Pagina 12
monagan spune:
da chiar asa am uitat sa spun si eu LA MULTI ANI! ptr. cine e CONSTANTIN(A), ELENA.
Daca nu e nimeni, propun sa ne cheme azi pe toate ELENA si sa facem un chef zdravan aici pe DC.
Mire, mi-a placut ce voce avea tipu de la nebuni mascati, dar de votat nu i-as vota.In fine. Asta e parerea mea, care se pare ca nu e cea mai buna.
Haideti fetelor, la o barfa!!!! ce faceti? trageti chiulul.
Menna spune:
Eu la 2 m-am culcat, la 12 m-am trezit.
Mi-am scos catelu' ,acordandu-i lui prioritate, nu de alta dar stomacul meu e pe jos de foame iar si sunt pe drum ...
Uf! Total dezamagita si eu de Eurovision
Uite asa le-as dah celor care au votat Finlanda (incep cu un prieten care a comis greseala,numa' sa-l prind p'aci!)
Mire vrei nana,ai ? Fah bine si trimite si la mine o bucatica de placintuta d'aia , altfel fac ca nebunaaaaaa !!! (ma scuzati fetele, sunt inainte de cafea,deci fac urat! ) ...in rest soro ,stii ca te
LA MULTI ANI si din partea mea sarbatoritilor de azi! Si NOUA!!! Azi suntem toate d'aci Elene si Constantine ... Mona maestra de ceremonii
Ma duc sa mananc si sa-mi revin ....
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MirelaV spune:
plec pana la mama cu tata de o aripa k eu ii am pe amandoi sarbatoriti azi. si la musafiri le-am zis k ne vedem duminika la o padure si-un gratar. a zis tata k nu-s sanatoasa
va pupik si ne auzim later
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
Hello, hello fete dragi! In sfarsit am si eu net pe ziua de azi! M-au apucat iarasi insomniile si vin la ora 4 azi noapte sa ma dau cu netu si net din parti. Desteptii de vecini de la scara II si-au izolat acoperisul si mi-au topit firu de la net! Abia acum au reusit baietii sa-mi dea drumu la net! Deci, da-ti-mi o bata, un pistol ceva sa-mi omor vecinii! Doamne, nu o sa fie gata o data casuta mea? Scap de vecini tembeli si idiosincrazati!
Se pare ca eu nu prea stiu ce vorbiti pe aici. N-am vazut nica din Eurovision. Am fost pe la neste prieteni la o berica si sa-i convingem sa-si faca si ei casa ( is vecini de pamant cu noi). Iar de acolo, ne-au luat pe sus fratelo si cumnata sa iesim in oras. Am ajuns pe la vreo 12 acasa si n-am mai dat drumu la tembelizor!
Mire, sa-ti traiasca mamita si taticu! si desi tarziu, distractie placuta! Si nu te injur pt. placinta, ca is full! S-a gandit mama ca is prea slaba si a decis sa ma indoape ca pe un curcan! Apropo, n-ai vreun purice, sa il omor pe burta?
Mona, hai la chef, ca deja is cu berica in fata! Si sa stii ca m-au durut urechile de la atata tras de ele! Si asa sunt ca 2 foi de varza, s-au lungit si mai tare! Mire, . Nu m-ati suparat voi, Doamne fereste! Doar ca am fost cumplit de idioata intr-o privinta si mi-am rumegat idiotenia! Lasa un gust amar tare sa constati ca poti fi idioata si nesimtita! Multumita Mirelei, ma simt mai putin idioata da tot ma simt!
Bone, imi pare tare rau, dar n-am cum sa te ajut! Tu esti din Bucuresti de loc, eu mi-s moldoveanca get-beget!
Fetelor, ma ia criza de nervi! Mai am fix 6 saptamani si schimb prefixul! Si ma simt ca o doamna bine, da ramolita! Ca ma dor toate alea si inca mai merg stramb de la criza de saptamana trecuta! Si sotu nu ma ajuta deloc! Imi tot spune " babuta mea draga!" de-mi vine sa ma dau cu capu de pereti!
Hai ca m-am lungit ca o pomana tiganeasca si am intrat pe modulul " vorbit automat". Va pup!
MirelaV spune:
fetele...vedeti modificarea de la listuta. dati-va cu parerea. se vede aiurea asa? faza cu pozele. eu am evrificat fiecare maimutoi fotograf si duce direct la link-ul care trebuie
mai asteptam foto de la fetele active si care n-au album:
* Preda_vicky
* cookie
* Crixia
* Cristina_26
dar si de la restul fetelor care poate ne urmaresc din umbra
gata, cred ca ies la o cafea
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
M&M spune:
Fetelor si de la mine LA MULTI ANI!!! pt . toti cei ce isi serbeaza azi onomastica. Parca m-am tampit, am uitat complet , azi dimineata ca azi e sarbatoare.
Am pus si eu cateva poze cu mine, de anul trecut, dar am pus link-ul la semnatura; nu stiu sa imi fac album.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd
Menna spune:
Mire Super ideea cu pozele!
Esti geniala lupule!
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MirelaV spune:
multumesc multumesc
multumesc mamei mele, multumesc tatalui meu, multumesc voua k ma sustineti (stiti reclama aia la rama nu?)
cristina, iti fac album imediat. eu am vazut pozele tale dar nu mi-am permis sa salvez nimik din ele fara permisiunea ta.
fac albumul si ma duc la somn ca nu-s in toane f bine si maine e luni..again...
nite nite all...
MirelaV
pupicei pe burticei
july_g spune:
Seara buna fetelor!
Mire, faina tare chestia cu pozele! Dar please, scoate poza aia bruneta, ca nu ma fac in veci si in pururi bruneta! Parca is Morticia din familia Adams! Iti trimit pe mess alta poza, draga mie sa o bagi in album, cu nepotu! Tu o stii!
Fetelor, daca imi da-ti pistolu acu, nu-mi mai impusc vecinii, ma impusc pe mine! Is la pamant, s-au dus draq visurile de aproximativ un an jumate! Sunt trista, trista, trista!
july_g spune:
Neata fetelor! Azi incepe o noua saptamana! Eu sper sa fie mult mai buna decat cea care a trecut! Haideti la cafea si tigara!
Va pup si o saptamana usoara!