Racusori, la apel! (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata. sa aveti o zi si o saptamana cat mai minunate.
ma apuc de treaba k ...
cristina, gata albumul.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata fetelor!!!!Multumtec mult Mirela pentru album.
O zi buna si speram ca saptamana asta sa fie mai buna din toate punctele de vedere. Boneca nu ne-ai mai dat trezirea si nu ne mai astepti cu o cafeluta????Na, ca mi-e dor de tine. Pupicei !!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Ziua buna, fetelor !

A fost super la mare ! Super, super ! Vremea a fost excelenta, apa la fel, nu am intrat de tot ca nu aveam costum si nici nu aveam de gand sa fac plaja, am gasit cazare la o suta de mii de persoana si o liniste cum rar gasesti pe litoral. Si cu toate acestea era lume pe plaja.

Deci am plecat de sambata dimineata cu masina nostra, o Lada, dar care a dat clasa tutror tipurilor de Dacii si nu numai, la ora 6:00 si am ajus la 9:30 in Eforie Nord. Noi cel putin avem o atractie pentru statiunea asta, chit ca celalalt cuplu vroia la Costinesti. Insa ne-am gandit ca va fi sinistru dupa inudatia de anul trecut, asa ca ne-am decis. Eforie Nord ! Am gasit repede cazare si pe plaja cu noi. Noi ne-am retras pe la 13:00, desi a fsot cam tarziu pentru mine, iar ceilalti au stat de dimineata pana seara. Ei si cine credeti ca s-a prajit ca un pui la rotisor ? Nu e frumos sa rad de necazul altora, caci si sotul meu s-a cam ars, iar eu numai atat cat s-a vazut de sub bluza si pantaloni. Ceea ce a fost suficient ca acum sa am o durere groaznica de picioare. Nu era suficient ca se umflau, mai trebuie sa indur si usturimea. Si totusi , cu toate acestea a fost frumos. Si m-am ales si cu un costumas din pantaloni trei sferturi si bluzita asa ca pentru gravidute, la 350.000. Super bun la pret ! Achizitia sotului ! Ce nu face el pentru mine !
Iar duminica am trecut si prin Mamaia, am facut o baie si drumul ne fuse lin pana la Bucuresti. Pacat ca nu a durat mai mult pentru ca tare as avea nevoie de inca o pauza.
Cu seful inca nu am apucat sa vorbesc de scurtarea programului, insa reusesc eu saptamana asta. Sper sa inteleg, mai ales ca acum mi s-a facut burtica mare.
Apropo de bebe, mi-a dat Sofia niste lovituri sambata noapte, mama - mama! Nu cred ca ii placea muzica de la Eurovision. M-am uitat la interpretare, insa nu am reusit sa mai stau si la jurizare, insa cand am auzit ca a luat Finlanda, zic : Gusturile Europei sunt execrabile. Au fost melodii mult mai bune. Bine ca macar suntem iar in finala.

tuturor ! Si sa aveti o saptamana minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaa spune:

Mire multumim de album!
Geo si eu as vrea la mare dar din pacate anul acesta facem pas.
Pe mine m-au apucat putin greturile, stau cu stomacul in gat si nu-mi place. Mi-e un somn de mor. Astept sa treaca starile astea ca nu-mi place sa fiu cu fudu in sus toata ziua si sa nu am chef de nimic.
Va pup dulce. O saptamana usoara!

poze 1
poze 2

Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

mi-am terminat treaba dar e abia 3:30 si pan' la cel putin 6:30 tre sa zac aici
nu am o stare excelenta dar..imi revin.
sar'na menna si july k fara voi picam in butoi
ma lupt acum cu o durere de cap. e vremea asta asa de ploaie si...
nimeni pe linie acum?

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:

quote:
MirelaV

mi-am terminat treaba dar e abia 3:30 si pan' la cel putin 6:30 tre sa zac aici
nu am o stare excelenta dar..imi revin.
sar'na menna si july k fara voi picam in butoi
ma lupt acum cu o durere de cap. e vremea asta asa de ploaie si...
nimeni pe linie acum?

Am aparut si eu , intr-un final. Si mie mi-e un somn!!!E atat de cald afara sau poate nu mai sunt eu obisnuita cu caldura si ma doare atat de tare capul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

la racusoare.
Geo, bine ai revenit de la mare cu forte proaspete! In ceea ce priveste suvitele, nu e prima oara cand imi fac suvite, imi sta bine, doar ca, mutandu-ma in alt cartier, va trebui sa apelez la alta coafeza, noroc ca sora-mea se face tot la ea, asa k sper sa iasa bine. In caz ca nu, iau modelul Geaninei Corondan adik rasa'n cap! Glumeam, desigur!
Mire, din pacate, nu am posibilitatea (inca) sa fac poze. Mi s-a stricat aparatul, pe tel. lui fecioru-meu ies anapoda, iar pana o sa-mi pot cumpara aparat foto mai am de asteptat. Imi pare rau, dar nu am ce face.
Voi scrieti, nu gluma. Pe computeru'de-acas nu am loc de copii, cand nu e cel mare pe mess sau pe net, se joaca junioru... o sa-ncerc sa trag net la aragaz, ca si asa stau pe langa el mai tot timpul. La serv. mai trebuie sa si muncesc.
Recuperez eu odata si odata!
si o saptamana cu bucurii si soare!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello, hello! Am picat de la servici si is iar pe fuga! Ma duc la o prietena sa imi iau desuuri sexi!. Is putin dilaila, ca m-au tratat colegii cu o bere si parca am rotite in popou!
Mire,
Hai ca fug si vb mai incolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

july, vreau si eu desu-uri sexi! pt. nunta si nu numai!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Vicki, ce am luat eu nu se potriveste cu o miresica! Ci mai degraba cu o nevasta cu vechime! Dar sexiiiiii! Si mor de ciuda ca n-am pectoralii mai mari! Era un compleu sutien cu chilotei culoarea visinei putrede, o superbiciune! Da mi-era mare tzatzaru!
Geo, te invidiez de nu mai pot! Eu m-am intors vineri de la mare si m-a plouat cu galeata! Pupici Sofiei saltareata!
Mona, Menna, Cookie, Cristina, Ramona si care mai sunteti, pupicei!
Mire, noi ne trancanim pe mess sa iti scot si picioarele din butoi!

Mergi la inceput