Racusori, la apel! (15)
Raspunsuri - Pagina 11
Menna spune:
Halo halo ...d'apoi ce-i aici ?! Toata lumea plagiaza in voie ....ei, fundu' vostru ...vi-l aptiguiesc amu imediat (cum zice bunica'mea )
July ... zici ca esti Keo in varianta de forum ... azi vii,maine pleci Bine ai revenit
Sorooooooooooooooo M ... ce bine iti indeplinesti tu sarcinile de coordonator topic pupa'te Menna pe tine pe obrajor
Bona scumpo ... mi-esti draga rau,zau asa ...plus ca mi-a soptit o pasarica (randunica/porumbita ...ca sa nu va ganditi la prostii) ca esti o tipa super si pe langa ceea ce ne arati tu aici
....
Ma cam plicti ...cred ca merg sa gatesc ceva,ca altfel imi ies fire albe de stau ca o sedentara in fata pc-ului!
Vb later
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
monagan spune:
da ce galagie e aici!!!!!
aha, d-aia n-am putut dormi ca m-ati trezit voi!!!!
Pai mai fetelor, asa rupta in figuri n-am fost demult. Azi am muncit pana la 15 si cand am ajuns acasa am picat. Adika, am pikat in pat si abia acum m-am trezit. Sint fresh si beau o cafea strong, asa ca la noapte....
july, da de ce n-ai mai vrut sa intri? doar nu te-am suparat noi? Uite aici
Mirela, bine ai facut ca ai tras-o de urechi.Doar nu era sa pierdem un membru de baza.
Menna,ai gasit cazare usor? Da ce rau imi pare ca nu poti veni. Era fain.
boneca, cristina,crixia,ramona si...scuze daca am uitat pe cineva.la toate fetele.
Un wek frumos sa aveti, ca aici ploua, tuna, fulgera si te trage ata la pat...maaaama, maaaama.
Vremea asta e buna sa numeri banii sau sa .
MirelaV spune:
acum m-am trezit...ce oi face eu la noapte...Dumnezeu cu mila.
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
am intrat sa va spun alea alea alea ....
si sa va de noapte buna pe toate si sa va urez un somn pufos la toate ...
Mire si Mona, poate stati pe net sa va cautati somnul impreuna
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
MirelaV spune:
va uitati la Eurovision?
menna..sper k nu. nu k nu mi-ar face placere sa stau cu mona, dar mi-ar placea mai mult sa visez frumos.
MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
MirelaV spune:
ma duc la culcare dezamagita de finala eurovisionului...
nite nite all...
MirelaV
pupicei pe burticei
M&M spune:
Neata !!! M-am trezit tarziu , caci am stat aseara pana tarziu sa ma uit la Eurovision.Mai bine nu ma uitam.
Multi pupicei la toate fetele si, Boneca, nu m-am suparat.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
MirelaV spune:
neata si de la mine. va astept la o si si poate o placinta de carne? sa ma injure mai tare cine a vazut-o
hai k va pup si revin later.
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
m-am trezit la 8, am facut curatenie, am sters praful, am pus sa fac de mancare, am baut cafeaua si acum mi-am trimis 'odorul' sa aduca tigari ca n-am.
Placinta fac si eu dar cu foetaj, cu ciuperci+spanac. Am vazut intr-o revista si arata tare bine. Sa vedem gustul.
La Eurovision m-am uitat, dar spre finala am adormit. Imi pare tare rau ca Romanaia a iesit pe loul 4. Mie mi-a placut Ukraina si nebunii aia mascati, doamne ce figuri!!!!
Mai revin.
MirelaV spune:
mona, culmea...nebunii aia mascati au castigat.
intelegeam sa castige aia daca se facea concurs de costume. dar asa...zau..sunt dezamagita.
ma asteptam k malta sa ocupe un loc mai fruntas..am ramas iar dezamagita ca a iesit pe ultimul loc fabrizio...
nu s-a votat cinstit..in fine..
aaa..eu am uitat sa zic LA MULTI ANI celor ce isi sarbatoresc azi ziua numelui. voua si jumatatilor voastre. parca elene si constante nu avem printre noi...dar poate avem consorti
va doresc o zi minunata!
MirelaV
pupicei pe burticei