Racusori, la apel! (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Un weekend linistit, de meditatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Revin cu forte noi. gata pauza.
va urez un week end minunat. eu sunt la sv...inca...si ma duc acasa k am de facut putintele pregatiri pt maine k am musafiri...cred
ne auzim later

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Ola Ola !
Hop si eu prin zona
Cat de mult ma bucur ca e wk
Fetele multumesc pt laude si vb bune la adresa mea ... eu imi doresc sincer sa-mi pot ajuta prietenii la nevoie, pt ca consider ca asa voi fi si eu tratata cand voi intinde o mana de ajutor. Mie mi se pare normal acest lucru ...ieri am iesit cu graviduta mea pe terasa ,desii mai avea inca temp ,insa n-a mai suportat sa stea in casa si ...chiar si asa cu tot cheful meu la pamant, zic "ok,fata mea...hai iesim ,macar ne mai spalam ochii pe corso" si ne-am implantat la o terasa pe pietonala si acolo ne-am uitat de tot vreo o ora si ceva si apoi am trimis-o la nanica
July imi pare rau ca nu vei mai putea intra pe forum ... sa ai grija de tine si toate cele bune
Bone viata e scurta, viata e frumoasa ...de ce sa ne impiedicam in toate kkteniile fara de rost ?! Asa si tu ...nu mai avea asteptari de la cineva/ceva, innafara de tine ...treci peste ele ...
Ps: sa nu uiti de poze
Mireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...WELCOME ,I'VE BEEN EXPECTING YOU
Geo distractie placuta la Sa aveti grija de voi
Mona pupicescu si la tine ... ieri am cautat cazare pt colegii mei si m-au napadit tristetile ... ce rau imi pare ca nu pot sa merg si eu ... bagami'as eu ceva in examenele alea
Cookie

In the end of story ... All the ladies in the house will get a special kiss from me ... and have fun all the wk

Ptiii ... acu' va dau in limbi straine (MESAJELE!!) nu interpretati gresit

Mai vb

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

ma scuzati..plec sa o aduc pe July inapoi de urechi aici.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74212" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Fetelor, imi cer mii de scuze! V-am pus pe jar si imi pare rau!
Mire, iti multumesc ca esti langa mine! Trasul tau de urechi ajuta!
So, nu scapati de mine! Va pup si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

salut iubitele mele racusoare
JUJY acum s-a mai inveselit si topicul nostru,ne-ai cam intristat cu povestea de a iesi,bine ai revenit
MENNA iubita sunt lucruri pe care nu le pot face asta de ex nu pot face cazieru si certif de nastere ca sunt aici si dak ies din jp am sanse sa stau cam un an in tara si sincer chiar nu am chef,eu sunt foarte independenta , nu-mi place sa depind de nimeni dar uite ca se mai iveste cand fara sa vrei depinzi dar cum tu platesti , zici ai sa fii om si ca sa vezi si o faza si de mai kkkkkkkk acum nasii ma pot ajuta dar nu mai vreau eu !asa ca am fost obraznica rau azi ,ce conteaza!!!!!!
si lasa ca vine si timpul cand termini cu examenele,si poti sa te distreziiiiiiiiii cat vrea muschii tai !

MIRE ia zi tu iubita ceva cam putina activitate pe aici !bine ca ai readus-o pe DONA JULY inapoi
CRISTINA da tu chiar crezi ca eu am pretentii sa va treziti la aceasi ora ca mine ,e imposibil iubita ca dif intre tari e de 6 ore ,eu credeam ca intelegi cand deschizi dc-ul e ok te-ai trezit ceva nu conteaza eu oricum sunt o mare cafengioaca si e mereu calda ! obiceiul lui mama!deci nu conteaza si dak te deranjeaza nu va mai trezesc !
fete ies sa-mi cumpar tigari ca am ramas in pana,nu am sa uit sa pun poze luni sau marti nu stiu exact! un wk placut si multa liniste ! pe toate si gravidute!

Roxy si Viki
http://community.webshots.com/user/viki200406

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
CRISTINA da tu chiar crezi ca eu am pretentii sa va treziti la aceasi ora ca mine ,e imposibil iubita ca dif intre tari e de 6 ore ,eu credeam ca intelegi cand deschizi dc-ul e ok te-ai trezit ceva nu conteaza eu oricum sunt o mare cafengioaca si e mereu calda ! obiceiul lui mama!deci nu conteaza si dak te deranjeaza nu va mai trezesc !

Boneca , era doar o gluma. Poate nu m-am exprimat eu corect( abia ma trezisem)Chiar ma bucuram ca are cine sa ne dea desteptarea si sa ne astepte cu o cafeluta calda, la un " pahar de vorba". Pupici de la mine si o zi buna.Te astept in continuare cu cafeluta calda!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hey, ce e aici? Eu am tendinte criminale! vreau sa-mi omor vecinu de deasupra in chinuri!
Bone, ia-o de la capat si da-mi un PM cu detalii! La ce iti trebuie certificat de nastere si cazier? da PM. poate te ajut
fetelor ma doare capatana! Am incercat sa dorm si vecinu mi-a batut cuie in cap! Il omor!
Va pup!

Mergi la inceput

CRISTINICA mey iubita da chiar nu m-am suparat deloc,nu am motive nu ai observat cum am scris redau(dak TE DERANJEAZA NU VA MAI TREZESC )clar a fost o gluma ,m-ai facut sa rad saracuta de tine te-am indus in erroare !sa-mi fie rusine!iartama iubita dar sincer nu ma pot abtine sa nu esti o scumpa!si cum gandesti tu ca imi permit sa supar o racoaica ca tine fidelaai grija de tine si nu pune la suflet toate tembelismele me !cand sunt nervoasa sau suparata ai sa-ti dai seama
JULY am sa-ti trimit pm!

DULCIK PE VOI TOPATE ma duc sa fac nani!!!!!

[red] ROxy si VIki[/red]

http://commnunity.webshots.com/user/viki200406

Mergi la inceput

TOT YO
JULY ti-am trimis pm ,si lasa pe vecinu ca ati iei tu revansa!nu-ti mai fa nervi degeaba ca el cu siguranta ignora acum cu mare placere si-a facut omul treba cei pasa de altii?asta e lipsa de respect !
BURTICI SI RACUSORI EU VA ZIC NOAPTE BUNA SI SA AVETI GRIJA DE VOI SI MUUUUUUUUULLLLLLLLLLTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAA LINISTE!!!!!!!!!!
CUm ziceti voi somnik pufos!!!!!!!!!!!

Roxy si Viki

http://commnuity.webshots.com/user/viki200406

Mergi la inceput