Racusori, la apel! (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna, buna!
Mai, mai ocupate rau racusoarele noastre...numai nu va extenuati si nu mai puneti la suflet toate cele rele...in rest, voie buna!

Eu is tare ocupata, scoala asta de soferi imi papa timpul...da' trece si asta!

Menna...tare draguta mai esti tu... de la mine pentru asa o buna prietena...Mai mult decat faci tu pentru prietena ta...nu vad...
Trebuie sa fie tare fericita ca te are!

Monagan, eu te-am intrebat de cura de slabire...ca pe mine ma intereseaza toate referitor la acest subiect Mi-am facut si arhiva cu toate dietele incercate, tinute sau care urmeaza a fi tinute...

S-a trezit puiul, va si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Buna dimineata si de la mine, racusori!!! Sa aveti o zi buna si un weekend minunat!!Au anuntat 30 de grade in weekend!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

Cookie numai noi suntem treze ? E vineri, asa ca trebuie sa le scuzam pe fete. Doar incepe weekendul. Eu cred ca am devenit cea mai mare fana a sfarsitului de saptamana. Nu ca inainte nu as fi fost, insa obosesc cam mult de cand cu bebe. Asa ca incerc sa profit cat pot de cele 2 zile de ragaz. Luni, imi vine seful si trebuie sa il abordez pentru un program de 8 ore, caci in ritmul asta, ajung la nebuni.
Maine sunt invitata de sot la restaurant , sarbatorim primul lui salariu de cand e in Bucuresti si cele 23 de saptamani de . Asa ca trebuie sa profit! Insa cred ca voi renunta in favoarea unor papuci, ca nu mai rezist in pantofi. Si apoi mergem la teatru.

Menna, esti o prietena de nadejde si sunt sigura ca prezenta ta valoreaza mai mult decat orice pentru amica ta. Imi place la nebunei expresia ta cu somn pufos, asa ca o sa ti-o fur, fara suparare. Sa nu ma acuzi de plagiat !

Mona daca ai prea multa energie, mai da-mi si mie. Apropos de sefi cat cuprinde si eu tot trei am, in cele mai fericite cazuri. Asa ca hai sa ne luam de mana. Acum insa o lasa mai moale ca ma vad , dar sa nu iti inchipui ca e mereu asa. Sper sa scap cat mai repede de proiectul asta, desi se pare ca termenul se va amana pana in septembrie. Sper ca nu vor sa raman pana atunci caci nu am de gand sa nasc la serviciu. Iar conditiile nu sunt tocmai roz. Aer conditonat nu, spatiu de desfasurare nu, mai lasati-ma in pace....

Mirela, Ramona, July, Boneca, Vicki, Cristina, Cin, Crixia,Gabi pupici tuturor si va astept la povesti.

P.S Cred ca ma apuc de un streeptis, el a radio "You can leave your hat on". Oricum sef n-am !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna tuturor! Imi cer scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata, am fost plecata intr-o delegatie! Acum am picat si sunt franta! Ma duc sa fac un dus si la nani cu mine!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Sa aveti parte de un weekend excelent !

La mine s-ar putea sa fie interesant, caci cu putin noroc poate ajungem la mare. Inca nu stiu nimic sigur, aflu mai multe amanunte acasa, insa luni revin.

tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

georox, distractie placuta la mare si...aduna scoici.
july, cum a fost in delegatie??
Eu acu am sosit si maine tre sa merg iar la slujba ca n-am terminat. Off ce e pe capul meu. Sint rupta.
Cred ca merg la somn de pe acum. Pa si maine sa aveti o zi insorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Batlion trezirea!!!!!!!!!!
Buna dimineata racusoarelor!!!!!!!!!haideti la ceafea e gata si o tin calduta pana va treziti si am si rece ptr cine nu bea cafea calda!!!!!!!
GEO zici ca pleci la mare?vreau si eu !e loc si ptr noi?distractie placuta si mult soare!!!!!!!!!si pe burtik
JULY ia zii tu mai multe ,ce ai facut in Franta?
MENNA iubita esti o scumpa ! cu lumea reala cam lasa de dorit si cum ai spus tu ,chiar de la cine nu m-am asteptat si care s-a batut cu pumnii in piept ca face si drege ca are o mare placere sa ma ajute ,am luat aminte si nu mai pun botul la vrajile lor sub nici o forma .Felicitari ptr o inima asa de buna ,un suflet cum rara mai gasesti prin lume,auzi draga de ea cu ai tu grija de prietenuta ta!bravo si iar bravo!!!!zici ca pretena e graviduta si are febra 37.4 nu e febra de la 37.8 poti ,incepe sa te alarmezi ,eu cand am ramas gravida eram racita si cu febra 38-39 si o stare tare ciudatacam o luna de zile si stii cu ce m-am facut bine cu o cutie de bere,a fost ciudat ca mi-sa facut pofta de bere si a trecut si zisa gripa si febra de la o bere ,ia vezi tu poate prietena ta ,are vreo pofta mai ciudata si nu-si da seama,vb cu ea si vezi ce zice!nimeni nu le intelege pe gravidute,euu am fost chiar o gravida ciudata,nu aveam pofte de nici o culoare ,dar aveam o mare plcere sa zgarii peretii lui mama,si sa savurez varul de pe pertii si pana sa-mi dau seama ca sunt gravida ,sotul meu era tare ciudat ,chiar avea chestii de garvida ,greturi ,pofte ,nazuri si somnolenta sa nu razi ca e adevart gata dak mai vrei sa stii ceva intreaba-ma!
MONA lasa iubita ca vine concediul si ai sa te odihnesti din plin ,spor la munca azi
Cookie ia sa vezi tu cand o sa ai carnet si masinuta ce de timp liber o sa ai!bafta multa
CRISTINA,CIN,VICKI,RAMONA ,GABI, CRIXIA,MIRE hai mai dati si voi un semn de viata ,sper ca sunteti bine ?!
Eu maine am sa absentez ,plec in TOKYO,si luni sau marti ma intorc ,nu stiu sigur,depinde de trafic!si am sa fac si pozici in TOKYO!LA TOATE!!!!!
Roxy si Viki http://community.webshots.com/user/viki200406

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Buna dimineata fete dragi!
Bone, nu am fost in Franta ci la mare!
Fetelor, imi pare rau dar ma voi retrage de pe forum. Va iubesc pe toate si va doresc numai bine!
Va pup!

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine!! Mai puturoasa azi, deh, e weekend.
Georoxdistractie placuta la mare!!!!!
July_g imi pare rau ca nu mai intri pe forum .Nu pot decat sa iti urez numai bune si realizari pe mai departe.

Bonecca m-ai innebunit cu orele la care ne dai tu trezirea!!!!Stiu ca e diferenta de fus orar. Bine macar ca are cine sa ne astepte cu cafeluta !!!

Mergi la inceput

Pupici la toate racusoarele si weekend placut!

Mergi la inceput