Ingineri, fosti, viitori...:) (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

TREC IN VITEZA SA VA PUP SI KATIK SA STII CA BEAU MULTA APA, SI MUNCESC MULT. M-AM HOTARAT CA DE PE 1 IULIE SA INTRU IN CONCEDIU PRENATAL ORICE AR FI. DECI DUPA 1 IULIE O SA MAI AM TIMP DE TACLALE.
PUP TOATE INGINERELE .

Ioana 30+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

seara buna inginere!!!!
Mai da eu cred ca in curand o sa merg direct la spitalul de nebuni. M-am bucurat ca am scapat de predat ofertele, cand hop...alta si mai urgenta. Va dati seama ce viteza am bagat + ca seara ajung acasa la 19-20. Dar din viteza am gresit un text unde in loc de buldozer, am scris excavator (probabil mintea imi era aiurea). Maaaai da sa vedeti ce scandal a iesit, parca s-a coborat cerul. Mare lucru, ca un text se poate schimba oricand.
In orice caz, a iesit cu scantei.Ptr.mine a fost mai drastic ca sint o persoana care pun la suflet si abia m-am abtinut sa nu plang.
Asa ca m-am enervat si la ora 15, am parasit cladirea si mi-am inchis si mobilul. Na, asa de ciuda. Ca si asa sint platita doar 8 ore si muncesc 12-14.
Wow, ce bine ca m-am racorit putin aici cu voi.Ca mai am inca ce povesti, dar daca ma apuc nu mai termin, ca acu sint turata rau de tot.
KUKI, eu pun la flori, VITAFLORA. Se pune un capacel la 2 litri de apa. Fac treaba asta cam de 2 ori/luna, acum vara.Le merge super. Iar muscate nu mai am ptr. ca in fiecare iarna imi mor. Nu stiu de ce dar nu-mi stau peste iarna, cu toate ca am mare grija de ele.Si m-am cam saturat de ele. Vroiam sa mai fac o schimbare de "decor".
Otilia, ti-am mai spus. Ai o fetita superba. Cand mai ai poze noi, mai delecteaza-ne si pe noi, mai ales pe mine care nu am copii si totdeauna mi-am dorit o fetita, cu par cret, ochi albastri si pe care sa o cheme Irina. Eh, asta e, viata merge inainte cu sau fara copii.
Ce fac gravidutele noastre azi? Cum suportati caldurile astea mari?
Iepumic,katik nu ne mai ispititi cu bere rece, frape!!!!
Fetele cu burtici...voi nu aveti voie.

P.S.1
L-am trimis p-al meu sa-mi cumpere o bere rece.Cand a auzit a si mutit si m-a intrebat daca nu sint bolnava.
Eu de felul meu nu beau alcool, decat foarte rar, eventual 1,2 ori pe an, asa ca are dreptate sa se mire. Saracul de el, crede ca sint bolnava........da deja e la alimentara. Ptiu, da ce repede a "procesat".
Merg sa beu, gata m-am hotarat.
Voi 2 sinteti de vina. Stiti voi care.
P.S.2
Daca sint gravida, ca am poftit la bere!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Mona, Doamne ajuta ! Poate apare Irina

Si eu am tras o cearta la serviciu ieri pe motive de stat peste program, ceea ce eu nu prea concep.
Bineinteles ca si la noi se vaneaza fiecare greseala de parca ar fi sfarsitul lumii.
In fine...da-l incolo de serviciu ca nu vreau sa ma gandesc la el.
Am pe cap altele pentru care trebuie sa fiu in forma, nu vreau sa-mi mai bat capul si acasa cu probleme de serviciu.

Pup fetele destepte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Pe Ioana n-o mai cert, ca vad ca s-a facut fetita cuminte.
Mona!!!!!! Super atitudine!!!!!! Chiar meritau asa ceva. Adica dupa ce ca iti dai mai mult decat toata silinta, te duci sambetele la servici, sa iti mai faca si scandal pentru o greseala care e clar cauzata de prea multa oboseala...asta mi se pare capacul peste oala deja plina ochi. Daca eram seful tau, iti ziceam mai degraba "termina asta si stai acasa 2 zile, mai fata, ca n-am ce sa fac cu tine terminata de oboseala". Din pacate sefii din Romania inca nu inteleg ca daca muncesti non-stop nu esti mai productiv, au-contraire, pentru ca fara odihna suficienta iti scade randamentul...unde mai pui ca pot aparea probleme in familie din cauza absentei indelungate si un angajat nefericit si suparat acasa nu se concetreaza deloc mai bine decat unul multumit de viata lui pe toate planurile. Bleah...asta e singurul motiv pentru care mi-as dori sa am firma mea si sa fiu sefa: sa arat ca poti fii un bun manager si altfel, nu doar tipand la angajati. Mi-e sila.

Am divagat. Scuze.
Si ce daca bei si tu o berica, Mona? Nici eu nu beau alcool, dar ca sa te fac sa te simti mai bine iti spun ca duminica am facut-o lata la botez: 2 martini rosso si vreo 4 sprituri. Si nu m-am imbatat, n-am avut nimic. Dar pana data viitoare...mai trece vreo juma' de an.
Otilia, Katik, Mona, Ioana, KUKI, Linusa si toate inginerele care intra pe aici si carora imi cer scuze daca le-am omis.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

buna dimineata! s-a trezit si ratza!!
gata cafelutza!!!poftiti de luati!

ca nu pot sa va spun asa de dimineata, poate deseara, pe vreo terasa virtuala
hai sa fac si galerie!
hai irinuca mica, vino!! cineva te asteapta!
mona, ce-i aia o bere, ca doar nu-i capat de tara! si eu am baut jumatate de pahar. atita nu strica, mai rau e cind mi-e pofta si nu pot sa beau. bine le-ai facut la aia! asta merita
daca asa se poarta!
ioana, pai asa tirziu intri in concediu? tu vrei sa mergi direct la maternitate de la servici???. pe mine tare ma bate gindul de concediu, mi-e tot mai greu, si cu caldura asta, ca-mi vine sa ma bag in frigider, nu alta. imi voi lua concediul de odihna iar dupa aia prenatalul. mai astept max o luna. gata, m-am hotarit!!!!
linusa, cum te mai simti? da si tu un semn pe aci sa stim de tine! uite sa te faci bine!
kuki, ai tu dreptate, nu merita de dus acasa necazurile de la birou! bine ca poti sa te detasezi, e asa de greu!
otilia, spor la treaba cu printesa! ca aveti multa, trebuie sa recuperati mult!
iepumic, o bere rece mai bine. frappe-ul nu prea-mi place, mai bine o cafea simpla si tare!!! nu vreau zi de 30 de ore si asa e prea lunga! mai bine fa si tu comanda pentru una de 20 de ore !
uff, am obosit deja si sunt numai 21 grd! ce-o fi mai tirziu, nu stiu!
na, acum e rindul vostru! ma duc sa-mi odihnesc degetele, dar mai vin!!!
la inginere!

26+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Katik, mersi de cafea, eu cred ca trebuie sa intru de acasa pe forum ca sa fac cafeaua inaintea voastra (sunteti cu 1 ora inaintea mea , nu sunt eu puturoasa ).
Mona, sa intelegem ca munciti pentru bb? Spor la treaba sa va ajute DD, si relaxeaza-te si tu mai mult ca face bine.
Anca, am observat ca esti tare activa pe forum .

La mine vreme super naspa, 5 grade, ploaie rece, vant rece si cer innorat. Maine este zi libera (Inaltarea, nu ca ar fi ei religiosi, dar este motiv de zi libera) si cred ca vin la servici ca am multa treba si prefer sa stau acasa cand este frumos si putem iesi la plimbare.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linusa spune:

La raport: de ieri m-am intors la lucru pe jumate bine si dau bice, ca trebuie sa-mi termin treaba la timp (deadline-urile trebuie respectate). Asta este: daca nu lucrezi 12 ore pe zi (platite 8), sunt destui care de-abia asteapta sa-ti ia locul.
Revenind la flori, noi ne cumparam muscate in fiecare an. De iernat n-am reusit sa le iernam, ca in pod e prea frig si in beci prea cald.. In schimb am reusit iarna asta sa ne iernam trandafirul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 11 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Hello, fete cucuiete!
Cica de maine se mai domoleste canicula, asa ca puteti rasufla usurate. Eu nu ma plang, ca atata vreme cat e cald am o scuza sa ma umflu cu inghetata!
Otilia,sunt activa seara, cand imi termin treaba si asta pentru ca si sotul meu sta la pc iar mie nu imi place sa ma uit la TV ca nu prea am ce vedea si imi pierd timpul degeaba...mai bine pe forum, mai aflu si eu lucruri noi. Asa ca impusc 2 iepuri: stau si cu sotul si comentam, povestim, fac si ceva care imi place. De altceva nu prea suntem in stare seara, eu acum as mai iesi la o plimbarica...dar Iepumare e prea obosit seara si nu-l pot scoate din casa. Ah, si un secret: vreau sa adun multe puncte sa imi pot pune si eu un logo pe forum.
[b]Ioana{/b], are dreptate Katik, chiar vrei sa mergi la servici pana in ultima zi? Poate ne arati si noua statuia pe care ti-o vor ridica sefii in curtea institutiei...(pe undeva te inteleg, eu n-as suporta sa stau acasa si sa astept ziua nasterii...m-as sui pe pereti...ar trebui sa imi tin mintea foarte ocupata cu altceva).

Azi am aflat ca voi primi un proiect maricel de facut in particular, si asta tocmai acum, cand imi schimb serviciul si o sa ies mai tarziu...si o sa am nevoie de toata energia posibila pentru a face fata...dar nu pot sa refuz pentru ca e un proiect important si mi se pare si super interesant. Deh....asa e....nu e pentru cand te pregatesti, e pentru cand se nimereste.
dragele mele.

Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

clauf, sorry, dar am votat 1 data.

Mersi fetelor, sinteti dragute ca intotdeauna. Azi am plecat la 15, am pus yala noua la birou si am inchis. Sa mai prind eu pe careva ca-mi mai umbla in hartii. Si asa ca sa ma simt bine, mi-am luat 1 pereche de saboti d-aia fara toc, cu ceva margele (da dragute, nu exagerat)ca am vazut ca se poarta asa ceva. Acu ma simt bine.
iepumic, daca e in particular ...,nu-l scapa (proiectul) ca e "rentabil". Si mie mi s-a oferit ceva in particular si tocmai studiam documentatia sa vad daca sa-l iau sau nu. Ma gandesc ca DA, ca doar nu mi-or strica ceva banuti in buzunar.Asa ca sint alaturi de tine si te sustin, sa poti sa-l termini.
OtiliaV,, pai ce sa-ti spun. Nu muncim ptr. bb, ca deja ne-am luat gandul, ca sintem prea batrani, mai ales sotul meu si ca sa fiu sincera si sa nu radeti de mine, de.... ..... cand ne aducem aminte. Ce sa mai muncesti atat, mai bine stam la taclale ca e mai linistitor.
Uite, chiar acum al meu trage un pui de somn. Pai ce? sa-l trezesc, cand doarme asa de bine? Nooo...

Asa ca fetelor profitati acum la tinerete, ca nu stiti mai incolo ce o sa se intample. Va spun eu, ca sint mai batrana.

Ia stati asa sa vad daca reusesc sa va pun ceva ce am primit pe messenger.
Cred ca nu am facut o greseala. Scuze moderatorilor!!!!!

quote:
Teoria Sexului

Stiai ca?
1) Sexul e o cură bună. De-a lungul experimentelor s-a descoperit că femeile în timpul actului sexual secretă un hormon (estrogen) ce face părul mai lucios iar pielea devine mai netedă.
2) Sexul tandru reduce defectele pielii si elimină aparitia eczemelor, curătă porii si pielea devine mai catifelată.
3) În timpul actului sexulal se ard caloriile suplimentare acumulate în timpul cinei romantice...
4) Sexul este cel mai bun sport! Toti muschii corpului devin mai activi si tonifiati.E mai plăcut decât să fi înotat 20 de bazine si nu avem nevoie de papuci speciali.
5) Sexul este o cură imediată asupra depresiei. Secretă endorfine în sânge, si provoacă plăceri euforice de la care te simti bine.
6) Cu cât primesti mai mult sex, cu atât mai mult oferi. Activitatea sexuală produce o cantitate mare de feromoni, ce înnebuneste partenerul.
7) Sexul este cel mai bun calmant din lume, de zece ori este mai eficace decât valiumul.
8) Un sărut pe zi tine departe pe stomatolog... sărutul produce o asemenea cantitate de salivă ce curătă resturile de mâncare din gură, reduce producerea de acizi, ce provoacă aparitia tartrului si preintâmpină aparit ia aftei.
9) Sexul reduce dureri de cap migrenice. Actul sexual reduce contractia vaselor capilare din creier.
10) Sexul repetat desfundă nasul înfundat, sexul este antihistamin natural. Poate ajuta la vindecarea astmei si a febrei.

Transmiterea acestui mesaj îti aduce noroc în dragoste.
Originalul se află într-o camera la palaiseau, si de mai mult de o mie de ori a fost trimis în toată lumea.
Acum ti-a fost trimis si tie "Sexul", teoria Sexului după 4 zile ce l-ai primit, îti va face o vizită, dar ca să primesti, ceea ce promite, trebuie sa-l trimiti mai departe.

Dacă n-o faci, niciodată în viata ta n-o să mai faci dragoste cu plăcere. Vei deveni singuratic, si organele tale genitale vor exista degeaba. Asta nu este un joc. Trimite-l mai departe celui care are nevoie de sex (si cine nu are? :P ).

Nu tine acest mesaj pentru tine.

Trimite acest LINK la cate persoane vrei tu .. daca nu o sa ii aduca SEX... macar o sa ii descreteasca fruntea si o sa ii aduca un zambet pe fata :D

Acest mesaj trebuia ca în decurs a 96 de ore să parăsească e-mailul/mesangerul tău .
Trimite mai departe si asteaptă să vezi ce ti se întâmplă în 4 zile.
Teoria trebuie să străbată toată lumea, trebuie s-o trimiti mai departe.
Asta este adevărat chiar dacă nu esti superstitios.

Sex plăcut!

.

Mergi la inceput