Ingineri, fosti, viitori...:) (4)
Raspunsuri - Pagina 10
KUKI spune:
Mona...interesanta treaba aia cu sexul....
Acum inteleg eu de ce imi tot apar pete si cosuri pe fata, ma ingras vazand cu ochii si nu mai am parul lucios si pielea neteda
Nenorocirea e ca nici nu vaz "luminita de la capatul tunelului"
Na, ca m-am vaitat !
katik spune:
salutare inginerele!!!
despre capitolul , eu nu ma pronunt! ca acum...., dupa citeva luni, va spun....
azi am inviat, ca s-a racorit un pic afara, asa ca acum sunt , pina vine din nou caldura.
mona, da' de ce spui tu ca e tirziu pt. bb? e nu cred asta. daca cineva vrea neaparat ceva, sigur se poate ("daca vrei, poti!").
iepumic, spor la treaba cu proiectele! bravo!
m duc sa mai muncesc un pic, pina nu-mi trece cheful!
la lume!
26+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
linusa spune:
quote:
Originally posted by monagan
Si asa ca sa ma simt bine, mi-am luat 1 pereche de saboti d-aia fara toc, cu ceva margele (da dragute, nu exagerat)ca am vazut ca se poarta asa ceva. Acu ma simt bine.
Vrem poze! Si eu mi-am bagat picioarele in el lucru (ca nu se mai termina) si m-am dus la cosmetica. Na! Si mi-am comandat o gramada de cosmetice. Si daca vreau ma duc si la coafor. Na!
katik spune:
salutare inginerele!
linusa, si eu mi-am bagat picioarele, tot acolo (adica in lucru), na!!! si m-am dus acasa si ma culc, na!!! ca mi-e un somn de nu mai vad!! si am facut si cumparaturi, na! mi-am luat o pereche de papuci, de piele, cu curele care se pot desface, daca mi se umfla picioarele! na!!!.
acum m-am linistit, ma duc sa ma culc! noapte buna!!!
27+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Otiliav spune:
Fetelor, imi cam faceti pofta sa incalzesc banda magnetica de la card . Nu de alta dar in ultima saptamana am cheltuit ceva banuti pe fundul Anei si pentru mine nimic, iar cum maine este sambata si stau langa cel mai mare shopping center din oras, cred ca se va lasa cu ceva nou si pentru mine, pai pentru ce muncesc daca nu am si eu o bucurie cat de mica.
Mona, daca nu ai mai mult de 67 de ani ca D-na Iliescu, inseamna ca esti inca in putere . Cred ca trebuie sa iti facem galerie sa te mobilizezi. Tu nu intelegi ca tara are nevoie de ingineri in devenire, eei, ia treceti voi la treaba .
Am pus un filmulet cu Ana de ieri, alergand purumbeii si cateva poze din oras incepand de aici!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
iepumic spune:
Salutare!
Ieri n-am avut timp sa intru pe DC deloc si uite cate lucruri interesante am pierdut!
Azi am spus la revedere colegilor de servici, s-a lasat cu ceva apa pentru soricei (din partea mea..shhhtt...sa nu ma parati!)...
N-am mancat nimic toata ziua si mi s-a lipit stomacul de sira spinarii, nu mai pot...mi-am facut repede niste sandvisuri ca n-am mai avut rabdare sa astept sa pregatesc altceva...si acum le devorez aici, cu voi.
In rest....ma pregatesc sufleteste pentru schimbarea "macazului" si acum imi mai storc mintea si cu un proiect care e mai complicat decat parea la prima vedere (care proiect nu e?).
Va pup, cred ca abia luni ne mai 'auzim", ca in seara asta plec din Bucuresti. Ma gandesc la voi. Pupici!
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
Ioana81 spune:
Buna!
Am mai aparut si noi pe aici sa vedem ce se intampla.
Mona multa bafta la concepere. Oricum cu teoria aia mi-ai deschis rau apetitul, la noi e mai greu in 8 luni de sarcina. Dar nu imposibil . Azi nu prea am avut chef de munca nici eu, am stat acasica si am dormit intr-una. Cred ca m-au ajuns toatele.
Katik sa porti sanatoasa papuceii.
Anca ai grija cu atatea proiectele acasa, ca asa eram si eu si nu mai aveam timp de nimic.Si banii ii cheltui imedit .
Ioana 30+ si
Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE
KUKI spune:
Prima !
Cafeluta e servita. Pentru mamici o limonada, un suc de portocale? Uite-asa diversificam meniul.
Eu lucrez si azi asa ca fug la imbracat, ma cheama tara
Va pup pe toate+bebeii din dotare
Week-end palcut
monagan spune:
salutare ing.!!!!
ce faceti? trageti chiulul?
azi ma simt mai bine, ca nu sint asa obosita. In wek. am sa stau sa lenevesc, ca e asa bine sa stai sa nu faci ninik.
Iinusa, sorry, poze n-am cum sa va pun ca n-am digital.Poate pana la pensie mi-oi cumpara.
Ioana, apetit cu burtik?. Am glumit..normal.
iepumic,, ce sa-ti spun! ai sa vezi ca o sa fie bine.
Kuki, da matinala esti bre.De ce lucrezi si azi?
Otilia,da, da , am nevoie de incurajari, ca am si uitat....
Tre sa-l pun pe sotul meu sa se uite aici la fetita ta ce superba e, ca poate asa se mobilizeaza. Sa luam "modelul".
Katik, ce faci?
la toate inginerele si la bb-ii lor.
Otiliav spune:
Monagan, trebuie sa-l convingi. Noi aveam 25 cand am conceput-o pe Ana si ne-am gandit ca este bine sa nu fim pensionari cand va fi copilul in facultate . Si am mai auzit o vorba, cica nu este bine ca in acelasi timp sa fie mama la menopauza si copilul la pubertate , ca se lasa cu scantei!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana