Ingineri, fosti, viitori...:) (4)
Raspunsuri - Pagina 8
KUKI spune:
Mona, ce ingrasaminte pui la flori?
Eu am cumparat ingrasamant lichid pt plante cu flori, dar nu prea stiu cum si cat si cand sa le pun.
Sunt asa frumoase ca parca mi-e teama sa nu le ard sau cine stie ce sa pateasca daca scap prea mult ingrasamant.
Si de ce ziceai ca ai renuntat la muscate anul asta? Nu le mai ai pe cele de anul trecut? Ce au patit? Ca eu sper sa le am si anul viitor.
Otiliav spune:
Kuki, frumos baiat, sa-ti traiasca si sa iti aduca multe bucurii!
celor cu numele de Constantin si Elena! un si pentru Paulica!
Ana este tot un zambet, azi ne-am dat pe tobogan impreuna si de abia am convins-o sa plecam acasa .
Am pus cateva poze noi!
Iepumic, nu fii trista, diaspora a votat la greu, se si vedea de fapt un punctaj mic, dar exista cel putin (eu cred ca vreo 10 voturi, o sa vad la factura , dar am avut prieteni mai harnici). Eu cel mai dezamagita am fost de faptul ca Rusia a pierdut, si a castigat Finlanda (monstervisionii) desi mesajul lor era unul negativ. A fost parca un concurs de costume si de adolescenti rebeli care voteaza.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
KUKI spune:
Prezenta la datorie!
Vaiii, Otilia ce bombonica de fetita ai ! Sa-ti traiasca !
Haideti, trezirea, e luni. O noua zi, o noua saptamana "din viata unui inginer fericit"
Am facut cafea pentru toata lumea si am adus subiectul pe prima pagina.
Otiliav spune:
Am avut o zi plina de peripetii. Am fost sa-i fac Anei viza pentru urmatorul an, evident ca nu a stat la poze la cabina automata am platit degeaba si am cautat un fotograf. Cand sa platesc pozele Ana a sterpelit telefonul din geanta si a reusit sa-l piarda foarte repede, intr-o zona destul de restransa. Politia era vizavi, acolo am realizat pierderea si ne-am intors dupa ceva timp sa-l cautam si nimic. Am lasat cartea de vizita sa fiu sunata in caz de-l gaseste cineva, dar ma indoiam de asa noroc, pentru ca fata mea duce la cosul de gunoi ce nu-i mai trebuie . Pentru prima data, vroiam sa fie dezordonata. Bun, am plecat inspre servici, le-am lasat in statia de autobuz iar eu mai departe catre servici. Si am observat intamplator ca merg in directia gresita, eu nemaivand cum sa cobor am ajuns la servici si am inceput sa sun in disperare pe mama sa-i spun cum sa se intoarca. Si printre telefoanele catre mama care nu raspundea, am dat si unul pe telefonul meu, a 20-a incercare (au sunat si vanzatorii din cele doua magazine unde fusesem, nu cumva sa fie pus bine mersi in vreo cutiuta pe acolo)cred a fost cu noroc, mi-a raspuns o doamna dragutza, mama a doi baieti care au adus telefonul acasa, asa ca maine ma duc sa-l iau de la Politie . Am sunat proprietara casei unde am inchiriat si mi-a spus ca nu au sosit acasa. Am gasit o colega dispusa sa incepem cautarile fetelor prin oras, si am avut mare noroc, le-am gasit unde nu speram, aproape ajunsesera la mine la servici, le-am vazut in mijlocul unui camp, mama cu plasa cu cumparaturi, rucsacul cu documente, Ana adormita si mama panicata rau de tot. Norocul meu ca-i aratasem cand veneam de la aeroport cladirea unde lucrez, si ca este chiar langa IKEA, iar firma IKEA se vede destul de departe. Mare noroc am avut, ne-a ajutat DD. Evident ca mama lasase telefonul acasa, doar pleca la plimbare. Ma stie toata firma ce am patit .
A, si acum incerc sa lucrez doar am venit pe la 13 la servici si am facut un "sirop de cafea" sa imi revin.
linusa spune:
Eu sunt in pat, cu durere de muschi si febra. Asa ca o sa fiu scurta.
KUKI, eu ingrasamantul lichid il folosesc la fiecare udare. Nu-i bai daca iti iese putin mai concentrat. Ingrasamant nu se pune la plantele care se odihnesc si iarna se pune putin (cam o data pe luna).
KUKI spune:
Linusa, multa sanatate.
Multam de sfaturi, ma duc chiar acum sa prepar licoarea
Otilia, ce de aventuri !
iepumic spune:
Hello! Fetelor, ce de peripetii povestiti voi aici!
Eu azi am intrat in posesia Diplomei de Studii Aprofundate (Master).
OTILIA, bine ca s-a rezolvat cu bine. Se vede ca cineva Acolo Sus va iubeste.
LINUSA, insanatosire grabnica.
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
KUKI spune:
Neatza fetele !
Bem si noi o cafea?
Mai, ce s-a incalzit afara. Parca tot nu ma pot obisnui. Parca nu-mi vine sa trec chiar la hainele de vara...si doar atat am asteptat-o !
O zi buna va doresc
katik spune:
salutare inginerele!
iepumic, felicitari! trebuie udata hirtia ca altfel se strica! o berica, ceva????
mai, otilia, ce de patanii! bine ca s-a terminat cu bine!!! dulcica e printesa ta! sa-ti traiasca! si pozele sunt faine!
linusa, mama, ce faci? bolesti? repara-te repede ca, uite, a venit vremea buna!
io nu mai suport zapuseala asta, nu stiu ce voi face toata vara . la noi deja e a treia zi cu temp peste 30 grd.e ingrozitor. duminica am reusit sa si lesin din cauza caldurii. cred ca ma voi gindi serios la concediu, ca in conditiile astea nu mai am curaj sa ma circul pe afara
ghiciti ce se intimpla la mine acasa? ati ghicit! muncesc mesterii, inca!!! m-am saturat! cred ca voi recurge la !!!
ioana, mai ia o pauza!!! si mai bea o sticla de apa! eu asta fac non-stop. defilez intre bucatarie si baie
la toatele, sa auzim de bine!
26+ +Krisztina (28.07.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
iepumic spune:
He,he, KATIK!
O bere rece sau un frappe, ce zici?
Eu nu ma pot plange deocamdata de caldura, e chiar temperatura ideala pentru mine acum (nu mai cald de atat, ca deja e prea mult) atata doar ca organismul meu inca nu s-a obisnuit cu caldura...si mi s-a taiat brusc pofta de mancare....de fapt mi se intampla o chestie super antipatica: simt foamea, dar daca incerc sa mananc nu intra nimic....doar inghetata sau iaurt rece. Nu m-as plange, ca tot nu-mi place mie sa mananc mult....dar totusi ceva ar trebui sa mananc.Nu pot sa ma hranesc doar cu inghetata! Cred ca o sa trec pe salata de varza.
Azi am fost traducator-sef al unor documentatii...continuarea maine, ca n-am apucat sa termin. Da' maine am o intreaga lista de "to-do"-uri, cred ca ar trebui sa fac cerere la DD sa faca maine ziua de 30 de ore.
Pupici gravidutelor!!!!
Iepumic
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.