Minunatele Scorpiute (35)
Raspunsuri - Pagina 13
voicu_bebi spune:
hello fetele ce faceti? ce dor mi-a fost de voi sunt cam suparici,am gasit rochie de civila si iubi nu vrea sa o iau ca e scumpa ...e vreo 2 milioane,ce ziceti sa o iau sau sa mai astept sa ma uit prin magazine?
gabi, bine ai revenit ma bucur sa te vad pe aic.
Nunta noastra:19 august
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
hello fetele ce faceti? ce dor mi-a fost de voi sunt cam suparici,am gasit rochie de civila si iubi nu vrea sa o iau ca e scumpa ...e vreo 2 milioane,ce ziceti sa o iau sau sa mai astept sa ma uit prin magazine?
gabi, bine ai revenit ma bucur sa te vad pe aic.
Uite cum as face eu.Imi place, o iau.Indiferent de pret.O data ma marit.
Poate ai surpriza sa nu o mai gasesti apoi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
voicu_bebi spune:
mersi,georgi pt raspuns.m-am gandit m-am rasgandit si pana la urma imi iau rochita ca pana la urma o data ma marit nu de o mie si una de ori,mie mi-a placut tare mult rochita....
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
mersi,georgi pt raspuns.m-am gandit m-am rasgandit si pana la urma imi iau rochita ca pana la urma o data ma marit nu de o mie si una de ori,mie mi-a placut tare mult rochita....
Asa sa faci.Bravo.
Uite io cand am fost nasa mi-am facut o roche asa cum mi-a placut, chiar daca stiam ca nu o mai pot purta apoi(e cu paiete, lunga ).Si am dat o gramada de bani.
Dar o data am fost nasa nu
Si poate voi mai fi.O iau tot pe-aia ca dimensiunile sunt aceleasi de acum 3 ani
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
voicu_bebi spune:
da asa e. ei lasa ca e bine totusi ca dupa 3 ani ai aceleasi dimensiuni,eu acum 3 ani aveam vreo 47 kg acum am vreo 56 kg,in 2 ani m-am ingrasat vreo 9 kg eu zic ca e bine,dar stai sa vina vara sa vezi ce ma ingras eu,ca eu sunt predispusa sa pun pe mine vara mai ales,sa vezi ce probezi eu rochia mereu...
abia astept sa ma duc sa o iau... pun si poze cu ea sa ziceti cum vi se pare. pupici
georgi75 spune:
Astept pozele.
Avem si POZE
HelleneC spune:
Va doresc un weekend de exceptie scorpiutelor si soarele sa fie din belsug peste voi!
Eu una sunt happy ca e vineri noapte, ca maine dorrrrm, am restante la somn groaznice si... irecuperabile!
Hai va pup si seara buna!
Aceeasi Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
monica-elizabet spune:
neatza scorpiute,
eu azi desi puteam sa dorm pana la 10...nu am putut...tot la aceeasi ora m-am trezit, fara sa pun ceasul sa sunedar fix la 7,30
azi vreau sa merg sa-i cumpar mamei un aragaz mai performant, e si sotul acasa asa ca o sa colindam amandoi...
va pup pe toate, sa aveti o zi minunata ca voi
monica
georgi75 spune:
Neatza scorpiute.
La noi e o zi faina asa ca o sa mergem pe la tara.
si sa aveti si voi un we super.
Avem si POZE
nastasie spune:
neata.si la noi sunt 30 grade afara la soare.am iesit deja de dimineata.o astept pe mama sa-mi faca papa.maine il trimit pe razvan la ea ca sa-mi fac ordine in dormitor, apoi sa ma duc sa spal covoare.
va doresc tuturor un we minunat.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004