Minunatele Scorpiute (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

va pup pe toate

Fetelor sunt zombi... nu stiu cum au trecut cele 3 saptamini, nu mai am timp nici sa deschid calculatorul, cred ca asta este perioada de acomodare... oricum este nasol.
Teo are colici si se chinuie ingrozitor (si noi de mila ei )
Eu nu ma prea descurc cu baita de seara asa ca am si racit-o un pic...are rosu in git si este hiriita pe nasuc. Am fost la doctor si sunt multumita ca macar a luat in greutate 1 kg in 3 sapt...
Sper ca am fost coerenta...plec ca incepe concertul, se trezeste
Va pup si sper saa treaca cit mai repede aceasta perioada
Sper ca sunteti bine, nu am avut timp sa mai citesc din urma, VA PUP !

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

dolce, nu ai pe cineva care sa stea cu tine acum la inceput sa te mai ajute un picutz?...of...tare rau este sa nu ai mama prin apropiere...pe mine m-a ajutat Dumnezeu si le-am avut pe amandouauite-asa roiau in jurul meu si al copilashilor imediat dupa cezariene...sanatate micutzei teo si tie putere sa treci epste eprioada de acomodare.

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Dolce .Nu te agita.O sa treaca perioada asta si ai sa vezi ce bine va veti intelege.
Chiar ti-ar prinde bine un ajutor.E bine ca luati in greutate.

Io sunt dezumflata ca au castigat uratii aia la Eurovision...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

buna dimineatza si la multi ani! tuturor ce purtati numele de constantin si elena, sa fiti sanatosi si sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti
un pupic in mod special pentru elena noastra

uf ce m-au enervat urarii aseara...printr-un noroc am ramas si noi pe locul 4, pentru o tara care nu prea are prieteni(asa cum au avut altii ca sa-i voteze) cred ca este un loc bun

va pup, am fugit la patriarhie, sa aveti o zi minunata si sa va distrati bine

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi sarbatoritilor.eu o am pe soacra mea asa ca diseara mergem in vizita, asta dupa ce fac curat si spal covorul in curte.
laura, asa e mai greu la inceput pana te inveti cu noul.dar apoi iti intra in mana si o sa te descurci.nu dispera.noi suntem alaturi de tine si macar cu un sfat sa te incurajam sau cu o vorba buna.pupici.e foarte bine cat ati luat in greutate.trece si rosul in gat.nu intra in panica.fii calma.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Fetelor ma pregatesc sa scriu de joi. Imi trebe multe pagini sa incerc sa descriu ce simt,ce traiesc, ce am trait si ce AVIOANE trec prin stomacul meu in fiecare zi!!

Va invit in albumele mele sa vizitati cel care se numeste Sylt Mai 2006.
Suntem fericiti rau, am avut parte de o vreme minunata, soare peste tot inclusiv pe insula unde sta Vikinga. Am batut Germania de am rupt vreo trei perechi de opinci!

Am plans la ultimul meci a lui Bogdan. Trupa de fani i-a pregatit un goodbye surprise. Inainte de inceperea meciului,la prezentarea echipelor i-au scandat numele vreo 5 min; ne-au dat la fiecare dintre spectatori cate o foaie A4 rosie cu numarul 10 pe ea si o inima (10 fiind numarul de joc). L-au desenat pe Bogdan pe o juma de cearceaf si s-au semnat toti fanii. Ce mai.... am plans si eu si Bogy. Uf...

La penultimul meci a dat cele mai multe goluri intr-un meci din toata cariera. Asta fiind la o zi departare dupa cem-a cerut

Dar cel mai important e ca vine in Romania. A inceput numaratoarea inversa,pe 10 iulie ajunge sotul meu in Ro:)A se observa cu cate mandrie scriu SOTUL:)

Weekendul viitor vin in Bucuresti. Ma vad cu Lori si cu care mai vrea. Va tzuc. Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

fetelor we viitor poate ma vad si eu cu voia sta daca nu cumva pana atunci se declanseaza varicela la alex si ruxitocmai m-a anuntat cineva de la gradinitza ca toata grupa mijlocie are varicela(toti, dar absolut toti au facut) chiar si daca aveau vaccinul facut...dar vad ca alex al meu nu are inca nimik si ma rog la Dumnezeu sa nici nu faca(el are vaccinul pentru varicela) dar mai nasol este ca vineri nu a avut cine sa-l ia pe alex de la gradi si s-a dus mama cu ruxi sa-l ia si deci a intrat si d-ra ruxi in contact cu copilashii bolnaviorisi cum ea nu are vaccinul ma astept sa faca din zi in zi...nu stiu care este perioada de incubatiedaca nu face numai o minune a salvat-o...offf....
nu va zic cum stau cu sufletul la gura si ma uit la ei dipsrata sa vad daca nu au bubite...cica toti copilashii au facut forme urate rau de tot...au chemat salvarea, au fost la spital...Doamne fereste!
va pup si tineti-mi pumnii sa nu facem varicela

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Iti tin pumnii Moni! Esti tot cu Ruxita bolnava! Sanatate si pupici

Voicu vreau sa iti zic ca nu e mult deloc rochia ta! Ia-o! Sa te simti tu sexoasa si cea mai dintre cele mai... Plus ca o poti purta si mai incolo....

Inelul meu minunat este in albumul numit wedding! Va rog sa va uitati curand pentru ca vreau sa il iau de pe public!

Pup fetele...

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

gaby, am vazut inelushul este supppeeeeeerrrrbbb!!!! sa-l stapanesti sanatoasa si sa dea Dumnezeu sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viatza ca acum...am vazut si pozele cu voi doi in plimbari
toate bune...si noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandush spune:

Buna dimineata scorpiutelor!!!N-am mai reusit sa ajung pe la voi, am avut(si inca am ) un program incarcat , dar am intrat sa va pup pe toate .
Dolce, ce mandra trebuie sa fii cu Teo....crestere usoara si multa sanatate!
Monica, sper sa scape Ruxi de varicela , nu stiu ce sa-ti spun... Eu am facut varsat de vant cand eram mica, dar se pare ca a fost o forma mai usoara; la 24 de ani l-am mai facut o data. Nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva.
Gaby....inelul e superb....sa-l porti sanatoasa si sa-ti (sa va) aduca multa fericire. Pe cand nunta???(scuze daca ai scris si nu am citit eu).

In rest, multe si numai bine.

D.K.

Mergi la inceput