Minunatele Scorpiute (35)
Raspunsuri - Pagina 12
nastasie spune:
neata, fetelor.
ati auzit ce a zis gabriela:mai incet cu scrisul.glumesc.
gaby, bine ai venit acasa.asteptam vesti si poze bineinteles.
monica, stai linistita ca nici eu nu i-am facut vaccinul lui razvan.majoritatea fac boliele astea ale copilariei, dar forme usoare.si oricum a trecut epidemia aia care era acum catva timp.
mira, bine ca ati scapat de carantina.refacere completa.
fetelor, nu am ce face decat sa astept dar cand vad casa cu fundu' in sus mor.acum cica vin luni, dar deja nu mai cred pana nu ii vad in casa.macar azi si maine sa-mi caut parchet ca nici nu am avut timp.
fug sa beau cafeluta.pup restul gastii.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
georgi75 spune:
Neatza scorpiute.
Gabi bine-ai revenit.Odihneste-te si apoi te asteptam la povesti.
mira mersi de incurajare.Chiar am nevoie de sfaturile voastre.Tot asa cred si io.Ca-i va fi bine.Si sper sa se acomodeze repede.In general e intelegatoare.Ati vazut ce repede a renuntat la suzeta.Si-i plac copiii f. mult.
Dar am fost ieri la o cresa langa mine si mi-au spus ca numai din septembrie o pot primi ca acum nu au locuri.Probabil ca asteapta ceva.Mai am de mers la una dar acolo il trimit pe sot.Sa vedem ce fac.
puiutii tai si pe tine si ma bucur ca sunteti mai bine.
Elena inseamna ca tu ma intelegi cel mai bine..Cea mai tare faza e ca io dau examen de titularizare fara sa am posturi.Deci dau pt suplinire anul asta, si la anul de la capat.Daca ies posturi.
adriana te compatimesc.stiu cum e sa fii cu casa incurcata, sa mai ai si un prichindel prin preajma...Si asta nu din vina ta ci a altora... si sa ai bafta sa termini cat mai repede.
Ana drum bun si sa te intorci cu bine printre noi.
Gabriela drum bun si tie si sa ajungi cu bine in Romania.
Va pe toate in
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
nastasie spune:
si la noi tot in septembrie sunt locuri la cresa.dar poti incerca sa "dai" ceva numai sa stii sigur ca o primeste mai devreme.
albumul meu
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by nastasie
si la noi tot in septembrie sunt locuri la cresa.dar poti incerca sa "dai" ceva numai sa stii sigur ca o primeste mai devreme.
albumul meu
Te-ai prins...Asta era ideea.
Asta seara ma duc la vecina sa ma informez.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
nastasie spune:
georgi, eu cand am fost sa aleg cresa, la una din ele directoarea ne-a spus ca in cererea pe care o facem la inscriere sa specificam sa il inscrie cat mai repede posibil.ca oricum pe vara parintii isi mai iau copiii in vacanta pe la bunici, adik mi-a dat de inteles ca se face loc(culmea fara spaga), dar eu nu am vrut ca e mic razvan, asa ca ai toate sansele sa se elibereze un loc.
albumul meu
monica-elizabet spune:
neatza fetelor,
abia v-am gasit...pe pag 4...las' ca vine ea lory acasa
iata ca a venit si ziua de vineri...nu ma bucur prea tare acum dar o sa ma bucur diseara promit dupa ce trece ziua fiindca azi am muuult de lucru...ce-mi place este ca e o zi frumoasa(nu ca ieri)
va pup pe toate
o zi minunata
monica
HelleneC spune:
'neata fetelor!
Eu sunt happy ca e vineri (Monica nu ma bate, ca si eu am treaba multa azi, dar... e vineriii si ma bucur ca maine dorm)
Noroc ca a fost frumos la noi ieir dupa masa si am iesit cu George afara, si daca si azi e, la fel facem. Asa ca mai putina vreme de forum!
Ce ma bucur ca avem nunti pe topic!!
Va pup, ca sunt la serviciu si gata pauza!
O zi bestiala, Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
nastasie spune:
neata, fetelor.noi deja am fost afara sa-i iau lui razvan portocale pentru suc.acum am pus sa spal ca e o zi superrrrrrrrrrr.l-am convins pe sotul meu duminica sa nu iasa pe traseu si sa ma ajute sa asez dormitorul.vad ca baietii mi-au promis ca vin luni si se apuca si termina in 3 zile.sper sa se tina de cuvant.si sper la sfarsitul saptamanii celeilalte sa termin si eu cu tot.azi ma duc si la parchet.o sa mor iar cu zile in praktiker.vorbesti singur acolo.va pup pe toate si va doresc un inceput de we minunat.
albumul meu
georgi75 spune:
Un si de la mine si un we fain.
Avem si POZE
Ella2000 spune:
salutare!
intru si eu sa va dau binete, ca tare prinsa am fost... cu job-ul...
Printesele sunt bine! Paula canta si danseaza ! Iulia face traznai! s-a indragostit! Oppsss!
in rest toate bune si frumoase... inafar de faptul ca inca nu mi-am luat mas de spalat! fir-ar! prea multe informatii, oferte si sotul plecat pana seara!
AZI AM ZIS CA sun la Domo sa mi-a aduca ei! si cu ... istalatorul ...efectul ... ma descurc eu... asta daca aduce si bona!
Georgi, la fel si voua! si eu am " servit" pe la gradinitze! bafta!
ella2000 si printesele