Iasule, mandra cetate! (32)
Raspunsuri - Pagina 10
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
[blue][b]RALUCA , in primul rind LASA GRIJILE SI SUPARARILE DEOPARTE!
Viata e scurta si nu merita sa te stresezi pentru orice:si o vorba
populara "nu dori moartea sefului tau ,fa in asa fel incit sa si-o doreasca singur" cu adaptari in functie de situatie!
Merci pt vorba de duh!
In al doilea si nu in ultimul TE PUP DULCE pentru vestea cu IRIS !
SARU-MANA!Vii?
Teoretic da... Mai ales ca e pe la 21 din cate am inteles eu... Si cica mai este si Class tot atunci... Am mai auzit de Cargo, dar se pare ca nu... Ducu Bertzi la Luceafarul...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
carmenp spune:
mey, ce mari au crescut cupiii!! da` ia spuneti voi drept, a ramas ceva din cotnaru` ala? ma bucur ca v-ati simtit bine, de copii nu intreb ca se vede clar din poze. felicitari pentru organizare!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
adda spune:
Chiar ... ce mari au crescut copiii (ma refer la cei pe care ii cunosc si i-am mai vazut)! Si Matei, si Ruxi, si Octavian, si Alex (Alex e Alexino lui acvi?!) ... Wow! Ii hraniti bine
Doar pe acvi nu am vazut-o in poze.
E frumos acolo, Dana (din ce am vazut in poze). Felicitari pentru ceea ce faci si mult succes sa termini cat mai repede cu amenajatul si sa ai clienti multi!
adi69 spune:
Carmen,nici n-am desfacut sticla de Cotnari....Cred c-a fost prea putin si n-a indraznit nimeni..:)
Adda,Rucsi a Dannei si Alex a lui l_carmen2003...Alexino a stat acasa..a fost surioara lui..la purtator.
S-a descarcat bateria repede si n-am apucat sa fac poze la toate fetele...astept poze de la celelalte fete..poate au facut mai multe..
Adriana
papa-bun
buli spune:
moamaaa, frumos a fost
eu am avut o saptamina absolut ametitoare, am fost mai mult plecata si, ca urmare, ieri m-au revendicat baietii. mai mult ala mic decit ala mare, umbla incoace si incolo miaunind mama-mama-mama-mama, nu m-a lasat inima sa nu merg cu el la pietricele.
asta e, poate data viitoare am noroc, se vede ca voi v-ati distrat bine, mi-ati facut pofta de sueta
oanabandol spune:
neata,
fetiliiiiii, descaltati o gasca care nu stie sa va puna pozele de la cuconiada
pozele le-am descarcat....da cum le pun pe forum?
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
Darria spune:
Oana, vad ca ai id yahoo.
Creaza un album aici:
http://login.yahoo.com/config/login?.src=ph&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos&.intl=us
seteaza-l public, introdu pozele si apoi trece adresa albumului in mesajul tau(poti sa o treci si la semnatura).
adda spune:
quote:
Originally posted by adi69
Carmen,nici n-am desfacut sticla de Cotnari....Cred c-a fost prea putin si n-a indraznit nimeni..:)
Adda,Rucsi a Dannei si Alex a lui l_carmen2003...Alexino a stat acasa..a fost surioara lui..la purtator.
S-a descarcat bateria repede si n-am apucat sa fac poze la toate fetele...astept poze de la celelalte fete..poate au facut mai multe..
Adriana
papa-bun
Asa deci, Rucsi era a Dannei Iaca ce pozna/gafa am facut Mi se parea mie ca e cam mare Rucsi din poza ca sa fie Rucsi a ta.
aime spune:
fetili, tare rau imi pare ca n-am putut sa ajung ...acu c-am mai vazut si pozici...da, ce ziceti, mai repetam, nu?
Dana una mie scuze, sunt de ajuns ? ce sa fac, nu iese mereu cum am vrea...
aime si Vladimir in mai
carmenp spune:
oana, ai reusit?
adi, `nteles cum e cu stecla aia, acu ma tot gindesc la dulciurile tale...
gabi, sa-nteleg ca esti bine de pohtesti la campari?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3