Iasule, mandra cetate! (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Cu scuzele de rigoare ca nu v-am anuntat ca vin (dar daca bunica a ramas ea cu baiatul cel mic , am decis in ultimul moment sa vin ,fie ce-o fi ; afara nu ma dadeati ... ) va invit sa vizionati citeva poze aici

Danna 36 felicitari pentru ideea de a face acest centru si speram ca il vei termina de amenajat cit mai repede .Mult succes !

Imi pare bine ca am putut sa va cunosc pe o parte dintre voi

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabandol spune:

salut
sper ca am reusit:
asta ar fi link-ul:
"cuconiada"
pupici,
oana

i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Aime, ti-am trimis un pm.

Dana: multa bafta in ceea ce vrei sa faci, sa reusesti sa amenajezi locul asa cum iti doresti si sa ai muuuuuuuulti strumfei care sa vina sa se joace

Un sfarsit de saptamana cat mai placut ca e asa de frumos afara

Mergi la inceput

revin
daca nu se vad pozele...trageti-ma de maneca.
a fost super ieri, m-am simtit minunat, iar placinta cu iaurt a adrianei a meritat incalcalcarea dietei.
poate reusim sa repetam intalneala dar in formula mai dezvoltata!!!!
pupici,
oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Oana, ai reusit.
Daca vrei sa apara sub un cuvant, da reply+quote pe mesajul meu si vezi cum se face:
"cuconiada"

Acum sper sa nu te superi ca am facut asta fara acordul tau, daca da....sterg mesajul si scuze.

Mergi la inceput

sarumana mult,
asta era urmatoarea intrebare ca mi-am dat seama ca e lung ca naiba.cum sa ma supar?mi-ai facut un bine!!!!
pupici,
oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Pai, Carmen la cit de "miscatoare" e bebitza,ma gindesc ca un pahar de campari ar mai calma-o!!!
Oooops,intrasem linistita sa va admir si in poze ,sigura fiind ca nici un blitz nu a cazut si asupra mea..si cind colo m-am vazut...imensa pe un scaun...vai vai vai si asa nu prea am curaj sa ies din casa..de acum nici atita..si mai am inca 3 luni.Asa ca daca mai faceti cuconiade plizzzz livrati un pahar de campari la domiciliul meu.
Alex a avut aseara program cu masinutele de la Sala Sporturilor au tocat bugetul familiei pe o saptamana pe acolo..dar cica ce conteaza daca s-au simtit bine!!!
W-e placut tuturor!!!
Gabi,Alex ...si bebitza miscareatza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Salutare fetelor. Azi am avut de formatat, instalat si reinstalat pe calculatorul asta meserias al nostru asa ca abia am reusit si eu intr-un tirziu sa intru, sa va salut si sa vad ce mai faceti. Sa ma uit si la poze ... Tare bine mai arata loc'sorul ala al Danei, abia astept sa fie gata. Sa-i uram Danei spor, bafta si sanatate la fetite (si nu numai) ca sa-si poata vedea planurile implinite.
Apropo Dana, cum se simte Ruxi dupa biscuiteii rontaiti ieri?
Si ca sa vedeti de ce tot imi parea mie rau ca nu l-am luat pe fi-miu cu mine ieri: cind am ajuns acasa avea ditamai cucuiul si vinataia si julitura in frunte! Bineinteles in partea in care mai ramasese intreaga, ca de vreo doua saptamini isi tot face cite un benghi asa, saptaminal, tot pe stinga. Iaca are si pe dreapta acum.
Va las acum, va pup si sa auzim de bine.

nicoleta si matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Eu tocmai am ajuns acasa si am intrat sa va salut si sa vad pozele.Asta de parca as mai fi avut nevoie de vreo confirmare ca totul a fost super ok.
Dana,sa stii ca am ramas datoare la tine cu...un kil de nisip strans de la fii-miu din pantaloni! La urmatoarea cuconiada il aduc.

Va pup pe toate.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Sara buna, fetele!

Va multumesc din suflet celor care ati venit aseara si tare imi pare rau ca ati fost atat de multe care nu ati putut veni! Multumesc deasemenea pentru poze, in felul asta am vazut si eu "locul" din-afara, ca sa zic asa, cu ochi de vizitator...mai sunt multe de facut, dar sunt sigura ca in 2-3 saptamani va fi muuuuult mai bine si pe-afara si prin interior...Saru'mana tuturor pentru urari, sa dea Domnul sa se implineasca si sa reusesc sa amenajez locul cat mai bine, sa fie frumos si util in acelasi timp, atat copiilor, cat si parintilor...Va multumesc mult ca ma sustineti, e tare bine sa stii ca visul tau e impartasit si de altii si ca nu te zbati degeaba...

In alta ordine de idei, au ramas cateva sticle de suc, vinul, alune, salatini, cornulete si altele (de prajitutelele care au ramas m-am ocupat eu azi dimineata, cand am fost sa fac curat), asa ca va invit sa le terminam. Hai sa luam si cateva beri ca merg cu saraturile, si "campari" ala dupa care vad ca suferiti atata, si hai din nou la "treaba", luni, sau marti de exemplu,( ca dupa aia tre sa plec la Bucuresti vreo 2 zile, nu stiu exact cand)tot pe la 5-6 asa, cand puteti...ce ziceti? Cu copii, fara copii, care cum vrea si cum poate, ca vad ca le-a placut si s-au descurcat binisor, adica am scapat fara paruieli (majore)...

Are cineva un gratar dintr-ala de exterior, pe care se fac mici gustosi la iesirile la padure? Daca da, si daca se pricepe sa il foloseasca, hai sa punem si de un gratar, macar sa o facem lata...

Astept sa semnati condica si pana atunci "La Multi Ani!" fetelor ce aniverseaza anii de casatorie maine! (Carmen2003 si Aime)...Aime, nu te iert...decat daca vii la editia a doua a cuconiadei, revizuita si adaugita! Acestea fiind spuse, va urez duminica placuta si va astept pe toate sa strigati PREZENT

Sa nu uit: ma bucur ca v-am cunoscut pe cele pe care nu va stiam si imi cer iertare daca nu am putut vorbi pe indelete cu fiecare...

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput