Iasule, mandra cetate! (32)
Raspunsuri - Pagina 9
alipiticot spune:
Eu intarzii ca fata inca nu a adormit si doarme cam o ora....sper sa va mai gasesc.
Tot nu stiu ce sa aduc....
Paula 16 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
lacri spune:
cum ati mutat intalnirea???????????
eu saptamana asta nu am apucat sa deschid deloc calculatorul .am avut o saptamana tare incarcata si numai seara foarte tarziu am ajuns acasa franta de oboseala si nu am mai avut putere sa mai stau si la calculator plus ca intr-o seara am mai avut si niste musafiri care mi-au stat pana mult dupa miezul noptii si m-au dat peste cap cu oboseala.
imi pare tare rau ca nu am venit si eu la intalnire
Gabriela imi cer mii de scuze ca nu am reusit sa trec.am vazut la gradinita pliantul de la tine.oricum saptamana asta care vine oricum trec.inca o data imi cer scuze.
sper sa am zilele astea timp sa mai citesc ce ati scris.maine daca reusesc sa fug de celelalte treburi si sa raman acasa trebuie sa fac de mancare pentru baietii astea ai mei ca saptamana asta i-am cam neglijat.noroc de mama ca gateste si le-am mai dat de mancare
multa sanatate
sper ca ati avut o intalnire foarte frumoasa.
va pup tare dulce
adi69 spune:
Cred ca doarme lumea acu...
Eu am doar doua trei poze ca se descarca aparatul repede,ma chinui acum...sa vad daca-mi si iese..:)
Adriana
papa-bun
mariussimiuc spune:
Eu nu dorm...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
oanabandol spune:
nici eu inca dar ma duc acu....
cu regret va anunt ca pozele le vedeti maine, asta daca stiu sa le pun.oricum la ora asta sunt zombie ca am fost si la festival
somnic pufos!!!
pupici,
oana
i would rather die of thirst than drink from the cup of mediocrity
Nora__ spune:
Aahhhhhhhh...frumos a fost.Sper sa repetam cat de curand.Si Dana tare frumos a facut acolo.M-am bucurat sa vad fetele si imi pare rau ca nu au fost si restul,chiar ca iesea show mare.Daaaaaaaaa' io tare tanjesc si dupa o cuconada dansareatza si petrecareatza,fara bebei si seara,mai ales ca de acum e cald,mai mare dragul sa bei un suc,un garone,un campari (cunoscatorii stiu de ce )la o terasa.Asteptam pozele
Noapte buna!
Nora
Comorile Norei
Costume carnaval
Noi doi
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
acvi spune:
NEATAAAA!!!O cafeluta aburinda va asteapta linga tastatura(mea!!.
Semnat si eu condica la cuconiada..e drept ca am ajuns ultima ..dar am si plecat cu ultimul pluton).
Felicitari Danna pentru ce ai facut acolo ,si mult succes in afacere!!!
Eu m-am simtit bine ,asa ca daca faceti ceva dezmat va rog repede pina in augustsa pot veni si io(si da,da,Campari vreau si io!!!
Azi poate mergem si noi la festival ca am auzit ca e rost de aglomeratie!!!
Gabi 27+si Alex
ionika spune:
Ce rau imi pare ca abia acum am vazut ca ieri v-ati intalnit!
Poate cu alta ocazie....
Oricum, din poze arata super locatia! Bravo Dana!
Ionika&Andrei