Muzicieni DC (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

quote:
Originally posted by Lona
Eu iti recomand http://www.classicalarchives.com/live/

Multam fain, Lona. E foarte bine structurat. Il gasisem si eu, dar ezitam sa-mi fac cont. Iar in legatura cu site-ul pomenit de mine mai devreme, cred ca ai dreptate. Lucrarile par interpretate la calculator (sintetizate). Inca o data multumiri .

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

quote:
Originally posted by danielag

quote:
Originally posted by Lona
Eu iti recomand http://www.classicalarchives.com/live/

Multam fain, Lona. E foarte bine structurat. Il gasisem si eu, dar ezitam sa-mi fac cont. Iar in legatura cu site-ul pomenit de mine mai devreme, cred ca ai dreptate. Lucrarile par interpretate la calculator (sintetizate). Inca o data multumiri .

Daniela

Cu toata bucuria, Daniela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor indrumati-ma!Daniel dupa incurajarea primita de la profa de pian,nu mai studiaza compune non stop,pot sa pun piciorul in prag sa studieze,dar peste a inceput sa puna pe note ce canta,sa sufoc compozitia,sa oblig studiul?a scris o chestie,o si canta la drepta trioleti "amsterdam,contopiti,nu stiu cum ii numiti voi,prima optime are punct,stanga patrimi,voi poate stiti mai multe,e joaca de copil,sau chiar are imaginatie.
Chiar astept verdele in fata,sa stiu ce sa fac cu cupilu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

fa-i program si spune-i ca daca nu progreseaza la pian nu mai poate compune.Sa compuna dupa ce studiaza.

mai ales ca acuma vine vacanta...si va avea timp sa se joace.

lasa-l un pic sa improvizeze..dar nu pierde studiul.ca nu-i bine:)
pup micul geniu!
edit.
aduca spune-i ca acuma trebuie sa fie si f bun pianist ca sa poata compune, i sesnul asta.si ca se completeaza pasiunile, m=nu merge un afara cealalta si da exemplu compozitorii mari interpretiL: beethoven, bach la la clavecin si orga, Mozart...etc;-)
spune ca toti au inceput prin a studia la instr.;-)

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina,i-am spus toate astea,dar speculeaza fiecare fractiune de secunda,apoi imi mai da si raspunsuri care te incuie,de ex:Pai ce Mozart a studiat Czerny,ii zic nu a studiat Bach,el,dar si Bach era geniu,el ce a studiat?Bewethoven daca a fost surd,n-a studiat pe nimeni,eu studiez ce compun ca e foarte greu.
Acum una peste alta,clar pot sa ma impun,dar daca ii frang aripile?
Of,numai parinte muzician sa nu fi
Oricum ap pus-o pe profa de pian in garda si nu i-a mai dat apa la moara.
Dar s-a apucat la teorie sa fac demonstratii.
Apoi ma auzise vorbind cu profa de teorie ce probleme ritmice nasoale au copiii(unii)de la pian,ca ii vad la Ritmica,nu crezi ca mi-a citat ce-am zis,iar asta a fost demult in sem I,cand eu crecdeam,ca nu face deosebirea intre do si sol.
Acum sa treaca examebul ,ma rog auditia de pian si mai vad ce are in cap.
Daca-l tine cu compozitia,asta e,v-am mai zis eu ca era pe spate dupa Radu Popa,deci eu cred ca optiunile lui sunt cam conturate,acum sa vedem ce face in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

asa cum a zis si sabina...trebuie facut program si sa-l faci sa inteleaga ce este bine pentru el ca nu vrei sa-l constrangi ci doar sa evolueze pe ambele planurimicul compozitor

monica

Mergi la inceput

Monica,Sabina,mersi de sfaturi!
Ira pe unde mai esti?
Sa va zic ce am facut in ultimele 2 zile.
Ne-a intrat o "cantare" in Mall,cu ansamblul,ok,dar trupa era asa de dezbinata,incat ieri nu am putut sa-i adun nicicum,cel de-a XII,ocupat cu Bac,una alta,cel de-a XI,"vedeta internationala",ne-a transmis sa repetam noi,ca o sa apara si el,asa ca azi m-am enervat am luat 2 de-a VII-a,am schimabat toate stimele intre ele,am scos vedetele din ansamblu si am muncit la greu cu astia mai mici.
Ce sa va spun a fost cumplit,noroc ca in a X e fata de la Olimpiada si inca unul,mai slabut,mai timid,dar dornic de ansamblu,in a IX,exact la fel,am repetat azi,zi lumina,maine facem la fel si pana la urma sper sa iese,in sensul ca sa se tina la snururi,ca de lucrat mai e mult,dar ma bucur ca am avut taria sa fac pasul asta,chit ca sunt zombi de oboseala.Dar macar sunt cuminti,ma asculta,nu exista solisti,stiti la ce ma refer.
Maine daca trebuie sar si ziua lui socru-miu,numai sa vad cat de cat trupa asta inchegata.

Voi ce ati mai facut ca e tare liniste aici?
Sabina,am visat ieri noapte ca ne bateam capul cu o piesa romaneasca,nu stiu de cine era,ce zici?
Monica,parca te intrebam la un moment dat cum sunt la voi auditiile,verificarile de clasa I?
Pup la voi! weekend placut!

Mergi la inceput

angy, scuzeeee...am uitat sa raspund ref auditii...(cel putin acum aproape 2 ani cand eram eu acolo...inainte sa intru in CIC) auditiile de clasa I se desfasurau in sala mare de festivitati, cu public(format din elevi, parinti si rpofesori)... astia mici...unii dintre ei erau fff emotionati si nici nu se puteau concentra prea bine in sala fiind si o gramada de copilashi care nu faceau liniste...dar "adevaratii" pianisti cantau asa cum trebuie...chiar erau super multumiti de locatie.
am vazut ca la voi sunt toti cei mici pe scena...poate ca e mai bine asa...aici urca unul cate unul...canta si apoi trece in sala...cam asta este.
pupici pe toate, sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
Noi mergem azi la lectia micului meloman, la Radio, la pra 11;-)

La concursuo Aperto(ala cu trio) am ieist pe locu 2, si e un sg premiu...si nu se canta piesa acuma.

stiu ca e f bine, mai ales ca a fost in juriu si Stefan Niculescu! iar premiul l-a castigat Cristian Marina, un roman stabilit in Suedia, la vrea 40 si de ani, pe care nu il cunosc,Sunt curioasa cum e piesa lui:)

pupi.
mai viu io azi, sa va zic cum a fost.

Angy, da, ii spui ca toti compozitorii au studiat, si inca f f mult, si ca Beethoven a surzit dupa 30 de ani, pt ca n-a fost cuminte:)))00

Monica..un mic sfat....ce zici...sa vin la Enescu macar un an? Simi nu mai are chef deloc de armonie forme etc......

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

sabina, eu zic ca merita, experienta cu elevii este una extraordinara si daca-ti place poti continua mai mult de un an...in timpul asta te poti ocupa de "treburile" tale ca si pana acum(este bine ca poti avea un program flexibil si te poate inlocui sotul oricand ai nevoie...asa ca eu zic...nu mai sta pe ganduri)...FELICITARI pentru premiu...

monica

Mergi la inceput