40 cu + sau - (cap.7)
Raspunsuri - Pagina 9
noemi marian spune:
LU, La Multi Ani fericiti si voiosi! alaturi de familia ta.
Si-o petrecere de-aia pe cinste!
La noi de le rupe si e frig.Azi-dimineata la ora 11 erau 5 grade .Primavara asta handicapata ma scoate din minti.Drept pt care la ora 2:30 am fost acasa.As fi avut inca de lucru,dar imi era prea frig.Si miine e o zi.
Adrienne, cunosc mult prea bine senzatia,dar voi macar sinteti platiti pt efortul asta.Adica sper.Mie mi s-a spus ca pot sa plec daca nu-mi place.Si-am plecat dupe ce-am facut scandal.Si-am facut-o in stilul 'smuls' si .C-asa am vrut eu.
Fetelor eu chiar sint dusa cu pluta! Cu ceva vreme in urma am racit si eu asa de tare incit medicul a vrut sa ma-nfunde de injectii si nu mai stiu ce.M-am nervat si-am zis pas ,pt ca pina la 18 ani cind mi-am scos amigdalele am facu abuz de ele,asa ca ,de data asta am luat pb in mina.Am luat oscilococcinum si mi-am revenit spectaculos.Si-n plus mincam zilnic 2 lamii si miere.Dupa prima zi deja ma simteam considerabil mai bine.Incercati.Eu zic ca merita.
Va doresc sanatate multa.Si Lu La Multi Ani inca o data.
Noemi
lu.more spune:
Multumesc mult, dragele mele !
Se pare ca voi simtiti mai mult decat mine ca azi e ziua mea! Socrul meu m-a sunat sa ma intrebe cum ma simt la 17 ani, eu i-am spus "18, ca 17 au fost anul trecut". Asa-i cu astia batrani, mai uita...
O veste minunata : acum 2 zile a nascut cumnata mea (sora cea mica a sotului). Anca i-a facut galerie sa nasca pe 31 martie, eu ca nu si nu, pe 7 aprilie, si frumusica noastra nepotica a ales pe undeva pe la mijloc, ca sa nu ne suparam. Cumnata a facut o criza de plans, fiindca tot pe 5 aprilie, acum 2 ani, a murit bunica (mama socrului meu). Iar socrul meu e convins ca nasterea micutei e un semn de la bunica. Poate chiar bunica reincarnata!
Eu v-as spune cum e vremea pe la noi, dar mi-e ca o "inerfez" si mai tare pe Noemi.
Va spus doar atat: chef nu fac. Iar maine - n-o sa va vina sa credeti - cacadou de ziua mea vreau sa ma duc la padure sa adun urzici. Sau la plaja. Sau si una si cealalta.
Da' nu va spun, ca se inerfeaza Noemi
Daca nu ne mai auzim, va urez de pe acum sa aveti un uichiend bun-bun-bun de tot!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
lu.more spune:
Revin, ca mi-am aduc aminte : Noemi, spuneai intr-un mesaj ceva de fata ta de 12 ani? Ai o fata de 12 ani? Nu stiam (sau, ca de obicei, sunt ultima care afla...)
Pun intrebarea ca sa completez portretul (v-am facut la fiecare un portret mic la mine-n cap...)
Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
adrienne12 spune:
Lu inteleg deci ca te sarbatoresti cu urzici cu mamaligutza? Of, ce pofta mi-ai facut….Bine i-a zis Noemi primavara handicapata: asa e si aici. Azi dimineata a turnat cu galeata incit pantofii mei facuti frumos cu crema azi dimineata erau uzi cind am ajuns la job si cu dungi de sare (cred ca e sare).In rest va zic weekend placut si sanatate multa celor bolnaviori. Eu o sa-mi petrec weekendul facind o “tema” trimisa prin email de tipul din Cambridge. Vor sa le scriu niste programe (destul de dificile dar interesante) asa ca trebuie sa ma pun pe munca… Imi trebuie insa o carte de algoritmi (ceva ce am facut in anul 4 de facultate) si am cerut unui coleg care a refuzat sa imi imprumute cartea peste weekend, nici macar sa o consult in birou, fara sa-I spun la ce-mi trebuie. Fireste ca n-am putut sa-I spun si m-am ales numai cu sfaturi.Cum cartea asta costa la magazin $70 cred ca o sa ma duc sa o consult acolo (ca n-am chef sa o cumpar). La biblioteci in universitati nu se mai gasesc; sint toate imprumutate de studenti. Ca sa vedeti ce colegi am! Suporterii lui Bush! Asta e un alt motiv pt. care vreau sa plec de aici.Duminica seara merg la un concert. Vine o formatie de salsa din Porto Rico. Seful meu o sa fie si el acolo (caci e din Porto Rico). Va pup.
gabibarta spune:
Adrienne, tin minte ca in facultate faceam ceva urme de informatica, si ceea ce mi-au placut cel mai mult erau algoritmii:) Insa lucram in Fortran, poate va mai aduceti aminte, o chestie din evul mediu
Lulu, sa-ti traiasca nepotica!!
Inca mai am febra musculara de la aerobicul de joi, abia ma tin dreapta. Azi merg oricum la piscina, poate ma ajuta apa termala... cica face bine la batrani, nu?:))))
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
monagan spune:
vad ca sinteti cam racite fetelor??? Eu am scapat (inca) n-am racit desi in jurul meu sint numai persoane racite. Sper sa nu ma molipsesc, acu cand ma laud.
Am fost azi la biserica , la spovedit, asa ca o fetita cuminte ce sint, ca n-am mai fost de n... ani, dar sta datorita mamei care a insistat, ca altfel nu mergeam. Eh, mai trebuie facute si chestiile astea din cand in cand.
adrienne, succes la facut teme.
lu.more, sa-ti traiasca nepotica!!!!!
gabi, cum stai cu febra musculara? mai ai?
tuturor si un wek. placut.
noemi marian spune:
Fetelor dragi,
io-s rupta!Miine sarbatorim Duminica Floriilor si am smotruit toata casa.Tot ceea ce n-am facut de la Craciun incoace am facut azi.Si-am vrut sa-mi cumpar stepper .Pe miine oi fi varza!Si mai am:chestiile mici de amanunt care iti iau o gramada de vreme.Acu's in pauza si ma relaxez cu voi putin.Gabi ma primesti in clubul celor cu febra musculara?
Lu,felicitari!E frumos cind se naste un copil sanatos si o mare bucurie.Inca o data felicitari.
Acu ma pling de primavara asta,dar sa vedeti la vara.Ca n-o suport deloc.Caldura in exces imi face rau si mi se umfla miinile si picioarele.Si altele si altele....legate de vara.
Si sa-ti raspund la intrebare:da,dar e mai complicat putin.O sa-mi ia ceva povestitul,sper sa nu va plictisesc prea tare.
Fetita asta,s-a nascut fara ca tatal ei sa o recunoasca,mai bine zis fara nici cea mai mica dorinta de a-si asuma raspunderea.Este copila uneia din cele doua prietene f bune ale mele.E ca sora noastra mai mica.bun.Mama ei s-a-ntors la facultate si fetita a ramas aici in grija bunicii si a noastra timp de trei ani,apoi s-a dus cu mama ei la B unde sint si acum.Ce sa va spun?Sotul meu a-nvatat sa schimbe scutece pe acest copil,a-nvatat-o sa paseasca corect,a-nvatat s-o aline si s-o hraneasca....Multe.Practic el si-a facut 'mina' pt viitorul nostru copil cu fetita asta.Si-n acelasi timp ne-am legat f tare de ea.Pt ea Calin a fost imaginea tatalui si cel mai bun prieten al ei.Na!Intre timp,dupa ce fetele au ajuns la B,'taticul' a constatat ca fie-sa este o draguta si o scumpa si i-a trebuit,dar tot fara sa o recunoasca.Apoi cei doi s-au despartit(multam lui Dumnezeu)si fetele au ramas din nou singure.Si fetita tot cu linia in certificat era.Pina cind,la scoala fiind,mi-a ajuns la urechi ca fata e pusa in dificultate de colegi pt ca tata nu este.Si-atunci am batut saua sa priceapa iapa si al meu a recunoscut ca este al lui.Asta dupa ce am intrebat copilul daca vrea si i-ar placea.Nu pot sa va spun de momentul cu pricina.A fost unul din cele mai frumoase din viata noastra.copila a zis:da,da,DA,DA.Si-asa avem noi o fata.Care vine la noi in vacante,o vizitam noi,vb la telefon,stam pe messe si multe,dar nu suficiente,datorita distantei.
Pt ea noi sintem Tata si Nomi,prietena ei cea mai buna.Cam atit.Mai intrebati-ma ca nu stiu daca s-a-nteles tot din inghemeceala asta.
Adrienne,succes.Lasa-l incolo de coleg timpit.Pe oamenii de genul asta eu una ii pun pe ignore.Si gata.Iti doresc mult succes in continuare.
MG,mi-ai adus aerul copilariei in casa.Nici eu n-am mai fost la biserica de secole.
Va pe toate ,Noemi
gabibarta spune:
Deci suntem doua deja cu febra musculara:)))
Inotul m-a ajutat putin, dar la picioare tot ma doare:)))
Si noi incepem sarbatorile, nu chiar de maine, dar de saptamana viitoare... noi le cam sarbatorim pe toate trei pasti, sa ne fie viata mai dulce:)
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
adrienne12 spune:
Gabi, o sa rizi dar la noi la firma Fortran se foloseste din greu si se va folosi zeci de ani de acum inainte. Ce au facut este sa schimbe "look"-ul, programul arata modern, grafica tut, etc... dar cind e vorba de rezolvat ecuatii bla, bla probleme de mecanica... cine munceste in background ca nebunul? Eternul Fortran.Si asta nu e tot. Am la servici o fat din Iasi (sintem 3 romani in companie) care si-a luat doctoratul in mecanica de vreo luna (ea terminind TCM in Iasi). Ei bine ce crei ca invata ea la noi? Fortran... Eu cu colegul Sorin (absolvent de matematica) lucram la parea de "look", folosim limbaje moderne, dar colega mea saraca...Nomi (imi place cum suna) ce fapta buna ati facut. Sa va dea cel de sus sanatate pt. asta si sa vezi tu ca toate se vor rezolva.Fiu-meu s-a certat cu prietena. Mi-a zis sa-i iau bilet sa vina in Ro cu mine in iulie. Sper sa nu se mai impace cu ea sa gaseasca pe altcineva.Lu, sa-ti traiasca nepotica.Gata ma duc sa-mi fac lectiile. Va pup pe toate.