40 cu + sau - (cap.7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

scurt si la obiect.

Noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Fetelor, aveti grija cu racelile - nu v-ati facut vaccinul de gripa in toamna?

Spuneti-mi si mie, ca sunt in ceatza - cind e pastele ortodox? Aici nici nu am biserica, e una la raspintie de drumuri, la vreo 40 de mile de unde sunt eu.

Adrienne, nu numai la voi se lucreaza din greu in FORTRAN dar si la institute solide ale armatei ca Argonne National Lab, Sandia Lab, Naval research lab, aia de la Los Alamos samd.

La ce carte de algoritmi te referi? Knuth (sau cam asa?)-eu nu sunt de specialitate dar stiu ca am doua volume in biblioteca, un fel de biblie de algoritmi, la care sotul meu tinea f. mult.

Am primit un sample de la Walgreen, cu o crema miracol - ROC - lift and define serum - pare mai mult un medicament - Adrienne - poate o incerci, se pare ca in 7 zile iti face fata ca noua, nu stiu cit te tine, dar poate pentru intilnirea cu colegii ajuta un pic!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

nici nu stiam ca mai exista Fortran!
Iuliana, noi nu ne-am vaccinat. Oricum antigripalul nu ajuta sa scapam de raceli. Anii trecuti s-a vaccinat doar sotul, si el facea cele mai multe si urate viroze. Copiii insa au fost imunizati homeopatic, si faceau doar raceli simple- mai mult Lili, ca Robert nu prea face viroze. Eu tot stagnez la faza de acum 2 zile, ma zgarie un pic in gat, un pic imi suflu nasul si atat. N-am luat nimic in afara catorva pilule de homeovox (pt. raguseala si dureri de gat).
Pastele ortodox va fi peste 2 saptamani. Deci duminica viitoare vor fi Floriile.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Iuliana, pastele ortodox e pe 23 si cel catolic pe 16.

Adrienne, FORTRAN-ul e pentru chestii serioase. Am facut si eu in liceu, acu' foarte multi ani. Ce fel de algoritmi te intereseaza ? Pentru algo de cautare si sortare am un document (in franceza). Iti recomand cu caldura cartea lui Cormen si inca 3 autori : www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/0262031418?v=glance

Uitam : felicitari Lulu pentru noua sosita ! (eu cred ca e semn bun, mai ales daca soacra ta era femeie de treaba).

Gabi, cind este cel de-al treilea Paste ? am 2 fosti colegi in Israel pe care as vrea sa-i felicit.

Va pup pe toate in grup de noapte buna.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Vai di mini si di mini, noroc cu mesajul lui Mik, ca acu' mi-am dat seama de eroare. Nu mama sotului a murit acum 2 ani, ci mama socrului. Deci bunica sotului. Am corectat mesajul, sa nu vorbesc intr-un ceas rau!
Soacra mea traieste si sper sa aiba o viata lunga. Este intr-adevar, o femeie, s-o pui la rana, nu alta.
Pe mititica o s-o vedem abia saptamana viitoare. O cheama Lyssia, dar nu stiu exact cum se scrie!

Noemi, impresionanta povestea fetitei "voastre". Bravo!!!
Da, da, la 12 ani incep primele amoruri, si eu cred ca daca incepe sa se machieze putin, nu-i asa de rau. Eu cred ca e important ca fetitele noastre sa vrea sa fie frumoase, placute si sa se simta bine in corpul lor. Ca, vorba aia, daca noi nu ne iubim, ce pretentii sa avem sa ne iubeasca ceilalti? La varsta asta, sub supraveghere, bineintele, dar eu nu cred ca trebuie sa le interzicem un dermatograf din cand in cand sau un pic de gloss pe buze... Eu am vrut chiar s-o pensez pe Anca, dar s-a lasat cu urlete...

Ultima: Vineri seara mi-au facut dragii mei surpriza: seara n-am avut voie sa intru in bucatarie, si cand am intrat, un tort superb ma astepta, cu lumina stinsa si lumanari aprinse... Un 3 si un 8 pe care Anca le-a pus in cealalta ordine, eu am protestat, Anca le-a schimbat ordinea si mi-a spus ca asa ma bucur cu adevarat cand vad "38"... Asa a fost

Fortran nu cunosc, n-am vazut, n-am auzit. Si nici nu cred c-as pricepe...

Va pup!!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

salutare gagici! mai bag si io un oki pe la voi, sa vad ce isprvi mai faceti si ma dadurati gata cu copiii vostrii!!! cind i-ati facut de-s asa de mari? sau ii facurati mari din prima? :)
La multi ani, Lu! Esti bucuroasa acu nu? simpatica fie-ta :) creca la 83 iti va spune ca ai 38.

Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

salutare tinericilor,
intr-o mica pauza am zis sa trec pe aici sa va salut calduros asa cum e acum aici. E super, e soare si cald. Sa speram ca asa o sa fie si duminica viitoare. Si apropo, cele care au azi duminica Floriilor....distractie placuta si sa nu mancati multa prajitura.
Fortran???? aoleu ce vremuri erau alea!!!!!
Eu mi-am facut vaccin antigripal anul asta si se pare ca pana acum nu m-a atins raceala, dar sa nu ma laud prea mult ca nu se stie.
Va doresc o duminica placuta in continuare si sa aveti grija de voi si de copilasii vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

fetelor,

multumesc pentru lamuriri, eu aici in nordul Colorado-lui sunt rupta complet de realitatea ortodoxa.

chiar, Lu, buna intrebare: cind e sarbatoarea pascala la evrei? am si eu prieteni in Israel si as vrea sa le trimit un gind bun de sarbatoarea lor

O saptamina buna si spor la

Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by nematics

fetelor,

...

O saptamina buna si spor la

Iuliana

Mie mi-ar trebuit un emoticon cu un fier de calcat !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Oh, ho ho!!! Lume noua? Chatonel nu vaz eu bine? Te treci si tu pe lista, sau nu te amesteci cu astea batrane? Hai, decide-te sa da, ca suntem fete bune (nu e Adusca pe aici sa ne spuna ea in ce fel "bune"...
Sarbatoarea pascala la evrei... nu stiu! O sa raspunda Gabi, cred.
Eu o astept pe cea ortodoxa, am aflat de curand ca e pe 23 aprilie, nici eu nu ma interesasem sa vad cand e.
N-am avut soare nici azi. N-am mers dupa urzici. Am dormit. Nu m-am ocupat de flori cum imi propusesem. Am facut varza cu mamliga pentru la pranz. Iar acum ma duc sa calc rufe. Fii-mea imi cere "quiche lorraine" pentru diseara. Un fel de tarta umpluta cu o crema facuta din ou, smantana si bucatele de costita.

Ma duc, mai vin.

Dragii de noi
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo

Mergi la inceput