40 cu + sau - (cap.7)
Raspunsuri - Pagina 8
gabibarta spune:
Da, Mik, e mai bine:) De fapt am avut noroc, raceala nu a doborat-o, se pare ca scapam cu Coryzalia si cu vit. C
Voi mai tusiti?
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
lu.more spune:
Buna sa va fie inima!
De cand cu grija mea de la "Psihologul casei", nu mai am timp de voi!
Multumesc pentru sfaturi, fetelor! Mik, la ce te referi cand spui "aspectul juridic al mutatului? Ca poate e ceva ce-mi scapa.
Banuiesc ca parintii se vor prezenta in fata judecatorului, care va stabili modul in care se desfasoare vizitele, si cum va fi cu pensia alimentare. Mai e si altceva?
Dana, sanatate la fetita!
Adrienne, ai aflat in ce conditii (de inghesuiala) traiesc. Daca tot vrei sa vii la mine, sa-mi spui din timp, sa-mi cumpar saltele de dormit pe jos!
Veniti, fetelor, zau, veniti toate pe la mine!
Va primesc cu draga inima! Imi iau si cateva zile de concediu daca vreti, sa ma ocup de voi
Dar pana atunci, va pup virtualiceste.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
noemi marian spune:
Bona sera, tinere doamne
Am de ieri scirbe masive cind ma duc la servici,imi vine sa ma ,dar trec eu cumva peste asta:doar vreau sa intru in CIC,iar daca plec acu pot sa-mi iau good bye.In rest tate bune si frumoase.
Gabi,m-am referit la faza cu sucitoarea.Io am folosit-o in mod simbolistic,ca atitudine...in fine sint f obosita,sper ca intelegi ceva din bilbiiala mea.
Adrienne,lasa ca va fi nu bine,ci foarte bine.Daca vrei cu adevarat ceva e imposibil sa nu ti se-ndeplineasca dorinta.
Dana,pare rau la mine pt fiica ta.Ii doresc sanatate maxima.
La fel si celorlalte fete care au asemenea probleme.In jurul meu numai de copii raciti dau,bietii parinti nu mai stiu ce sa faca.E groaznic.Iar de saracii puiuti nu mai vorbesc.
Am avut parte de o zi frumoasa si calda:duminica.Ploua de le rupe,nu se mai termina.Noroc ca noi nu avem pb cu inundatiile,din punctul asta de vedere ne-a ferit Dumnezeu,dar vai!ce-i in satele din jurul orasului.Bietii oameni!
Va las pt ca tre sa vad ce face indragostita noastra.
Noemi
gabibarta spune:
Noemi, am inteles acum la ce te referi:)
Traiasca Lulu, berbecuta noastra!!! La multi ani!!!!
pozici poze noi
adrienne12 spune:
Dragelor, am uitat eu in ce zi sintem (ca n-ar fi prima oara) dar eu stiam ca miine e ziua lui Lulu. La multi ani, sanatate multa, realizari in toate domeniile si implinirea tutror dorintelor. Sa ne traiesti Lulu.Sanatate tuturor celor raciti sau cu puiuti bolnaviori.La mine la servici e nebunie, nu mai avem voie sa scriem programe noi ci doar sa reparam greselile vechi. Seful cel mare a zis ca ne comanda cina la servici daca stam sa lucram peste program. Departamentul de testare e muuuult in urma; prin urmare si programatorii trebuie sa faca testare. Toata lumea e cu capsa pusa si nervii intinsi…
gabibarta spune:
Adrienne, spor la lucru!!!
nu ai uitat ziua, insa ieri seara am vazut ca azi va fi ziua lui Lulu, si mi-am zis ca mai bine o felicit din timp decat sa uit... stiti voi, nu mai suntem la 20 de ani, si la creier nu putem da nici format C, nici refresh...
pozici poze noi
Mik spune:
Lulu, la multi ani !
Sa traiesti o viata lunga si fericita !
Da, la dus in fata judecatorului ma refeream (juge des enfants).
Va pup pe toate in grup.
Mik.
monagan spune:
sint la job si am intrat asa rapid, rapid si nu pot sta mult, dar vreau sa-ti spun lulu, La multi ani!!!!
fetelor spor la munca in continuare.
Danna_36 spune:
Fetelor, bine ca sunteti departe de mine, sa nu va molipsiti...va scriu printre stranuturi si cu ochii incetosati. Chiar ma miram eu ca iarna asta am scapat de raceala, dar iata ca toate au o limita...Acum s-a imbolnavit si cea mica si le urmez si eu cu succes...Doar sotul e inca teafar, dar ma indoiesc sa scape...Multumim de urari, sanatate si voua, care cum si pe unde aveti nevoie...
Lu, LA MULTI ANI!, sa fii sanatoaa si fericita alaturi de ai tai.
Adrienne, stiu cum e cand ti se pune pata si vrei sa pleci de la un job, Iti doresc sa gasesti ce e mai potrivit pentru tine si sa fii multumita de schimbarea pe care o vei face.
Sanatate la toata lumea, ca numai racituri vad de jur imprejur, cum zicea si Noemi...Si cand ma gandesc ca maine am o intalnire de la care nu pot lipsi si inca una luni, iar intre ele: musafiri, duminica... Peste intalniri nu pot sari, dar poate conving musafirii ca nu-i momentul pentru vizite...Sunt si obosita, as-noapte am decupat iepurasi de carton la rugamintea invatatoarei, care se pregateste de lectie deschisa. N-au fost decat 24...cate unul pt fiecare copil, apoi 24 de cosulete cu oua, 24 de bluzite si 24 de perechi de pantaloni din hartie glace...M-a prins 1 noaptea cu foarfeca in mana...Si daca ati fi vazut ce era in jurul meu la ora aia, numai bucatele de carton si hartie colorata. M-am culcat fara sa le strang si mare i-a fost bucuria Ruxandrei dimineata, cand a dat de ele...Le aduna si le punea in olita de noapte (inca nefolosita in scopul pt care a fost fabricata) apoi iar le rasturna...
Inca odata sanatate si soaaaaaareeeeee!...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
gabibarta spune:
Danna, multa sanatate! Tocmai am stranutat si eu una:)
Totusi ai grija sa nu lucrezi prea mult si sa te mai si odihnesti un pic!
pozici poze noi