40 cu + sau - (cap.7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna fetelor. Eu sint cam ravasita ca am avut o zi de kk, la job.
Sa speram ca maine o sa fie mai bine. Si in plus imi merge rau si netul azi si n-am rabdare.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Ma alatur si eu cu ziua de kko la job. Avem un deadline poiimine si toata lumea se zbate sa fie programele cit se poate de bug free. Partea nasoala ca dupa ce am stat toata ziua sa fixez o timpenie de bug, acum trebuie sa mai stau peste program sa rulez niste teste :-(((Tineti-mi pumnii fetelor. Miine am un interviu (in oras).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Adrienne

bafta!

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Adrienne, iti tinem pumnii, sper sa obtii jobul care-ti convine cel mai mult!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxane spune:

Adrianne...BAFTAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Roxane

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor. interviul n-a fost nimic spectaculos. A fost la o forma de consulting. Practic voiau sa vada ce fel de personalitate am si sa afle ce vreau cu cariera mea… Dupa ce i-am spus ca in iulie sint plecat toata luna in Ro s-a ofilit. Cum ca clientii ei nu pot sa ma angajeze pt. un proeict < 3 luni si apoi sa plec in vacanta sau ca cei cu pozitii permanente vor pe cineva acum (daca nu ieri). Gasisem o pozitie care-mi place de software pt. retail business. Adica sa mai am de a face cu chestii mai lumesti cum ar fi genti sau rochii decit masinile unelte cu care lucrez acum… O sa vedem.. partea buna e ca sint joburi disponibile. Dupa recesiunea din ultimii ani credeam ca nu mai sint… si in plus mai e Cambridge cu care recuiter schimb messaje… Cam astea sint noutatile mele… sint in pasa proasta pt. ca afara ninge si e frig. Va pup, sper la voi sa fie mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Intru doar sa va salut, una din fete mi-e bolnavoara, azi am pierdut vremea ca coada la medic si prin farmacii, ca ba nu aveau medicamentele, ba nu dadeau gratuit...
Sanatate si bafta va doresc, sper sa revin curand...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!

Catia si Sabina

Mergi la inceput

Danna sanatate fetitei. Lu, eu sint impresionata ca cea mica vrea sa vina la voi si sint de acord cu ce ti-au scris fetele. Incercati sa ii explicati ca mutatul la voi nu e un moft si ca nu poate sa va spuna peste o luna doua ca vrea inapoi la mama. Din cite spui se pare ca nu e un moft din moment ce ea ar fi dispusa sa astepte si un an sau doi numai sa stie ca o luati. Oricum din cite povestesti esti o gospodina f. buna si ai o familie minunata. M-as muta si eu la tine nu alta :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Danna multa sanatate!
Adrienne, capul sus, tot vin primavara odata, si vei gasi si un job ca lumea!!!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Gabi, sper ca puiuta ta e mai bine. Sanatate multa si motatei de Danna.

Adrienne, in informatica a reaparut soarele si in Franta. Studentii mei au facut mofturi cind isi cautau intreprindere de practica (unii au refuzat indemnizatia de practica, because prea mica).
SPer sa gasesti ceea ce iti convine !

Lulu, eu cred ca cea mica si-a exprimat dorinta de se muta la voi mult mai demult si ca mama Carlei nu mai are nici o "emprise" asupra copilului si nici ea nu mai vede alta solutie. Iar micutii au nevoie de limite clare si de autoritate. Sa nu uitati si aspectul juridic al mutatului.

Va pup pe toate calduros (poate revine primavara).

Mik.

Mergi la inceput