40 cu + sau - (cap.7)
Raspunsuri - Pagina 14
chatonel spune:
wow, arinna, ce poveste frumoasa de dragoste!!!!
M-ai impresionat!
Toulouse, la ville rose
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by Mik
Gabi, sarbatori fericite pentru zilele care vor urma !
Mik.
multumesc!!!
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
lu.more spune:
Nu pot sa tin secreta marea veste pe care am primit-o azi dimineata : sunt convocata la tribunal pe 22 mai, pentru o misiune intr-un dosar legat de un romanas de-al nostru.
Urmeaza sa primesc acasa dosarul despre ce si cum, sunt asa de bucuroasa ! Primul pas e ca si facut! Va pup!
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
arinna spune:
...ma bucur ca v-a placut povestioara mea...sunteti foarte dragutze
........................
Knowledge is power!
Danna_36 spune:
Gabi, Sarbatori fericite!
Lu, nu prea inteleg ce spui in ultimul mesaj, dar daca tu te bucuri ma bucur si eu pentru tine In legatura cu idei pentru centrul meu, da, chiar te rog sa imi povestesti cat mai multe, cand vei avea timp. Deasemenea astept intrebarile si propunerile voastre, ca mamici sau ca "simpli cetateni" Ce ati dori voi sa gasiti intr-un astfel de loc, ce asteptari ati avea, ce nu v-ar placea sa vedeti, etc...Orice sfat imi va fi de folos! Si acum vestea cea mare (sper ca si buna): astazi am semnat contractul de inchiriere a spatiului (un parter de vila cu o curticica in fata), in urmatoarele doua saptamani lucram la amenajari si pe 1 mai deschidem portile...Sincera sa fiu mi-a fost un pic teama cand am semnat , ca si cum as fi pasit pe un teren miscator, cu multe necunoscute si probabil cu multe capcane...Am facut o cruce mare si am dat cu pixu'...Mai departe, ma rog la Dumnezeu sa imi dea sanatate, minte si putere de munca, sa fac ceea ce am inceput...
Sa ciocnim pentru asta
OU ORNAMENTAL
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
Catia si Sabina
Mik spune:
Lulu, felicitari ! excelent !
Arrina, e intr-adevar emotionanta povestea ta.
(marturisesc cu pacat ca eu n-am avut iubiri in tinereti fragede ca eram cu nasul pe foarte sus).
Sa-mi vars nitel off-ul. Nu mai poci ! vreau sa se faca cald si la mine sa vina si ea primavara. Pe aici a nins la inceputul saptaminii si nu da semne ca ar vrea sa se topeasca. Da' serviciu de drumuri de la primarie au scos toate barierele de zapada puse asta-toamna.
Mik.
adrienne12 spune:
Danna felicitari si mult noroc si putere de munca. Daca spui mai exact ce este acest centru te ajut cu informatii dein ce am vazut aici. Deci este grdinitza particulara cu program prelungit sau un centru de gen “Arlechinul” din bucuresti unde lumea isi aduce copiii sa-si serbeze zilele de nastere si se serveste pizza si copiii se joaca? Ca sa fiu sincera daca m-as intoarce in Ro as face ceva de genul Chuck-e Cheese care seamana pe undeva cu Arlechinul doar ca idee…Lu tu esti avocata sau de ce te bbucuri despre procesul acelui roman? Arinna emotionanta povestea ta. Mult noroc si fericire in continuare.Pt. fetele care sarbatoresc Pastele dumincia asta sarbatori fericite. Faceti si pasca? Aveti obiceiuri diferite de ale noastre (ale celor din regat sa spunem). Va pup cu mult drag.
noemi marian spune:
Fetele,va pupicesc pe toate.
Acu de 15 min am ajuns acasa de la servici si-s rupta-n gura de foame si oboseala.Da' am intrat sa vad ce faceti si pt ca eu am rugat-o pe Arinna sa ne povesteasca si-acu ma simt datoare.
Frumoasa povestea voastra si cu mare tilc:nu-i asa de afurisita viata asta,ea de fapt pregateste terenul pt cea de-a doua sansa.
Sa-ti dea Dumnezeu toata iubirea pe care o meriti.
Lu nici eu n-am prea inteles ce si cum,dar si eu ma bucur pt bucuria ta.
Gabi,grija mare sa nu patesti si altceva c-ar fi pacat.
Adrienne,noi facem si pasca cu brinza dulce de vaca si multe,multe stafide si cozonac cu stafide pe care-l mincam in loc de piine linga toate cele pe care urmeaza sa le gatim.Si ciorba cu macris proaspat si leurda si tot felul de alte chestii bune.Noroc ca nu mincam asa tot anul c-as ajunge Intreaba-ma orice ca-ti povestesc cu mare placere.
Mik bine-ai venit in clubul bocitoarelor dupa primavara.Io-s presedinte,tu vei fi pesedinte de onoare.E bine asa?La noi a plouat iar si iar si e tot frig.Nici eu nu mai pot!Da' nu-s Don Quijote sa ma bat cu morile de vint.O las dreaku primavara si nici ca-mi pasa de ea!
Dana,felicitari!Iti tin pumnii sa iasa totul dupa cum visezi.Ca tare frumoase vise ai.La capitolul idei nu stiu si nu poci ca,neposedind prunci,habar n-am.Succes!
Mai intru si domani,nu stiu cum apar de la servici,sper ca nu prea tirziu.Ca-s obosita rau si ma deranjeaza si luna asta plina.Ma doboaraVa tzuc pe toate Nomie