Racusori, la apel! (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Hallo racoaice.

Multam de sfaturi. O sa incerc ceai de tei, caci DC n-am loc de submarine .
Sunteti tare harnicute la scris, io nu prea mai apuc. Mai nou a invatat piticul sa inchida comupteru' si te trezesti ca-ti dispare imaginea cand ti-e lumea mai draga. Apasa botonu si fuge.

In alta ordine de idei, ma bucur ca a venit primavara si incerc sa ma lupt cu firea mea pesimista tipic raceasca.

Toate bune

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print

Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello si io. deja imi vine sa si abia astept sa ajung acasa..ce am avut sapt trecuta o perioada plina..dar azi le-a intrecut pe toate. prea mult pt o singura zi..
va pup si ne auzim later. ce draq, ajung la balamuc in ritmul asta

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72407" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Mire, subsciru! Doamne, ce zi infernala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sunt super obosita! Parca au innebunit toti! Si asa cum asteptam programul asta nou e o idiotenieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Va pup! Ma duc sa fac un dus, poate imi mai revin sau adorm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

da stiu ca ati fost harnice la scris.
eu sint moarta de oboseala, habar n-am de ce si mai am inca ceva de lucru la calc si nu prea am chef.
july, no bine no, am sa pun o poza si eu, da sa caut.....si la anul nasterii ma mai gandesc daca sa-l scriu sau nu. Ha, ha.

Mergi la inceput

dragelor, cred ca la mine e o problema. Nu reusesc sa pun poze ca nu stiu parola. Luminati-ma odata.
V-am spus de 1000 de ori, ca eu sint mai batranoaca si-mi trebe mai multe explicatii si nu ma ajuta nici lecitina bat-o vina.
Am tot facut incercari si permutari dar .ZERO, NULO, VIDO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

mona, trimite poza la adresa asta de mailo: racusori_dc@yahoo.com de pe adresa ta de mail si o punem noi
am ajuns acasa...beau o bere

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72407" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Ma mai primiti si pe mine? Multumesc Mirela ca mi-ai adus aminte ca nu am mai scris de foarte mult timp.
Vad ca si la voi ziua de astazi a fost infernala,si la mine la fel.Ma simt tare obosita.
Dar la racusori spune ca luna aprilie va fi mai grea,speram sa nu fie chiat toata asa cum a fost pana acum.
Va pup si sper ca voi fi cu voi mai des.

Mergi la inceput

am pus-o.
am 2 poze. Cea de-a 2-a e de acum 1 luna. Am cautat mult ca sa gasesc ceva proaspat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

'Na seara fetele! Eu am facut nani vreo juma de ora, m-au prins iar carceii. Si n-am reusit sa-mi iau pedicuta pt. carcei! Da maine sigur iau!
Mennnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Vreau sa ma faci brunetaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!Unde iti trimit poza?????????????????
Va pup si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

ma scuzati fetele
asa cum voi ati avut o zii infernala ,asa si eu.
zau ca sunt terminata,toate ma dor.
maine ma asteapta inca o zi incarcata, miercuri la fel, joi la fel, wk la fel
july dah pe neagrau.teodora@rdslink.ro si incerc sa te fac maine seara

pupici si noapte buna

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput