Racusori, la apel! (12)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!
Vad ca ati avut cam toate o zi nasoala ieri...eu nu fac exceptie.
Sa speram ca ziua de azi va fi mai buna!
la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Buna dimineata!!!!Si sa fie frumoasa la toata lumea. La noi e innourat si de aseara nu am apa rece...nu am mai patit niciodata asta.
Si astazi am o gramada de alergat. Sper sa nu ma ploua.
Pupici si sa aveti o zi minunata,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

va urez repede o zi usoara si va pupacesc pe toate...ne auzim later
geo, unde esti? cum fu cu musafiri?
mennaaa??
bonita, placerea e de partea noastra!
mona...pai trimite pozele...unde sa le vedem?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72407" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata !

Nu am disparut , doar am avut mult de munca la serviciu. Cand sa zic ca am scapat mai aparea ceva. Si uite asa vineri si luni am avut timp doar pentru nevoile fiziologice. N-am vrut sa lipsesc,insa cand toti si toate ma presau, am preferat sa stau putin pe margine. Azi par a fi mai calme apele si sper sa ramana asa pentru ca sunt tare obosita.

Cu mama soacra a fost OK pana la urma si pentru ca nu am avut mari finante, am mancat ce am gasit prin casa. Deci nu m-am omorat cu gatitul. Insa la capitolul somn a fost groaznic, pentru ca doau zile ne-am chinuit pe canapea si asteptam cu infrigurare dimineata, ca sa ma dezmortesc. Dar a trecut ! Fara incidente si cu laude cat cuprinde la adresa mea. Acum ne mai vedem la botez cred. Ca eu la Suceava nu ma duc, doar sa mai vina ea la mine pana cand plecam din Bucuresti. Pentru ca oricat de mult mi-ar placea sa ramanem, din punct de vedere financiar nu ne permitem. Asta e alt subiect, nu are rost sa intru in amanunte.

Mirela imi pare bine ca initiativa ta a dat rezultate. Eu : 29.06.1981. Ascendentul nu il stiu pentru ca nu cunosc data exacta a nasterii. Oricum voi retine la Sofia ora exacta. Iar pe sotul meu il chema Petru, deci serbam amandoi. Mai mult pe el il felicita lumea pentru ca pe mine daca nu ma chema Petruta sau Paula uita lumea ca sunt nascuta pe 29. Insa el isi aminteste.

A inceput sa mi se contureze burtica, iar astazi ma duc la Rococo ca sa imi iau ceva de imbracat. Am vazut un costumas dragut din pantaloni si vestuta. Si in we mi-am luat de la alt magazin un pantalon de in 100%, care la vara va fi excelent. Si a costat doar 300.000! Pe inca nu o simt, dar probabil ca nu va mai trece prea mult. La inceputul lui mai intru in 20 de saptamani.

Astept Pastele ca sa ma mai odihnesc si eu in saptamana de concediu pe care mi-o voi lua. Oricum seful va fi in concediu.

tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Geo..data nasterii nu o stii?
io-s intr-o pauza mica mica de masa si am zis sa va pupacesc. offfffffffffffffffffffff
vreau concediuuuuuu

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

am avut o zi de kk. Am alergat pe coridoare de ma dor picioarele. La toata lumea le trebuiau hartiile "ieri". Toti sint cu urgente si eu sint una singura, asa ca va dati seama ce viteza trebuia sa am.
Mire, da le-am trimis.......sau n-am facut eu ceva bine????Mai incerc.
Geo,la multi ani, ptr. cele 20 de saptamani (cu anticipatie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonita spune:

Vin si eu la raport azi
Astazi chiar am avut o zi buna,desi am alergat si am muncit de numai,dar am facut totul cu tragere de inima nu ca pana acum,probabil pentru ca in sfarsit mi-am luat si eu salariul
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

asa a fost si continua ziua mea ...
july da-mi o alta poza in care nu-ti vine parul pe frunte,pt ca altfel nu-ti pot adauga coafuri,pe motiv ca ti se vede actuala culoare .
kkt ,asa s-a numeste ziua de azi. maine am un feeling ca va fi la fel, restul la fel si ajung sa-mi rog zilele de concediu sa vina mai iute ,ca altfel clachez!
Birou -> scoala -> dentist -> acasa -> acu in oras sa o sarbatoresc pe sora mea care a mai facut un anisor ...total 29 si na ... pe langa ca sunt cu nervii capsa ,mai tb sa suport si figurile anturajului ei ,ca deh ...numa' d'astea are aleasa pe spranceana
VA pe voi si va urez o seara mai placuta decat a mea si-mi continui traseul sa ma pe ascuns la nesuferitii lu' soru'mea (la unii) !

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Prezenta la apel Mirela, habar nu am de ascendente si din astea ca nu cred in ele hihihi

It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Mergi la inceput

hello...hello....cam slabuta miscarea azi p'aciulea.
io am mancat in deplasare (la prietena mea) si nu mi-a picat tocmai bine. ficatul meu face din ce in ce mai des fite.
maine dim ma duc din nou la dr sa mai duc o proba de susu
mona, receptionat mail si facut albun
menna..sa bei un cico si ptr mine
va pupacesc si va doresc o noapte frumoasa.
nite nite all..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput