Racusori, la apel! (12)
Raspunsuri - Pagina 6
Menna spune:
noapte buna si vise placute
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
july_g spune:
Menna, vreau iubita! sa-mi dai id-l de mess si ne discutam noi!
Pup la toate cucuietele!
cookie spune:
Salutare!
Intru putin-putin, sa va dau binete, ca sunt tare intoarsa pe dos...azi-nopte fiica-mea a facut febra
Va pup si o zi buna!
MirelaV spune:
fuga fuga va spun si eu buna dimineata si o saptamana buna. plec spre sv..si stiu k voi avea o zi grea. mi-am pregatit eu cate ceva de vineri dar am niste nebuni pe cap azi..in 2 serii
cookie..las' iubita. stii tu..ai kupil, ai probleme! capul sus!
pupicei si vb later
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72407" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
anasebe spune:
'Neata!
DE abia la ora asta am reusit sa ma asez la calculator si si-acum sunt cu copilul in brate.Sfarsitul saptamanii a fost glorios, am avut un copil cuminte si un sot muncitor, asa ca a fost ok. Acum o luam insa de capat.
Va urez o saptamnana excelenta!
Pupici.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
GabrielaG spune:
Buna dimineata, am inghetat de frig la serviciu. Fug pe afara, ca poate ma mai incalzesc.
O saptamana frumoasa si insorita la toata lumea,
Gabriela si baietii ei nazdravani
ramonaa spune:
Buna! Si eu am inghetat de frig la servici. E mult mai cald afara.
Eu nu-mi stiu ascendentul, dar o voi intreba pe mama la ce ora m-am nascut ca sa-l calculez. Despre familie, sotul e geaman (m-a intrebat cineva cum e viata alaturi de un geaman- destul de grea- e un incapatanat) si baiatul capricorn.
Ce active sunteti! Eu mai greu cu scrisul dar ma straduiesc.
O zi buna, va doresc!
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)
anasebe spune:
Ramona Cum e sa ai un baiat capricorn? Al tau are deja 2 anisori al meu doar 2 luni si inca nu-mi pot da seama ce-i poarta pilea.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
Menna spune:
Ziua buna la toata lumea
Acum n-am timp sa ma lungesc,dar promit s-o fac mai tarziu
Cookie sanatate la puiutz
si la celelalte fete si un big hug !
Ciao
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
ramonaa spune:
[b]Anasebe[b] ce sa-ti spun? E un copil plin de personalitate, stie ce vrea, are preferintele lui. Nu e pretentios si in general face ce doreste. Are momente si cand il apuca crizele si nu prea ii intri in voie dar totul in limite normale. Ii plac copii si natura, ii plac calatoriile. Cam asta e pe scurt capricornul meu mic.
poze 1
poze 2
Ramona si Robert (15 ianuarie 2004)