Racusori, la apel! (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Axia si eu sufar de insomnii da nu le stiu cauza! remediul meu? DC-ul. Adicatelea cand ma apuca coana insomnie, fug repede la comp ( ca altfel divorteaza sotu pe motiv ca nu-l las sa se odihneasca de atata foiala in patul conjugal), stau vreo ora doua, pana imi obosesc ochii si mai fur o ora doua de somn!
Papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna dimineata
dar hai k va intreceti cu gluma fetelor..io macar vin tarziu dar voi sa lipsiti de tot...ummmmmm...grav. vedeti k de maine se pun absente
ei, si ce ziceti de noul nostru look? al M&M? lu' july nu i-a placut de mine roscata
asaaaa...io azi gatesc..k daca ieri am bantuit toata ziua..mi-am lasat pt azi asa k o sa va parasesc si ne auzim mai tarziu
july, geo nu are net acasa, pe motivu' asta m-am indurat de ea si am invoit-o pe week. dar restul fetelor..adunareaaaaaaa
sa aveti o zi de vis (frumos)

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72407" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

La Iasi e soare!!! Yeees...azi iesim la un gratar, sper sa nu se stranga norii in cateva ore.
Va doresc o duminica placuta,
Gabriela si baietii
P.S. Menna, cand vii in Iasi, ca poate ma fac si eu roscata cum am fost in studentie...hehehe, ce tanara si frumoasa eram...(cum e, mai ales eu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

acu am sosit de la padure. Am fost cica la aer si m-am ales cu urzici si salatele, asa ca am de lucru si nu-mi place ca ma urzic.
Cele 2 M&M, imi place noul vostru look, va sta bine. Sa faceti ravagii, ca asa va vreau....prapastioase.
july ,

Mergi la inceput

mona, ma bucur k ne placi numai july e nemultumita de coloarea mea nu ne trimiti o pozica de album raci? racusori_dc@yahoo.com
io ma pregatesc de iesit afara in parc..la plimbareli
va pupik

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello, fetele! Is deja zombi! Am fost la masa la ai mei, dupa aia la un gratar la o prietena la curte. Daca as avea un purice, l-as omori pe burta! Mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, cat am putut sa mananc!
Mire, nu te supara, da daca nu-mi place, nu-mi place!
Menna, hai cu look-ul! Ma vreau bruneta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mona, trage-te in poza si acu si da poze la album! Si sa nu te prind ca nu spui anul nasterii, ca viata incepe abia dupa 40 de ani! Pana la 40, doar copilarim!.
Feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mie mi-e groaza de ziua de maine! Cum draq sa ajung la 6 acasa cand la 4 rupeam portile????????????????? Tineti-mi pumnii sa nu fac criza de nervi!
Va pup si sa aveti o saptamana usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Mirela, merci pt PM!
In ultima vreme, intru foarte rar pe internet, deci si pe DC, pt ca muncesc pe calculator... cel putin 10 ore pe zi.... si nu mai sunt la curent cu noutatile.... abia daca reusesc sa citesc f rar, dar sa mai si postez cate ceva....
Eu sunt nascuta pe 14.07.1978, ascendent in balanta (care-i faza cu ascendentul?). Daca vreti, puteti sa ma lasati si pe mine pe listuta, daca nu.... asta e. Multumesc oricum!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Ciao fetele,
Eu acu' intrai in casa. De la ora 2 pm tot imi plimb picioarele prin Baile Felix, apoi am fost la baschet (mamaaaaa n-am mai jucat de 3-4 ani) unde m-am simtit extraordinar,apoi la mama primei mele iubiri de'am mancat praji si intr-un final am venit in plimbarica cu fratele primei mele iubiri pe jos povestind intr-una ...
Am ajuns acasa,rupta in gura de obosita ...intru sa-mi fac dush,dar nu inainte de a va saluta pe voi .Asa ca la toata lumea
July daca te vrei bruneta ,te rog trimite-mi o poza de a ta recenta k sa-ti schimb look-ul in pgr acela.
Ia k exemplu poza lui Mire (ma refere k pozitie,privirea in aparat si neaparat parul sa fie prins) si te fac si pe tine mumoooooasa
Sa-mi zici ce preferi, par lung lins/cret , par mediu sau par scurt. Te aranjez eu si pe tine
Hai ca ma bag la dush ca put ca un sconcs dupa atata activitate

Vb mai incolo

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

am venit mai devreme din parc. o vreme superba. aveti aici cateva poze cu floricele din parc. era un copacel care mirosea asa frumos..
cam atatica. si maine iar la munca abia astept zilele libere de Paste
va pupacesc si va doresc o seara minunata si o saptamana usoara.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana210773 spune:

Mirela, multumesc pt mesaj !!!
Da, sint racusoara....ca si voi,21.07.73, asa cum imi zice si la ID, dar nu stiu ce ascendent am....o sa il calculesc intr-o zi si pe dumnealui...In privinta sotului, habar n-am ce zodie este.....
Daca ma poti lumina tu, iti dau data lui de nastere...28.nov si se poate ca si sa vina tot in aceeasi luna...asta daca am facut calculele bine...
Multam inca o data pt mesagiu...
Si salutari celorlalte racushoare !!!

Mergi la inceput