tauroaice pline de viata (13)
Raspunsuri - Pagina 8
ruxandra_sb spune:
Buna dimineata, si o zi frumoasa!!!!
Lexi, cum te mai simti ???
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
anangel_lexi spune:
Buna fetelor. Sunt suparata de nu mai pot. Nu pot sa-mi explic ce se intampla. Ieri am sangerat puternic de dimineata, la ecografie si la control a fost totul bine, bebe era vioi, ii batea inimioara, am auzit-o si eu...Aseara l-am si simtit miscand. Si eram incantata foc ca nu mai sangerez. Azi de dimineata iarasi am sangerat, e drept, mult mai putin ca ieri, doar cateva picaturi. Nu pot sa inteleg ce se intampla, de ce sangerez doar dimineata??? Acum iarasi nu mai am nimic. Vineri merg la cabinet la doctorita mea si atunci va avea mai mult timp la dispozitie sa stam de vorba sa vedem ce e de facut. Ma gandesc sa-mi iau o saptamana de medical. Desi nu am facut absolut nici un efort, singura problema e ca ma simt foarte obosita si ma doare capul aproape zilnic. Singura mea explicatie logica e faptul ca am trecut prin multe emotii in ultimul timp: emotiile examenului auto si apoi bucuria, emotiile cu meciul Rapid-Steaua (eu fiind stelista convinsa), supararea pe care am avut-o zilele trecute ca ni s-a stricat o piesa la masina si una noua costa o caruta de bani...Cred ca emotiile astea puternice sunt singura explicatie logica pentru ceea ce se intampla. Dar de ce se intampla numai dimineata???
Ei si cu ocazia asta, o sa-i raspund si Andreei_tx la intrebare. Multumesc pt. invitatie, am primit-o, o primisem si de la danateo si catrinadil si sincera sa fiu, daca n-as fi in situatia asta, m-as inscrie. Dar eu sunt o fire foarte emotiva (o fi ceva specific taurilor), imediat pun orice la suflet. Ma afecteaza teribil cand aud de diferite cazuri de copii bolnavi sau aflati la limita saraciei. Si crede-ma acum incerc sa ma feresc cat pot de astfel de emotii. Asa ca momentan nu ma voi inscrie. Uite duminica m-am intalnit cu gandacica sa-i dau niste banuti pentru unul din aceste cazuri. Ei bine, imi venea sa plang numai gandindu-ma la acea fetita si la mama ei. Din cauza asta nici la umanitare n-am prea mai intrat atat de des. Mi-e atat de frica sa nu pateasca bebe ceva...
Hai ca m-am lungit destul.
Va pupic si pe voi si pe pitici!
16+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
cgaby spune:
alexandra - parerea mea e sa stai in pat! treaba ta...dar eu zic sa ai grija! multa sanatate!
pupici tuturor....
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by cgaby
alexandra - parerea mea e sa stai in pat! treaba ta...dar eu zic sa ai grija! multa sanatate!
pupici tuturor....
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
Gaby, ai dreptate. Azi am zis sa merg totusi la servici pentru ca noi pentru concediu, chiar si numai de o zi trebuie sa facem cerere scrisa cu cateva zile inainte. Altfel nu ne prea da. Dar daca si maine dimineata patesc la fel, raman categoric acasa, in pat! Sper insa sa nu se mai repete...
16+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
andreea_tx spune:
Alexandra imi pare rau pentru tine dar ai mare grija.dr ce zice?
poate este nevoie de un trat de sustinere a sarcinii dar cel mai bine ar fi sa stai potolita acasa deocamdata ca sa nu ai alte surprize.
Gabibarta am trimis mail la tine.
eu continui cu dentistul azi am fost din nou.
andreeat & Alex -8 dec.2000
gabibarta spune:
Lexi Fii cuminte si stai in patut!
Andreea, multumesc de invitatie, ma mai gandesc...
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi
Eftimie C. spune:
Lexi, esti mai bine?Ia-ti concediu, ACUM.
Andreea, am primit invitatia ta.Am sa o studiez si...
SalutareGabitele, Stinu, Ruxandra...
Fetelor ne-auzim maine.
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Stinu spune:
Lexi imi pare tara rau ca ai probleme ,odihneste-te si o sa fie bine !
Andreea ti-am trimis un pm ,ma mir ca nu merge adresa ca noi o folosim in mod curent .
Si eu sunt un pic suparata cu Vladut ,l-am luat de la gradinita cu un ochi vanat si umflat ,a intrat in raza unor copilasi care tocmai se bateau cu cuburi de lemn si unul l-a lovit pe el .Era d-na speriata rau o fi zis ca o iau la palme .Asta este se mai intampla dar din pacate acum s-a invinetit si e umflat si il doare .Normal ca nu mi-a picat bine dar nici educatoarea nu aea nici o vina .
Va pup pe toate ,o zi buna in continuare ,Iustina
Danelutza spune:
Lexi inca nu tzi-ai luat concediu ?! Si adica asteptzi pina vineri sa te vada doctoritza ?! Da', scuza-ma ca intreb, cu viatza intima cu colegul matale, cum stai ?! Poate-i bine sa faci repaos si de acolo, eu eram la repaos total-total.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami