tauroaice pline de viata (13)
Raspunsuri - Pagina 7
anangel_lexi spune:
Buna tuturor. Eu abia acum am ajuns la servici. Dimineata am facut o vizita pe la spital Noroc ca bebe e bine ca ma speriasem rau. Dimineata cand m-am sculat aveam pantalonii de pijama rosii...Acu' asteptam sa-mi treaca. Imi rest abia mai stau de oboseala.
Pupici la tauroaice.
16+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
andreea_tx spune:
pai va trimit mail dar dati-mi adresa ca am trimis mailuri pe cea de pe forum si nu a ajuns la voi si mai mulkte detalii nu pot da aici ca pe urma imi taie craca ca fac reclama.
in alta ordine de idei am o motocicleta de vanzare de la piticu meu este pe trei roti cu acumulator care se incarca,merge pana la 25 de kile asa la greutate cam 5-6 ani maxim si o dau cu 150 ron.o vrea careva?care aveti copii mai mititei.
andreeat & Alex -8 dec.2000
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Dimineata am facut o vizita pe la spital Noroc ca bebe e bine ca ma speriasem rau. Dimineata cand m-am sculat aveam pantalonii de pijama rosii...Acu' asteptam sa-mi treaca. Imi rest abia mai stau de oboseala.
Off Lexi.
Imi pare bine ca bb e bine.
Dar tu n-ar trebui sa stai acum acasa, in pat sau oricum sa stai linistita ??
Multa sanatate!
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Stinu spune:
Lexi bine ca a fost numai o sperietura ,multa sanatate si odineste-te !
Andreea nici eu nu am primit nimic desi adresa de pe forum e cea pe care o folosesc curent ,mai incearca o data !
Iustina
Eftimie C. spune:
Lexi exact ce au spus doctorii?E firesc sa sangerezi?Ia-ti un medical si stai acasa sa-ti revii. e cel mai important acum.
Andreea, incearca pe Yahoo.com la eftimiecarmen@.....M-ai facut curioasa (si stiu ca e ceva specific taurilor).
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Stinu spune:
Andreea antrenorul de karate de la Lia Manoliu ,clubul Spartacus se numeste Lixandru Viorel .E tanar are pana in 30 de ani .Cumnata mea si Delia sunt foarte multumite de el .Delia face karate din clasa 1 si tot de atunci a fost si in cantonamente cu el.Acum da capacitatea si a lasat-o mai moale cu sportul .
Iustina
andreea_tx spune:
Am trimis mailuri lui IUSTINA si CARMEN. va rog sa-mi spuneti daca a-ti primit si ce parere aveti.
Iustina am noatat numele antrenorului,sa termin cu dentistul si ma ocup si de asta.
andreea_tx spune:
Iustina la tine am pus adresa de yahoo pe paulmagureanu di mi-a venit mailul inapoi ca nu corespunde adresa.ai alta?
Danelutza spune:
Lexi si eu am patzit-o cind eram insarcinata si am facut repaos la pat, pina am nascut, de frica. Eu zic sa-tzi iei un concediu medical.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
gabibarta spune:
Lexi, ai mare grija de tine si odihneste-te!!!!
Andreea, poti trimite pe gabibarta@yahoo.com .
Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi