tauroaice pline de viata (13)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Iustina am trimis acum pe patricia....... sa vedem daca ajunge.

andreeat & Alex -8 dec.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna seara! sper ca sunteti bine toate! am trecut sa va spun noapte buna si...somn usor!
pupici...sa auzim numai de bine!

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Iusti, cum adica copiii se bat cu cuburi si educatoarea n-are nici o vina??????
Cu Robert am patit de cateva ori chestii asemanatoare la o gradinita unde a stat 2 ani, insa dupa ce l-am mutat, nu a patit-o niciodata,... la gradinita unde-i si Lili acum, ii ingrijesc cu mare atentie, am mare incredere in ei.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

iusti - gabi are dreptate! educatoarea ar trebui sa-i desparta, nu sa-i lase sa se bata cu jucariile! pupici...
hai steaua!!!!!
alexandra - cum te mai simiti?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare!
Lexi, azi cum te simti?
Stinu, "se bateau cu cuburi de lemn"?Asta face parte din orele obligatorii?Ia fa bine si "intra" putin in educatoare Pai daca un colt ii ajungea in ochi si se intampla o tragedie?Doamne Fereste!

Fetelor HAI BAIETII!Oricare din cele 2 echipe.Conditia e sa faca un joc spectaculos si sa ajunga sigur in finala.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor. Sunt acasa si am stat in pat pana acum, dar mi-era dor de DC! Evident iar am sangerat si iarasi numai astazi de dimineata.
Daneluta, pai am fost si marti la doctorita mea la spital, dar astept sa se faca ziua ei de cabinet ca la cabinet are mai mult timp de stat cu fiecare pacienta in parte, la spital ba operatii, ba nasteri...Si n-am mai facut de o gramada de timp...asa ca nu-i nici de la asta...Off, mi se pare o vesnicie pana maine la 4.

16+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Lexi, sper sa fie totul o.k. maine!

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Andreea ,din pacate eu nu am primit nimic ,nu stiu efectiv ce se intampla ,sunt adresele pe care eu primesc materialele pentru serviciu si pana la tine nu am mai patit sa nu primesc mailul .
Eu sunt obosita franta ,nu stiu ce e cu mine ,zici ca nu am dormit de vreo saptamana .Abea astept sa ii culc pe cei doi indivizi sa trag si eu un pui de somn !
Lexi un pupic si multa sanatate !
Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Lexi, ma ca maine sa fie totul bine.Totusi ce crezi ca ti-a putut provoca sangerarea zilnic si doar dimineata?La dr ati facut si ecograf sau a ramas tot pentru maine?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

alexandra - incearca sa stai linistita...ca oricum altceva nu prea ai ce face pana maine cand mergi la control...tinem pumnii sa fie totul bine! multi pupici la burtici!

Mergi la inceput