Minunatele scorpiutze (31)
Raspunsuri - Pagina 9
Lory_k spune:
Ce faceti fetelor? Am mai bagat si eu un pic nasul pe-aici si m-am gandit sa mai scriu cate ceva. Se pare ca din cauza nasului prea lung nu am vazut ca avem o noua membra in grupul minunatelor, asa ca, mii de scuze pt. intarziereGABYHYLA, bine ai venit printre noi!Am si eu o prietena din Sibiu, dar nu am fost niciodata acolo! Se pare ca e frumos, poate voi avea ocazia sa dau si eu o fuga !Te pup!
georgi75 spune:
saliu' scorpiutze.
Gabyhyla bine ai venit
Fetelor la noi bate vantul si nush ce sa fac:sa ies afara cu zambareatza sau nu.Cred ca o scot putzin pana la "tutu"(a se citi "tusa") si inapoi.
Lori n-am stiut ca vrei termopane.Intr-adevar sotul meu merge oriunde.Uite de ex acum e pe la Turnu Severin.Ce sa-i faci, daca vrei sa ai de lucru...Mi-e si mie greu cand il stiu pe drumuri si vad cate accidente se intampla...Da Doamne Doamne are grija de el si de noi.
Vezi cand ajungi acasa, poate nu-ti plac termopanele si le schimbi.Cat despre parchet, nu pot sa-ti zic nimic ca nu se pricepe...
Dolce, ce face burtica? AMR-ul cat mai e?
Adriana, viu si io sa te ajut da mai pe la vara asa ca sa mai trag si cate o plaja.Ce zici?
Elena, nu poate sa vina azi ca ai vazut, e la Severin.Cand vine, te anunt
Ana, bine ca s-a rezolvat cu Luana.Si noi am avut o problemutza de genul asta dar am fost la medic si mi-a dat Cefaclor(ceva de genul asta, nu mai stiu sigur cum se scrie) si a dat inapoi, nu a mai fost nevoie de incizie.Ca era chiar la pasarica si-ti dai seama ce ar fi usturat-o apoi la pisu si la kk. Vad ca ti-ai mai revenit. Io zic ca daca v-ati facut socotelile si v-ati descurca cu creditul sa il facetzi.Chiar daca o sa fie mai greu, macar stiti pt ce tragetzi.Pt CASA VOASTRA. Hai cumpara-ti repede apartament ca sa vina soatza mea sa-ti puna termopane.Promit ca viu si io cu el ca n-am vazut Timisoara niciodata si tare mi-as dori...
pana una lta, astept idei de pacalit sotz, parinti, prieteni.
Io anul trecut l-am pacalit pe-al meu ca am scris la Din dragoste sa-i fac o declaratzie de dragoste si tre sa vine Mircea radu.Am inceput tatonarile cu vreo saptamana inainte.Pana la urma incepuse sa ma creada.Voi ce pacaleli ati tras?
Hai puipci ca tre sa fac ceva de papa pana se trezeste zambareatza.Am fost ieri la maman si mi-a dat un curcan.Asa ca-i trag o ciorba.Restul, il pastram pt Pasti
tot
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Anina_n spune:
Buna, dragi scorpiutze !
Am avut cateva zile mai pline pe aici, pe la birou, datorita incheierii de luna...si vine si incheierea de trimestru. Maculatura multa si alergatura multa...
Chiar nu stie nimeni nimic de Carmen ? Sper ca e bine si numai timpul o retine din scris.
GabyHila, bine ai venit si sedere cat mai lunga si placuta ! Poti incepe prin a ne scrie cate ceva despre tine. Imediat vei fi si tu pe lista.
N-am vazut Sibiul, dar am auzit si eu, ca este frumos.
BellaDonna este cea care a deschis primul subiect al nostru. Puteti citi, www.desprecopii.com/FORUM/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=31802" target="_blank">aici, despre inceputul nostru. Este plin despre trasaturile scorpionilor.
Ana, imi pare rau ca trebuie sa treci prin problemele cauzate de acel cumnat rautacios ! Viata asta este atat de nedreapta uneori... Insa, tu esti o femeie puternica si nu te vei lasa doborata cu una cu doua. Sanatate sa avem, sa le putem face pe toate ! Ideea cu creditul pt. o locuinta este super, daca vi-l permiteti(creditul) ! Ce poate fi mai frumos decat sa-ti vezi visul(de a avea casuta ta) cu ochii !
Georgi, subscriu la ce au scris fetele...sigur iti este rezervat ceva mai bun(in leg. cu locul de munca) !
Mira, ma bucur ca Selin este mai bine, caci pe langa colici nu va mai trebuie si o raceala. Abia astept sa va mai vad in poze !
Va pup pe toti !
Elena, abia astept sa trecem si noi la incaltaminte mai usoara. Insa, acum e soare si frumos, acum ploua si e frig si urat.
Tare frumos a scris Ana despre tine ! Sunt totalmente de acord cu ea.
Lory, ce frumos e la tine cu ciresii in floare !
Nu mai ai mult si catre casa. Cred ca ai niste emotii...
De cand nu ai mai fost la ai tai ?
Alin asteapta la fel de emotionat ca tine ?
Michi, ce-ti mai face scorpionul ?
Al meu face planuri sa zugraveasca baia in weekend.
Dar fetele, ce fac ? Ioana merge la gradi ?
Pe Cristina abia reuseste mama mea sa o aduca acasa de la gradi, iar la inceput tare greu mergea, acolo.
Poate intri si la "Copilasi din 2002" si "Copii capricorn", daca ai timp.
Laura, graviduta noastra scumpa, pe 25 aprilie facem galerie, sa te vezi cat mai repede cu Teo in brate, amandoua sanatoase.
Cristinuca este bine, acum, dar am avut cateva zile mai grele din cauza unor glicemii mai greu de stapanit. Seara erau bune glicemiile, iar dimineata si la amiaza erau mai ridicate, de a trebuit sa alerg de la serviciu acasa, sa-i fac insulina rapida, sa i se regleze glicemia.
Cristina este la o varsta(4-7ani) de crestere rapida, iar hormonii de crestere in inaltime sunt hiperglicemianti(cresc glicemia). Si chiar se vede pe Cristina cum creste, caci ii raman mici pantalonii.
Avem poze noi pe paginuta ei, mai jos la semnatura, la Nina-Cristina.
Adriana, astept si eu, sa le vad pe gemanute cu cercei. Si sa iti vad si bucataria cand va fi gata. In poze, bine-nteles !
Pilotistul doarme bine, nu-l mai chinuie caninii si maselutele ?
Dar, Ruxi cum e, Monica ? De la dentitie avea febra ?
Vreme urata si in Bucuresti ?
Parca, de cand cu eclipsa de ieri, s-a stricat timpul, din nou.
Haide, primavara, haide, pe unde umbli ?
Mina, bafta si succes, sa te menti pe val !
Ema, Esme, Iri, syd, Anda, , Yrys, Raluca, Gabi, va salut si va pup !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71728" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
dolcebaby spune:
Doamne ce copil frumos ai Nina !!! Ce are in frunte ???
Iti multumesc pt ca te gindesti la mine... esti o dulcica !
VA pup !
dolcebaby
Anina_n spune:
Laura, multumesc !
Vei avea si tu o minunatie de fetita, sunt convinsa, caci si tu esti minunata !
Apropos, unde putem vedea poze cu tine ?
In frunte si-a pus o floricica, de pe o coala cu abtibilduri. In febr. cand am fost la o aniversare, fetitele si-au pus inimioare si forme de lacrimi, pe la ochi si pe frunte. Iar Cristinei asa i-a placut ca repeta figura de cate ori are ocazia. Ba, le-a mai pus si bebelusilor ei, cate o floricica in frunte.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65729" target="_blank">Diabetul zaharat la copii, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71728" target="_blank">Copii din 2002, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71157" target="_blank">Copii capricorn
GabyHila spune:
Multumesc fetelor de bun venit! Bine v-am gasit!
Sa incep sa zic ceva de mine...
24 de ani, 24.10.1981. Am intrat pe dc acum o luna dupa ce am descoperit un thread despre clubul fetelor ce traiesc pe picior mare:) Direct interesata fiindca am magazin de pantofi. Si am inceput sa citesc insetata prin threaduri. La Calatoriile sufletului am petrecut catre o saptamana jumatate. Viata in Germania ma intereseaza pentru ca cel care a inima mea fara putere de intoarcere traieste langa Hamburg si joaca handbal profesionist.
Si pentru ca dragoste prin sms, email si telefon nu se poate (eu stiam ca altfel se gfac copiii, apropo la banc) ne-am hotarat sa ne luam, mutam impreuna. Acuma ramane de vazut eu in Germania sau el in Romania. Si am citit. Mi-au placut fetele la maxim si chiar am dezvoltat o pasiune pentru insula Sylt unde e Vikinga. In mai ma duc sa vad ultimul meci din cariera al lui Bogdan si ma duc si la Vikinga noastra 2 nopti.
In rest? Lucrez in domeniul marketing, judec persoanele dupa culorile care mi le exprima (Raduleasca de ex e un roz puternic pt mine, adica optimism), dupa cum zice semnatura mea si dupa cum toate ca niste scorpii ce sunteti: NU LAS USOR LA NIMIC.
Sunt curioasa ce copil nazbatic va iesi din mine.
Ador motocicletele si viata pe motor. Anu asta cel tarziu in primavara "bikeritza" scrie pe mine.
Spuneti-mi si mie: e o chestie cu rosu la zodia asta? Doamne feri sa ma pui sa aleg dintre un lucru minunat si altul cu rosu. Ma duc din instinct inspre ROSU.
Si la barbati? Al meu e rac, zicese ca cea mai buna potrivire. Ceva experiente in acest domeniu? Si parfumuri? Scuze daca s-a mai discutat, ma retrag in colt dar mi-e lene rau sa ma apuc sa citesc 30 de pagini. Desi ma tenteaza.
Sibiul. Vi-l recomand cu caldura de la anu De ce? Pentru ca ne pregatim intens pentru a deveni Capitala Culturala Europeana si absolut tot orasul este un haos. Strazi in reparatii capitale, tiruri care vin prin oras ca se lucreaza la centura, tot centru e sapat ca se reface, canalizarile la fel. Ce mai? O circulatie infernala, locuri de parcare NIX si multi nervi. Dar in stilul de Ardeal, adica: hai no meri odata ma? Ca e verde!!!
Nu stiu daca am voie sa dau vreun site cu poze din Sibiu, dar daca am voie o sa il scriu. Festivalul de teatru este o minune. Spectacole in cele mai neobisnuite locuri din oras si imprejurimi. Marginimea ofera o alternativa pt un weekend in mijlocul satului, aerului curat, papa bun si munti imprejur.
Avem un primar, mancaiash sufletul din el. A adus investitii in Sibiu in ultimii 3 ani cat nu au fost niciodata. Rata de somaj sub 1%. Pubs foarte cool.
Am uitat ceva? Daca mai vreti va mai scriu.
Pupici
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
nastasie spune:
nina, ma bucur de cristina ca e mai bine.sa stii ca pilotistul se trezeste de o saptamana numai la 9 dimineata.dar pana seara la 23 cand il culc sunt terminata.dar imi convine de minune programul asta.desi cateodata am senzatia ca la 9 a trecut juma de zi.dar mai bine asa decat sa ma trezesc la 6 dimineata.
georgi, bv pentru efectul glow.te astept la vara cand vrei.doamne daca aveam un hotel sau un super vilor pe toate va primeam.cu tot cu copii si soti.din pacate nu am cum, dar pe rand va pot primi, cu mare drag.
gabyhila, bine ai venit.sper sa te simti bine pe aici.
ma duc sa scot copilul o juma de ora afara nu mai mult ca e un vant.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
GabyHila spune:
Gata. Stiu acuma de ce imi place mie asa tare Laura - Vikinga. Pai e la o zi departare de mine nascuta. Fain
PS. Mai pot corecta odata ce am trimis raspuns? Am vazut greseli.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
nastasie spune:
gaby, cred ca suntem printre cele mai tinerele(fara sa ofensez pe cinvea, sper sa nu va suparati pe mine).eu am un amic nascut pe 24.10 dar alt an, dar eu sunt nascuta tot in '81.tu pleci in mai in germania eu vreau in septembrie.sora mea s-a mutat de vreo 5 ani in germania.iti doresc tot binele alaturi de persoana iubita.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Yrys78 spune:
Nu pot sa cred, Adriana, iar te-ai apucat de santier...doamne cata rabdare si perseverenta. Si noi am mai facut cate ceva: am pus storuri, schimbat plase de tantari etc. Dar nu ma mai apuc de santier...desi Gheo vrea sa schimbam baia: demolat, gresie, faianta samd