Minunatele scorpiutze (31)
Raspunsuri - Pagina 8
georgi75 spune:
Seara buna minunatelor.
Io, ca de obicei, intru tarziu.
Adriana, sa stapanesti geamurile sanatoasa.Cat despre glafuri... asa se intampla peste tot.Iti spun io.Ca al meu sotz are firma de termopane si atunci cand a montat la noi acasa a cazut tencuiala pe jum. de perete.Na!Si daca nici la noi nu o fi avut grija...Depinde de peretzi.Mai intalneste el persoane care vor sa le scoata pe alea vechi intregi.Si atunci se sparge si mai nashpa.Sper ca tu nu le-ai vrut intregi.ca sigur ti-ai fi luat injuraturi de la aia care le-au montat
Io nu am noutatzi.Zilele trec la fel.Numai ca acum iesim mai mult afara.
Pupici
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
HelleneC spune:
Salut din nou, mi-a adormit Goe, asa ca pot sa citesc linistita, pana postez... ma prinde somnul. Abia astept sa iau concediu, simt ca nu mai rezist, a trecut o perioada tare nasoala cu job-ul asta al meu!
Georgi, pana cand mai mergi la un interviu, sa te bucuri de iesirile afara si de timpul petrecut cu Stefania! vreau si eu termopane!
Michi, chiar asa, de ce nu ne apropiem? Noi vrem in timp sa ne mutam in Cluj, asta e visul meu (sotul e perfect de acord) si asta imi doresc. Am cam vazut toata tara, acolo am stat mai mult, acolo m-as retrage (parca vorbesc de pensie, asa optimista sunt) Eu te admir (sincer, fara vraja) ca ai un copil mare, adolescent - cu probleme garla, si unul mic, ca George - tot cu probleme garla! Cum le faci fata, ca eu de abia birui la asta?! E greu, esti la extreme cu amandoi... macar virtual si ai sustinerea noastra! Stiu ca nu e usor ca vad zilnic parinti care se plang de "adolescenta" copiilor.
Monica, a trecut!
Ana, cuscrissima, mi-am propus sa ne intalnim in varful dealului.. toate de aici! Ma tot intreb (ma scuzi ca te chinui cu asa intrebari stupide): oare am sa fiu o soacra nasoala, carcotasa? Trebuie musai sa imi aplic un test, sa vad ce iese!
Adriana, de ce nu dai sfara in tara, sa vezi cand ne adunam la tine, unu-doi gatam treaba!
Fug, gata, devin incoerenta, pic de somn...copilul s-a adaptat la noa ora, eu mai greu! De aia dorm toata ziua cu ochii deschisi!
Pup la toate scorpiutele, noapte buna, cu vise frumoase!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
georgi75 spune:
Elena, mi-am anuntzat sotzul si a zis ca vine.Asta e nebun!Io i-am zis ca stai departe(chiar mai, fii mai explicita cu dealurile alea ca sa stie omu' unde sa vie).Daca dai masurile, iti spune pretzul si se rezolva.
Care mai doreste?Care mai pofteste?
Ma duc la o baitza si pe urma la nani(zic eu da parca vad ca tot pe aci ma prinde ora 1)
Mie imi trebuie tratament ca am luat-o razna cu DC-ul asta...
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTELOR! Ce mai faceti dragelor? Am avut un pic de timp si am reusit sa va citesc pe fiecare, asa ca incep cu ,
dolcebaby spune:
ANA
Am citit de ieri povestea ta si ma tot gindesc la tine prin ce treci acum si ce viata viata grea ai avut... Imi pare sincer rau !
Sa stii ca eu am tras o concluzie si anume ca viata pe care ai avut-o te-a facut sa fii femeia care esti acum, plina de viata si cu suflet bun. Ana cuvintele imi par acum goale, nu stiu ce "sfat" sa-ti dau... chiar daca nu te cunosc in realitate eu ma gindesc la tine si as vrea sa treaca cit mai repede perioada asta grea.
Nu sunt singura care gindesc asa, ai vazut ca toate fetele de aici se gindesc la tine pentru ca esti un om bun si sunt convinsa ca nici Dumnezeu nu te va lasa, le aranjeaza El in asa fel incit sa fie bine.
Iti doresc tot binele din lume !
dolcebaby
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
wow ce activitate de noapte ati avut...pe dc ma refeream...nu va ganditi la prostioare
eu sper din tot sufletul ca azi sa fie frumos si sa nu bata vantul sa pot iesi cu astia mici prin parc fiindca am mai mult timp liber azi.
va pupacesc pe toate si va doresc o zi minunata ca voi
monica
nastasie spune:
neata, fetelor.ce sa va zic de geamuri.oricum nu ma asteptam sa ramana frumos dupa ce le-a scos pe cele vechi.asa ca sambata s-ar putea sa chem un baiat sa faca glafurile.poate ne intelegem cu el sa faca si bucataria desi stiu ca e cam ocupat.intre timp ma tot rog de sot sa isi faca timp si pentru mine cu mobila si cu cresa lui razvan.a promis ca face si scaunul de la masina ca sa ma lase sa ma duc singura(cel mai bine), dar sa vedem ca e cu sudura.
lory, merci mult pentru ajutor.tu odihneste-te in concediu.o scot eu la capat si cu santierul.gemenele sunt bine.le boteaza de pastele ortodox(d-aia pleaca mama acolo), poze noi inca nu am ca nu a descarcat nebuna de soramea, dar am inteles ca le-a facut gauri in urechi si le-a pus cercei asa ca astept poze noi.
monica, la noi bate un vant infiorator de te ia pe sus.sper sa se mai domoleasca un pic ca e soare si cald.
va pup pe toate si o zi minunata.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Ana68 spune:
'Neata scorpiute,
Mi se plimba creierasul prin tzeasta....ca un titirez...Mi-ar mai trebui cateva creiere ca sa ma pot gandi cum trebuie la tot ce am de gandit....Nu cunoasteti donatori de creiere?!
Aseara am fost cu Luana la doctorita,sa vada furunculul de la burtica...Si i l-a scos,cam pe nepregatite,ca Luana n-a mai apucat nici sa tipe nici sa planga....Doamne ce-a putut iesi d-acolo...n-ati vrea sa stiti.Mie mi s-au cam taiat picioarele,dar am rezistat eroic....Ne-am mozolit,efectiv ,si eu si doctorita si Luana cu ce a iesit din buba,ca a fost mare ...I-a dat tratament cu antibiotic,iar buba i-o ung cu Ihtiol,ca sa iasa tot ce a mai ramas,daca a mai ramas ceva p-acolo...Acum s-a tras si s-a micsorat buba,insa ce a mai ramas e tare si dureros...O sa incerc diseara sa coc o ceapa si sa ii pun acolo...Oricum ar fi sa stiti ca Luana e o fetita curajoasa ...
Si sa va mai pove ceva....o speranta...Marius a fost sa-si faca la ING card de salariu cu descoperire...In fine,ieri cand a dus hartiile care mai trebuiau,a intrebat-o pe tipa d-acolo daca ii acorda credit si cat .Si tipa i-a spus ca ii poate da maxim 43 000 euroi,pe 20 de ani,pentru nevoi personale,dar trebuie sa avem o garantie,in spetza o casa,apartament etc...Si uite asa ni s-a aprins si mie si lui Marius beculetul sa facem un credit si sa ne luam o casa sau apartament....Inca gandim,ca la chestia cu garantia e cam dificil,ca nu prea avem cu ce garanta.Insa asta nu-i o problema prea mare,ca ne descurcam noi cumva...Rata lunara ar veni de 316 euroi pe luna si dupa calcule si calculele ne-am putea descurca... la limita,insa putem face efort....Poate mai cresc si salariile cu timpul....Asa ca d-aia zic ca mi-ar mai trebuie un creier -doua pentru cate am acum in cap...
Georgi,intotdeauna m-am ferit sa ajung sa intru in belele si niciodata nu am inteles chestiile astea cu mosteniri si rahaturi de genul celor care mi se intampla...Uite ca de ceea ce m-am ferit,am nimerit.'Oi trece si peste asta...Multumesc de vorbele de incurajare si ca te-ai gandit la mine!
Adriana....adevarat:asta e Romania!Mi-e sila si scarba,as vrea sa pot sa ma...fac toate cele pe treaba asta,insa nu sunt singura implicata in treaba asta si as afecta si alti oameni...Daca as avea si puterea financiara sa ma doara undeva la 5 metrii in spate...zau ca nici scuipatul nu l-as lasa pe fata cretinului...In fine,sa stapaniti sanatosi geamurile.Bine ca ati scapat de cele vechi,sa vezi ce bine o sa fie de acum inainte...De obicei cam asa se intampla dupa ce scoti geamurile vechi,ramane tare nasol si trebuie refacut tot ...Pai daca voi va puteti aranja treburile sa terminati pana la Paste cu santierul...dati bataie.Macar o sa faceti Pastele in casuta noua ,nu?
Elena,sa ii ia naiba si sa ii inghita pamantul pe nenorocitii de genul tembelului...Si eu m-am intrebat la fel ca tine...In plus mi-am zis ca atata timp cat nu am vrut rau la nimeni,nu am furat,nu am dat in cap,nu am vorbit de rau pe nimeni,n-am cerut nimic de la nimeni niciodata,nu am ravnit la bunul altuia....mi-am vazut de viata mea si necazurile mele,oare de ce mi se intampla mie toate astea?Iti spun sincer ca nu am dorit niciodata moarte nici la dusmani si mereu m-am rugat pentru sanatatea celui ce mi-a vrut rau,insa am ajuns deja - ma bate Dumnezeu!- sa gandesc despre nenorocitul asta ca poate crapa dracului si scapam de el...Doamne-iarta-ma!Iti multumesc ca esti alaturi de mine si ca ma incurajezi.
Si cu intrebarea intrebatoare:cum adica soacra nasoala?Hehehehehe...Elena,draga mea,toate mamele de baieti sunt carcotase...Nush de ce,insa asa-i.Gandeste-te ca soacra-mea a avut 3 baieti si la inceput ne cam aveam ca matza cu cainele...Incet,incet ne-am obisnuit una cu alta,au mai fost si necazuri...eu am lasat de la mine,am mai zis ca ea si am facut ca mine....iar acum,cand ma aude la telefon,incepe sa ma boceasca.Si nu numai pe mine,ci si pe Luana,care nici macar ruda nu ii e,ca doara nu-i nepoata ei...Asa ca stai linistita,oamenii se schimba,vremurile se schimba si la cat de deschisa esti si ce suflet minunat ai....nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme.Numai faptul ca lucrezi cu copiii spune totul despre tine...Arata-mi si mie sau spune-mi cati oameni care lucreaza pana la epuizare,cu copiii...dupa o zi de munca inca mai pot povesti cu drag despre aventurile traite peste zi ,alaturi de copii,care sa sufere asa cum faci tu pentru dramele si povestile lor de viata si care sa vina acasa cu sufletul deschis,reusind sa lase in urma suferinta celorlalti copilasi ca sa-si imbratiseze cu adoratie propriul copil(care de altfel e febletea mea)???....Te sarut si lasa deoparte problemele astea,deocamdata!Asta din partea cuscrei carcotase....hihihihihih...
Lori,multumesc din suflet ca esti alaturi de mine si ca ma intelegi...Acum,referitor la ce ai scris tu,cu schimbarile petrecute...parerea mea e ca depinde de fiecare om in parte,de educatia primita,de felul lui de a fi,de caracter.De intamplarile si evenimentele prin care a trecut in viata....In general oamenii care au plecat si s-au stabilit afara s-au schimbat,s-au dat dupa felul oamenilor printre care au stat...Insa depinde foarte mult de caracterul si felul de a fi al fiecaruia...Oricum,cretinul asta a fost nenorocit inca de cand era in RO...cel putin asa am inteles eu din povestile celorlalti care l-au cunoscut inaite de plecare.Eu nu l-am cunoscut inainte,eram copila inca,pe vremea cand el a fugit in Germania...Nu stiu ce si cum va mai fi!Intradevar,urat lucru si fara judecata facut,cu rautate si marsavie...Vom trece si de asta.Numai bine si pupici la Alinush!
Laura,atat de frumos mi-ai scris,cuvinte minunate....ca mi-au dat lacrimile!Multumesc pentru tot ce mi-ai scris,pentru incurajari,ca esti alaturi de mine si ca te gandesti la mine.Sa ai parte de 1000 de ani de fericire,sanatate si bucurie!Multumesc din suflet!Tare bine mi-au picat vorbele tale.
Monica,nu sunt probleme cu sanatatea...insa asa ceva zdruncina sanatatea,vorba ta...Multumesc din suflet ca te gandesti la mine!Te pup si iti doresc tot binele din lume!
Dragelor,sa aveti o zi minunata si mai vorbim!
PS.Ati vazut ieri eclipsa?Io am vaz't!!!!!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ana68 spune:
Michi,abia acum am vazut postarea ta....scuze!Te sarut si saru-mana ca te gandesti la mine si ca esti alaturi de mine sa ma incurajezi!Asta e viata:bune,rele...le ducem.Sa ai parte de tot binele din lume!
GabiHyla,bun venit in club!Din Sibiu,nu?Superb oras!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Hello dragelor, asa plouaaaa la noi pe dealuri!
Georgi, parc nu ai stisa vina huzband acolo unde iti e tie mai drag, in Bucovina. Auzi, cand intra in Suceava, zi-i sa intrebe de dealul Zamca, si acolo in crestet ma vede pe mine: alba, grasa si frumoasa! Hai te pup si spor la plimbari!
Ana, cuscrissima, pai sper sa nu fiu socrosenie de aia incuiata! Mersi de cuvintele bune
GabyHila, astazi am vazut ca tu ieri ai intrat in club, scuze, ca sunt mai naroada uneori, de la somn mi se trage, cred ca imi pune barbatul somnifere in mancare sa ma calmeze (glumesc!). Bun venit si sper sa ramai mult cu noi!
Lory, spor la impachetat, greu de pregatit venirea. Eu la mare m-as duce, sa o ajut pe Adriana, acum sa vad cum putem!Dar imi chem avionul si unu-doi sunt acolo!
Va pup pe toate, ma chinui aici cu o situatie si imi da batai de cap, asa ca am facut o pauza sa ma iau cu voi, poate se inmultesc neuronii astia si imi vine mintea inapoi in cap, ca acum e in picioare
O zi buna, Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele