Minunatele scorpiutze (31)
Raspunsuri - Pagina 10
georgi75 spune:
Gabyhila(scuze ca prima data ti-am gresit numele) imi vine sa plang cand citesc ce scrii tu acolo.
Iar ma oftic ca locuiesc intr-un oras mic
Da, mai poti corecta dupa ce ai trimis da' stai linistita ca ni se intampla tuturor.Si zici ca ai pantofi misto la magazin?
Adriana,fa-ti un hotel sau un viloi ca daca te vizitam toate iti amortizezi cheltuielile garantat.Hi hi hi fusei la cumparaturi si-mi luai si io glow.Rooosu.Acusica ramasai fara puncte da si-asa n-am idei de titulatura
Pupici
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
dolcebaby spune:
GABI bine ai venit si sper sa te simti bine aici nici eu nu prea am vechime la scorpiute dar atunci cind deschid calculatorul intii aici vin
NINA as vrea sa vedeti poze cu mine dar sunt asa de ca nu stiu sa le pun... am incercat de atitea ori... nu sunt in stare si gata ! Dak esti curioasa sa-mi vezi burta te pot cauta eu pe mess numaidecit
ADRIANA vad ca le ai cu santierul asa ca te rog sa-mi spui si mie cum este pt ca si sotul meu vrea sa se apuce de renovari taman acum cind trebuie sa nastem...sper sa renunte la idee ca eu nu suport santierul si oricum ne vom muta in vara asta
VA pup pe toate
dolcebaby
nastasie spune:
laura, ce anume vrei sa stii sin santier.de cand ne-am mutat aici numai in santier o tinem.eu gravida mutam mobila si zugraveam asa ca sunt experta.si anul trecut am avut santier dar am avut ghinion cu bucataria si o luam de la capat.te sfatui sa faci ori inainte sa nasti ori cand e fata mai mare ca eu tare m-am chinuit vara trecuta cu razvan avea vreo 7-8 luni si dormea de 2 ori pe zi si ce era in casa.mai bine faci acum de cat mai tarziu.ce l-am mai injurat pe sotul meu saracu.
georgi, chiar daca aveam viloi sau hotel nu va ceream bani.de drag v-as fi primit.
ca tot zicea lori de gemene, am poze noi cu ele pentru ca sora mea le-a facut gauri.asa ca daca aveti timp sa le admirati, eu ma uit de peste o ora la ele si nu-mi vine sa cred cat de frumoase sunt(nu ca sunt ale mele acum):http://pg.photos.yahoo.com/ph/nastasie_adriana/album?.dir=/8b31
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
dolcebaby spune:
Adriana nu ma baga in sperieti...acum stam intr-o garsoniera si sotul vrea sa-i "faca buzele" pt vinzare asa ca nu ma stresez prea tare dar ma ingrozesc ca trebue sa ne aranjam totusi noua casa pe care o vom cumpara si cum am mai spus, nu suport santierul.
Cred ca ma voi muta la mama cu bebelina si il las sa faca ce o vrea el cu noua casa, asta la vara ...
dolcebaby
nastasie spune:
laura, e cea mai buna idee.si oricum alta e cand faci santier cu casa goala si una e cand faci cu mobila si covoare.se intinde peste tot.eu sunt deja obsinuita dar tot imi e groaza.mai ales acum cand stiu ca se va razui toata bucataria de var.inchipuie-ti ce va fi.dar o chem pe femeia de serviciu sa ma ajute.ca m-am saturat.va doresc sa iasa asa cum doriti si oricum va merita tot efortul.o sa vezi.
albumul meu
dolcebaby spune:
Aici sunt , te pideam Adriana...
Ce pot sa mai spun ca pina acum tu esti "victima"... Bafta si sa scapi cit mai repede de santier si sa-ti iasa asa cum iti doresti !
Pa si o seara placuta
dolcebaby
GabyHila spune:
Nastasie:) Felicitati eroino. Ai bebe la 24 de ani. Curaj. Sau cel putin eu asa il categorisesc. Cu siteul asta incep si eu sa ma prind ca (virgula) copiii nu musca
Santier??? Grrrrr. De un an de zile suntem in constructie cu noua casa a familiei si nu se mai gata. Anu asta in mai numai ne apucam de etaju meu. I hate santier. Baia nu e gata intotdeauna la timp si spalatu in lighean nu e intotdeauna cel mai placut
Eu am o tragere mare de inima sa ma mut undeva la mare sa stiti. Unde sa fie soare si frig ca la Sighi (a se citi Sibiu) in mijlocu iernii cand dezgheti o juma de zi la masina. Visez la o casa de plaja.. probabil asa m-as apuca si eu de sport
Hai va pup
P.S. Dati va rog si mie niste indicatii despre cum gasesc care e linku catre pozele mele din Yahoo. Sunt milioane puse acolo, dar nu stiu cum sa le pun cu link, decat cu invite.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
GabyHila spune:
Georgi75 dulcica bebita ta. Sa iti traiasca sanatoasa si tu happy langa ea.
Nastasie eu acuma am dat peste pozele tale. Ai 3 copii? 2 gemene? in lumea mea te declar o eroaie. WOW
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
nastasie spune:
gaby, asa au zis si fetele.din pacate nu, sunt nepotelele mele din germania.as fi vrut sa am si eu una.din pacate, nu il am decat pe razvan.momentan.eu nu ma consider eroina la 24 de ani cu copil.mai bine zis inconstienta.dar uite ca inca ma gandesc la al doilea, pentru ca vreau si o fetita.din pacate nu va fi cu ochi albastri ca nepoatele mele ca nici unul nu are.si sotul si eu avem ochi caprui.
si eu as mai fi stat asa libertina dar daca totul a fost neplanificat acum nu-mi pare rau.
off, deci suntem amandoua in santier.oricum la tine e mult mai mare santierul.iti ure sa se termine cat mai bine si mai repede.si eu as vrea sa dau din nas si sa se faca totul repede si fara mizerie si munca.dar nu se poate.asta e.
albumul meu
monica-elizabet spune:
gaby, bine ai venit in...si spor la treaba la 'facut' bb
ninaruxi e binishor...mi-e si frica sa spun bine...azi nu a mai facut febra deloc, a mancat binishor si nu s-a mai zmiertait chiar asa...dar tot rasfatzici este...dar daca asa face la fiecare maselutza inseamna ca o iau razna...nu suport sa-i vad plangand pe copilashii mei si mai ales sa stiu ca-i doar ceva, imi vine sa
si la noi a batut vantul nasol si am stat numai prin casa, nu m-ar fii deranjat asa tare dar se ridica un praf...
va pup pe toate, sa aveti o noapte frumoasa
monica