Minunatele scorpiutze (31)
Raspunsuri - Pagina 11
miraklucker spune:
Buna seara scorpiute!!
Hai sa va scriu cate ceva pana nu uit ce am citit.... printre picatele ca de e tarziu...
Gaby bine ai venit si eu sunt in 24.10 dar 8 ani inaitea ta.
ana, nu ia fi suparata, las ca pana la urma trece.... cumva. Si pe mine ma racaie astfel de oameni, nu-mi place sa-mi bag nasul si nici sa fac rau la nimeni... si atunci de ce tocmai eu sa nu fiu lasata in pace!!
Adriana, te admir... cu santierul tau. si mie mi_ar placea dar cand om avea casa noastra, mai ales ca la meu sot e priceput in ale renovarii nu va scapa asa usor!
Laura, cum esti?? mai poti? eu parca de un secol am fost gravida!! Las ca mai e putin pana sa-ti vezi dulcineea!
Monica ai tai copilasi ce mai fac? al meu David e din nou bolnav. De ieri a inceput sa faca febra azi nu i-a scazut sub 38 toata ziua la doua ore dupa paracetamol avea 39.2 si asta la ora 10.30 de dimineata. acum e la mine in pat, profita si el ca e bolnav si tata-su nu e acasa!!
Nina poate maine, azi am facut ceva poze dar tocmai s-au descarcat acumulatorii asa ca nu le-am descarcat
elena, Georgi, Nastasie,Lori_k, Michi, Carmen si toate celelate.... am uitat oare pe cineva?? va pup
si noapte buna!
Mai fetelor, mai stiti ceva de Emma ca parca n_am mai vazut sa fi scris de mutisor!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Lory_k spune:
'NEATA FETELOR! Ce mai faceti? Eu acum am venit de pe drumuri, sunt rupta de oboseala si de nervi ca nu am prea gasit nimic din ceea ce vroiam...au japonezii o moda...fereasca D-zeu!
Lory_k spune:
Fetelor, am uitat sa va spun ca am pus niste poze noi, printre care si cu ciresii infloriti! Daca aveti timp si placere va puteti uita la ele! Va pup pe toate!
dolcebaby spune:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/detail?.dir=e083&.dnm=d088.jpg&.src=ph
dolcebaby
georgi75 spune:
Neatza fetelor!
Noi ne-am trezit de vreo ora si ceva si deja e dezastru prin casaDa nici afara nu pot sa ies(desi e o vreme suuuper) pt ca tre sa fac curatzenie ca de la 13.00 am o meditatzie.
Lori-k ce super sunt ciresii tai...Abia astept sa inceapa si la noi.Nush daca v-am mai zis, io in fatza blocului am tei si cand infloresc...Dar sper ca anul asta sa nu ii mai miros ca vreau sa ma mut la 3 camere.Tineti-mi pumnii.
Ca sa vedetzi si voi.Am dat anuntz pt vanzare dar nu a venit decat unul sa-l vada.Restul la telefon se interesau si cand auzeau etajul 9...Ei, si acum ca nu mai am anuntz, am avut numai ieri 2 clientzi care au auzit de la prieteni sau cunostintze si m-am trezit cu ei la usa.Moama, si ce era in casa...Razboiul stelelor...
Sa vedem daca se hotarasc.
Mira, pup si pe tine si bebeii.Mai io tot te admir chiar daca ai zis ca a fost inconstienta.Cand vad acolo 3 bebei din 2 in 2 ani...
va las ca ma apuc de curatzenie
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Ana68 spune:
Bueeeyyyyyy gagici....s-a incins netu',chemati "ponperii" bre...Ce de activitate aici...sa nu apuc sa fac fata la cat ati scris,mey...Vad ca GayHila v-a bagat in priza la greu si cica e ardeleanca,zice-se ca ardeleni-s mai molcomi....Sanchi!Iaca ce face cu voi,va mana la scris la greu....
Apropos de ardeleni,Gaby(pot sa-ti spun asa?):si io posed una bucata ardelean fitzos si batzos nevoie mare acasa,pe al meu barbatel,mancu-i-as ochii aia frumosi ai lui!E tocmai din Medias,iaca la 30 de minute de tine,dar numa' el e aici in Timisoara,ca restul(tata,frati si alte rude sunt in Medias).Mi-a placut cum ti-ai descris orasul,se vede ca il iubesti.Si mie mi s-a parut unul din cele mai frumoase orase din Romania.L-am vizitat de cateva ori si intotdeauna am fost incantata.Daca mai pun la socoteala ca acolo am cunoscut prima mea iubire adevarata....conteaza dublu parerea mea despre Sibiu...
Mey,da' ce de intrebari ai pus...Hai ca incerc io sa iti scriu cate ceva...dandu-ma pe mine de egzample...
Sa-i luam pe barbati:zice-se ca scorpionii fac casa buna cu racii si pesti...Se pare ca atat eu,cat si inca alte gagici de p-aici suntem exceptiile de la regula.Io una posed una bucata geaman neaos ,de 8 iunie,cu care ma inteleg minunat,avem o moatza de 2 ani si 5 luni dracoasa,scorpioanca de 28 octombrie si ea.Cand ne certam e vulcanic,foc si para,nu ne tin certurile prea mult,ne impacam repede.Tragedia e ca el uita imediat de ce s-a certat cu mine,eu nu si cand ii e lumea mai draga i-o trag tovaraseste cu varf si indesat.Ne intelegem minunat in rest,discutam mult,ne sfatuim intotdeauna si nu purcedem la o activitate fara parerea celuilalt.Sexul e bestial...mai rarut,ca nu ne prea lasa gorobetii mei de copilasi,insa cand ne apuca...se lasa cu seisme.
La chestia cu culoarea...poate iti place tie rosu.Eu port si rosu,nu-i bai,insa nu e culoarea mea preferata.Tot ce am rosu este primit cadou.Culoarea mea favorita e albastru,in orice nuanta.
Motoare zici?...In tinerete si eu am cochetat cu ideea de a "calari" ceva frumos,gen un Suzuki,Kawasaki...insa mi-a trecut ,ca la vremea aia existau doar Mobra.Imi place si competitia de formula 1,mai putin inteleg regulile concursului,insa pentru masinile alea mortale ma uit.
In '87 cand am fost prima data la Sibiu...de ce crezi ca am ajuns acolo?Am dat examen la scoala de ofiteri activi,examen pe care l-am picat cu brio,ca nu aveam parinti sau alte rude in cadrul armatei si nu eram nici membra de partid.Asa ca am picat a doua sub linie.
Parfumuri....prefer mirosurile tari:Tresor,Amarige,Poisson,Dune Hugo Boss pour femme....M-entelegi tu!
De ce sa nu poti pune un link cu poze din oras?Ba da.
Hai ca ti-am scriat la greu....Mai vorbim,ok?Pupici!
Elenuta,scumpa,n-ai pen' ce sa multumesti,ca io asa simt despre matale....Si te pup si io si garantat nu vei fi vreo muratura de soacra...
Lori,Luana e mai bine.Aseara i-am pus si o bucatica de ceapa coapta la buba....Sper sa isi revina cat mai repede.Ma bucur ca Alinushu e mai bine.Lasa ca poate distractia la Disney compeseaza drumul lung.Oricum veniti cu avionul,nu cu trotineta ,nu? si poate au ceva distractii pentru copilasi in avion....Pupam!
Georgi,tare rai sunt furuncii astia...Si Luana ia antibiotic,Amoksiklav ,dar pastile...si o dau cu Ihtiol.Cu cotetul...vedem de miercuri incolo cum punem problema,ca miercuri merge Marius la banca sa ceara mai multe informatii si atunci putem lua o decizie...Oricum,daca vrem ceva sa facem trebuie riscat,nu avem incotro.Multam' de incurajari.
Nina,saru-mana de incurajari!Ai dreptate:sanatosi sa fim!Cu creditul...aflu mai multe miercuri,cand o sa mearga Marius pan' la banca,sa isi activeze cardul...Pupici si sanatate multa tie si Cristinei!Aaaaaa,sa nu uit:Carmen este ok.Nu mai posteaza aici,insa ne citeste(problemute).Lucrurile incep sa se lamureasca si la ea...incet-incet!Sunt bine!Timite-i un mail.
Adriana,pai dupa ce termini cu santierul....pune de mamaliguta cu ochisori caprui sau negruti...
Mira,multam' de incurajare....De cele mai multe ori prefer sa ies eu in pierdere decat sa fiu chinuita...Insa acum mi se adevereste vorba aia:"cine nu te lasa sa traiesti,nu te lasa sa mori".Nu-i bai,ca toate se platesc si i-o veni si lui randul la plata...Numai bine tie si la familie.!Ce fac copilasii?A venit si la voi primavara?!
Laura,nu ti se deschide linkul.Mergi matale la optiunile din album ,la share album si fa-l public,ca altfel n-o sa te putem vedea....Pupici!
Hai ca iar am uitat cum se termina de scris si m-am intins cat placinta....Va pupic pe toate si sa aveti o zi super.
sa nu uit:vichend minunat tuturor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Lory_k spune:
dolcebaby spune:
Mor de ciuda ca nu merge...
Mai incerc odata, fiti atente !
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=c7f6&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Am fost la cumparaturi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=e083&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Daca nu merge nici acum ...ma las pagubasa
dolcebaby