Minunatele scorpiutze (31)
Raspunsuri - Pagina 12
georgi75 spune:
Ei, acum merge Dolce.
Te-am vazut si pe tine si cumparaturile.
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
Ana68 spune:
Hehehehehehehe....Laurici burtici....te-am vazut si io...arati misto!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
nastasie spune:
buna, fetelor.cam tarziu, dar m-am intins cu mama la cafea dimineata si apoi am plecat direct in parc ca erau 20 de grade si nu puteam
rata o asemenea zi.
ana, bafta cu creditul.doar asa reusim sa ne luam si noi ceva.nu esti singura.cu putin efort se poate.si noi am renuntat la multe ca sa le platim dar important e ca ai casa ta.
laura, am vazut si eu pozele.mi se pare mie sau e burtica deja lasata?se apropie termenul.frumoase hainutele.
fetelor, eu sunt asa de incurcata.am gasit sa ne faca cineva bucataria la jumatate de pret fata de cat e in magazin.o face cum vreau eu si cu rosu(sau visiniu ca faianta e roz si gresia visinie).mai putin conteaza asta.dar nu pot sa-i dau drumul pana nu face bucataria.si nu dau de baiatul asta ca e si proaspat tatic(il inteleg).acum mi s-au terminat baniisi abia pe 13 as putea sa iau parchet.si ma tine incurcata rau.toata lumea face curatenie de paste eu stau ca proasta si ma uit ca nu se merita sa curat jafurile mele de dulapuri din bucatarie si sa frec faianta si gresia cand stiu ca vine mobila noua si apoi se mai face si moloz.ah, si imi vine sa ma urc pe pereti.covoarele nu le pot scoate ca pana nu punem parchet nu pot face rotatia.te doare capul.sotul meu zice ca sa nu mai gandesc asa mult ca se rezolva toate.dar voi stiti cum sunt scorpionii cand le intra ceva in cap.vor repede.
hai, ca v-am facut capul calendar.ma duc sa culc copilul si apoi direct in parc.vorbim pe seara.va pup pe toate.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Lory_k spune:
DOLCEBABY, am reusit si eu sa te vad!
dolcebaby spune:
Acum am apucat si eu sa ma uit pe aici...cu pozele mele
Ana mi se pare mie sau ti-ai revenit la starea ta ? Te ador cind esti asa smecherita
Adriana pai sunt "calare" pe termen... dr. spune ca imi face operatia pe 25 aprilie dar la urmatoarea vizita ii voi cadea in genunchi sa ma opereze inainte de Paste, pe 21 ca la cum ma cunosc sigur ma apuca vreo nastere subita in zilele de sarbatoare si aia sunt
Si asta e, dak nu vrea ca mine, imi pun cortul in fata spitalului pina pe 25.
Lory sa stii ca numai tu mi-ai facut pofta de pus poze cu ciresii infloriti asa sunt gravidele poftesc la orice
Ma bucur ca m-ati vazut dar acum cum fac sa-mi apara ca la voi, adica la fiecare postare ??? Grea problema ...
dolcebaby
GabyHila spune:
Cum sa nu scriu cand mi-a devenit atata de drag forumul asta?
Uite aici sa vedeti poze cu minunea mea de oras:
http://www.sibiul.ro/galerie_foto.php?album=3 mai navigati si voi pe acolo ca sunt multe poze frumoase.
www.sibiu.ro are inclusiv un webcam si alte poze putin mai serioase as zice eu.
Ana bineinteles ca poti sa imi spui Gaby
Citind mesajele tale mi-am adus aminte de momentele cu al meu. ole dupa care amandoi ne facem griji daca ne-am jignit si incepem sa pupam unul la altul. Ah pupat. In mai mk se arata iara cu pupatu.
Cat despre faza cu sexul bestial, cred ca este o caracteristica a zodiei sincer. Oricum se zice ca suntem niste focoase, nu avem cum sa ne unim destinele cu un tip molicel; decat daca exista alte interese la mijloc.
Cine imi spune cum pun linkul catre albumele din yahoo, dau o bere
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
georgi75 spune:
Dolce, te duci la Profil personal.
Mergi la semnatura, copiezi link-ul acolo si ai grija sa o activezi(semnatura)
Si gata.
hai, la treaba ca esti fata isteatza
Georgiana-mami de Stefania(2 ani-sic!)
Ia uite si poze:http://photos.yahoo.com/georgianaradut
HelleneC spune:
Salut voios, gashka de gashka!
Vine week-end-ul, vine vine si ma bucur! Tere repede trece, dar... bine ca il avem!
Laura, pup la burtica aia scumpa, zi-i la bebe sa stea cumintica, sa doarma, sa te lase sa te odihnesti, ca asa e mai bine!
Ana... bafta la banca! Si eu sunt de parere ca mai bine dai credit la casa ta decat chirie la altul! Tinem pumnii sa fiti la casa voastra! Io te anunt ca ginerica al tau are mostenire la tara, asa ca nu iti fa griji pentru Luanita, facem fermier baiatul, om vedea, cu vaci, oi, ceva acolo! Luana clar va fi o doamna... deschidem un butic in zona, ca e musai. Acum sa fiti si voi de acord!
Adriana, pai daca zice huzband ca se rezolva... mai sunt 3 saptamani pana la Paste. Poate biruiti. Daca nu, lasa ca se face in timp!
Georgi, si eu vreau sa ma mut, de un an vreau, si tot asa, desi imi plac teii, am o gramada, numai trei pe langa blocul meu, parca nu as vrea sa ii mai vad!
Lory, vrem si noi la Disney! Mi-am descarcat pozele cu ciresii! Tu si cu Esme ce ma innebuniti cu imagini faine! Am un folder numai cu imagini de la scorpiute!
Mira, pupici la pruncii tai scumpi?
Nina, weekend fain si cu glicemii ok, sa va bucurati de primavara care vine vine... si poate si ramane!
Va pup pe toate, sunt chemata, la datorie!
Mai povestim noi, weekend fain sa aveti!
Elena
Mami ”www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii minunii mele
Lory_k spune:
Mi-am mai adus aminte o chestie...cu voi nu mai fac eu bagaje, calcat, spalat...nimika...
GabyHila spune:
Weekend fain. Ma duc ca am treburi inspre shopul de conduri.
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!