Stelisti si steliste (2)
Raspunsuri - Pagina 6
SunSmile spune:
Banele pe bune dau cafeaua aia de ti-am promis-o daca mai dai unu! Hai ca stim ca atunci cand aveti timp urmariti forumul! De fapt stiu eu...... Hai Steaua! Hai Banel! Hai Carlos!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
laureta spune:
Hai steauaaa
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro
SunSmile spune:
Pauza! Baieti ati jucat frumos! Dicanu...concentreaza-te mama....hai....repriza a doua mai vreau goluri ros-albastre!!!!!!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
impreuna spune:
V-am zis eu ca o sa fie si Carlos
Banel Jardel pt GOOOOOOOL
Steaua e net superioara, rapidistii n-au reusit sa treaca de apararea stelistilor, in afara de o singura faza de gol.....
Rapidistii sunt demoralizati, iar Steaua stie sa profite
Forza Steaua STIU CA POTI
Flavia (sotie si mamica fericita)
SunSmile spune:
Fla n-au stiut rapidistii, dar sa vedem repriza a doua! Daca batem ma imbat, desi nu stiu cum, dar promit sa invat!
Hai Baietziiiiiii! Bunicutza mea, pe nume Stelutza, va priveste din ceruri! Haideti, puteti!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
SunSmile spune:
Sa-mi bag ............
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
SunSmile spune:
Nu credeam c-o sa ajung vreodata sa spun asta..DAR o sa-mi folosesc toate puterile sa-i f.t pe astia de la antena. Sunt MAGARI si rapidisti pe fatza. La Steaua n-au zis nimic....kk.m.as RUSINE ANTENA 1!!! RUSINEEEEEE!!!!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven