Stelisti si steliste (2)
Raspunsuri - Pagina 7
SunSmile spune:
Stelistilor voi cum sunteti? Cata???? Fla???? Ca noi suntem mai infocati.....eu nu mai poootttt. Sunt la limita.....HAI STEAUA! Hai baietzi...ce Dumnezeu facetzi? Nu-i lasati sa va "calareasca"!!!!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
andreea_trend spune:
Eu nu eram asa ca voi...
Da acum am niste emoootiiiii!!!!!!
Trebuie sa bata....
offff... ce ratareeeee
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
andreea_trend spune:
Am trecut cu bine .... sa vedem mai departe....
Eu sunt arbitru virtual acum...
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
SunSmile spune:
Andreea fii amuleta noastra! Eu deja sunt varza....am tensiunea 4 cu 7! Ma enerveaza....toate sunt pro rapid. Vax! Hai baietiiiiii! Va rooogggg! Banellllll....
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
andreea_trend spune:
Cine sunt cei mai tariiiiii??????????
STEAUA
Bravoooooo!!!!!! Nu-i lasatiiii!!!!!
Nunta noastra
Poze
ange spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Andreea fii amuleta noastra! Eu deja sunt varza....am tensiunea 4 cu 7! Ma enerveaza....toate sunt pro rapid. Vax! Hai baietiiiiii! Va rooogggg! Banellllll....
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
eu care nu am nici o treaba cu meciul am parul ridicat pe spate de emotii
e frumos tare si chiar emotionant!
krelia spune:
ma ... pe ea de manichiura....iar mi-am ros unghiiiileeee!!!
Hai stelussa!!!!
Hai baietii.....pumnii ros-albastri stransi pentru voi!
Inca putiiiiin!!!
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
Hhhhhhaaaaaaiiiii ca se poate !!!!!!
5 Min..... nuuuuuuu!!!!
Nunta noastra
Poze
andreea_trend spune:
2 min prelungiri .......
Nunta noastra
Poze
SunSmile spune:
Stelutza eu TE IUBESC pentru totdeauna, indiferent de ce vei face pe viitor! Am fost, sunt si voi fi STELISTA pana la sfarsit! Si pe 6 aprilie voi fi acolo...langa cei mai frumosi si buni jucatori de fotbal din Romania!
HAI STEAUA!
Sunt extenuata...NU MAI POT!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven