Stelisti si steliste (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Iata propuneri de smilies pentru fanii stelisti:
1. www.panificiocani.it/post-2908-1091536167.gif" target="_blank">pasiune ros-albastra - 2 voturi
2. www.faccinebuffe.it/smile/tifosi/tifosi2.gif" target="_blank">ultras
3. www.faccinebuffe.it/smile/tifosi/tifosi27.gif" target="_blank">stelist cu steag - 2 voturi
4. www.faccinebuffe.it/smile/tifosi/tifosi6.gif" target="_blank">o bere la meci - 1 vot
5. www.monitoruldevaslui.ro/poze/bookmark.gif" target="_blank">steluta
6. www.panificiocani.it/saltaperlasamp.gif" target="_blank">cine sare, Armata Ultra!
7. www.faccinebuffe.it/smile/tifosi/tifosi24.gif" target="_blank">valuri - 2 voturi

Dupa ce alegem unul, facem si propunerile catre admini, ok?
Mie imi place, in ordine, stelistul cu steagul (asta cred ca se potriveste cel mai bine pentru ca tot cu steag sunt si cele cu steagurile Romaniei si Olandei), apoi berea la meci si pasiunea ros-albastra.

FORZA STEAUA!!!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Hai Steaua !

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Cata mie personal mi-au placut toate, DAR preferintele sunt stelist cu steag si valurile. Acum....sa ne punem de acord si ne bizuim pe tine sa ne ajuti la admin. Sunt coplesita de tot ce se intampla...uffff....si nu, NU l-au recuperat pe Carlos. Deci...sa-i tinem cu totii pumnii lui Cornel Cernea. Cornel stim ca poti. Hai, fa-ti un cadou pt ziua ta...e nascut pe 22 apr 1976, chiar inainte de Paste. Avem nevoie sa fiti cei mai tari baieti! Acum cand scriam asta....a iesit un soarreeeeee! Ole, Ole, Ole..victorieeeeee! Vreau sa ies in piatza baietzi!!!!!!

quote:
Originally posted by Catalin

Iata propuneri de smilies pentru fanii stelisti:
www.panificiocani.it/post-2908-1091536167.gif" target="_blank">pasiune ros-albastra / www.faccinebuffe.it/smile/tifosi/tifosi2.gif" target="_blank">ultras / www.faccinebuffe.it/smile/tifosi/tifosi27.gif" target="_blank">stelist cu steag / www.faccinebuffe.it/smile/tifosi/tifosi6.gif" target="_blank">o bere la meci / www.monitoruldevaslui.ro/poze/bookmark.gif" target="_blank">steluta / www.panificiocani.it/saltaperlasamp.gif" target="_blank">cine sare, Armata Ultra! / www.faccinebuffe.it/smile/tifosi/tifosi24.gif" target="_blank">valuri

Dupa ce alegem unul, facem si propunerile catre admini, ok?

FORZA STEAUA!!!

Catalin

Think pink!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

In urma cu o ora, Carlos a facut un scurt antrenament in Ghencea. Surse din anturajul echipei noastre spun ca piciorul portughezului a rezistat, astfel ca sint 99% sanse ca el sa apere. MM Stoica a confirmat la Realitatea TV ca probabil Carlos ar putea fi titular. www.stelisti.ro/" target="_blank">sursa

Sa fie

Steaua tinem pumnii

svety welcome

SMILE: imi plac 1 si ultima, cel mai mult
Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

HAIDE STEAUA!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Incepeeeeeeeeeeeee.....
Si e CARLOOOOOSSSSSS!!!!!!
Doamne-Ajuta! Hai baietiiiiiii!!!! Doamne ce emotii am!!!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Incepe! Doamne ajuta-i pe stelisti!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

1-0!!!!!!!!!!!!!!!!! STEAUA INSCRIE NICOLITA!!!

Doamn ajuta!

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Mi-ai luat-o inainte!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput