Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
doi, nu ai dreptate pentru ca noi nu luptam impotriva oamenilor, ci impotriva puterilor intunericului - gresesti cand ii acuzi de rau absolut pe niste oameni, ei pot fi, cel mult, manipulati (ca noi toti, de altfel) de rau sau de propriile patimi

nu acuza nimeni pe nimeni de rau absolut, si tu citesti pe diagonala? dar nu e nimeni obligat sa se inhaiteze cu nimeni, eu dreptul asta natural l-am aparat.

quote:
fa o pauza si uita-te la tine, iti place ce vezi?

bineinteles, si inca la modul absolut. ma ador pur si simplu. si nu sunt singura, dupa cum se vede. :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:
fa o pauza si uita-te la tine, iti place ce vezi?

bineinteles, si inca la modul absolut. ma ador pur si simplu. si nu sunt singura, dupa cum se vede. :-))

Argghhh, asta nu e pacatul ala al Trufandalei? Scuze, al Trufiei?
Conchito tu nu esti mai ortodoxa decat sint eu saman!
Hai tata indarat de unde plecasi! Cal, spada si'o cauza s-or gasi si pentru tine.

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu
dar macar incercam sa nu se vada, ca tot noi picam prost, si prin noi, topicul asta

la a doua lectura, vin si te intreb siderata : asa crezi tu, ca ccc comunitatea asta e de fatzada si tre sa dea bine la public, prin urmare e indicat sa ne prefacem?! daca accepti o sugestie de la cei mai mici ca tine, iti reamintesc propunerea mea de muuulta vreme in urma, cand v-am zis ca unui astfel de grup i-ar sta bine pe o lista de discutii privata. si raspunsul a fost un nu hotarat, ca poate-poate schimbati lumea, lasand topicul public. ei bine, vad ca acum vrei sa ne schimbam noi insine...iar eu te intreb serios: merita?

din punctul meu de vedere, nu merita. v-as fi dat si camasa de pe mine inainte, caci ati fost mereu de-o sinceritate zdrobitoare, cu tot riscul asumat sa deveniti bataia de joc a unora ca xeno. am renuntat si la niste pretene pe care, comparandu-le cu voi, nu le-am gasit la aceeasi inaltime a onestitatii si bunei credinte si le-am taiat de pe lista.

si tu vii acum sa-mi spui sa ma prefac ca sa nu creaza xeno despre noi ca stem nush cum? yuck...pot sa zic "pas"? iote ca si zic.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

daca ai mai pune si tu mana pe-o carte serioasa, ai afla ca suntem creati dupa chipul si asemanarea Lui. cum as putea sa nu-L ador pe El in mine, pacatoasa?

adica ce, tu nu adori chipul maimutei evolutioniste de care te despart, in oglinda, doar doua gene? ;-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by conchita

quote:

daca ai mai pune si tu mana pe-o carte serioasa, ai afla ca suntem creati dupa chipul si asemanarea Lui. cum as putea sa nu-L ador pe El in mine, pacatoasa?

adica ce, tu nu adori chipul maimutei evolutioniste de care te despart, in oglinda, doar doua gene? ;-)

Pai vezi de ce'ti arata gandacel cartonasul rosu? Ca tu-l vezi pe el doar in tine si'n cei asemenea tie grabindu-te sa-i numesti pe ceilalti Slujitorii Diavolului pe cand eu recunosc hominidul (nu maimuta) de acum 10 milioane de ani in fiecare dintre noi si va respect in consecinta.

Alin

*segmentation fault*

Mergi la inceput

quote:
va respect in consecinta.

da, da, ce sa spun, m-ai convins. dintr-odata, nu mai esti vegetarian, iar noi mancatoare de sobolani, nuuu! ti-am castigat subit respectul. ce sa mai zic, decat ca nu te vad bine cu planul cincinal de impartit carnetele cu secera si ciocanul la romulani si clingonieni. urmeaza planeta Utopia cu oprire, normal, pe partea stanga.

gata cu joaca, io ma duc la plaja. sa fiti cuminti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Aliooo,"Doamna" lu` Sf. Gheorghe o cam luasi pe aratura in tenisii aia si te-ai inamolit.Asa pleci tu la cruciada?Asa ceva....
Trec peste faptul ca asaltul ala cu PM se concretizeaza de fapt in unul singur in care nu ti-am spus alceva decit ca apostrofarea lui Darael e absurda si gratuita si in nici un caz nu asteptam un raspuns.Undeva in regulament sa spune sa nu combatem oameni,ci idei.Tu nu ai nici o idee,tu ai fixatii si in afara de autosuficienta asta si placerea de a te flata singura nu vad nimic ce ar putea fi comentat.Ce te face sa crezi ca esti asa de adorata pe forumul asta de iti acorzi atata importanta? Ptr mine personal nu esti decit o orto(semi)doxa plina de rautate si agresivitate si care s-a imbolnavit de narcisism.In afara ca ai umplut topicul asta de venin si te-ai carat la soare,nu ai facut nimic alceva...de parca ai fi in stare!
In alta ordine de idei,accesul altora aici sa il interzici cind o sa fi moderatoare,pina una alta e un forum public si accesul este liber.Asa cum ai venit tu sa faci cugetari "profunde" asupra unui user pe alt thread,asa putem veni si noi aici sa invatam din "iubirea asta crestina" din care ne tot dai mostre.Dar culmea tupeului e ca strigi dupa moderatori precum copii aia mici,tocmai tu care ai jignit pe toata lumea sub pretexul dreptatii divine si idee nu am cine te-a insarcinat cu misiunea asta sfanta.Cred ca de la prea multa plaja ti se trage!
Tot mai bine iti sta acasaprintre incurabili.De ce te-ai mai intors in real life?...ca viata e dura.Mult pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:

Pai Amuleta, eu n-am venit sa stau, am venit sa va iau .
In plus agenda mea este destul de incarcata. Uite de exemplu azi alaturi de crestinism mai am de combatut asa: chiromantie, astrologie, reincarnare, telepatie, homeopatie, spiritism. creationism, creationism stiintific (sic), design inteligent (2xsic).
Alin
*segmentation fault*

Mama,da' esti ocupat,nu gluma!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by gandaceluastazi m-am invrednicit de un mare mare eveniment, atat de mare incat nu vi-l voi spune, nici nu-l voi descrie, dar sunt fericita

mami de ileana si ioachim

Sa-ti fie spre mantuire!Irina si bb Ilinca(26 apr '04)
Trebuie sa cobori din barca daca vrei sa mergi pe ape.
today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Vad ca va certati. Nu va mai certati.
Eu am intrat sa va spun ca sunt fericita, foarte fericita.
Am gasit o bisericuta romaneasca, deschisa de curand, la mine in catun.
E exact cum imi doream, micuta, simpla, si, ce e foarte important pentru mine, nu foarte aglomerata. Calin a fost foarte linistit.

Mergi la inceput