Ortodoxie din Postul Mare in Postul Mare(19)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by amuleta
Da io tot pun un acatist pentru tine (asta ca sa stii, in caz ca te-apuca sughitul).

Hai ca'mi facui neste calcule. Iese bine, ca se anuleaza acatistu cu lumanarile de mi le aprinde Conchita la Mortii.
Da io nu inteleg ce sandale domne? Hai posete ca posete da care'i faza cu sandalele?

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

hm...sunt induiosatori oamenii astia care urasc cu toti ficatii, dar se isterizeaza ca nu sunt iubiti si respectati. Xenocid, tu ce vrei de la mine, de fapt? sa te plac? si daca nu te plac, ce merit? sa citesc Biblia Hazlie in temnita? astia ca tine au conceput canalul dunare-marea neagra si gulagul - cum as putea sa te plac, mai nene? zi tu, explica stiintific cum ar fi posibil? nu esti primul pe dc care-mi da o mostra de sindromul refuzatului si pune manutzele in sold, gata sa-mi faca morala materialist-dialectica, cersindu-mi atentie cu bata -> eu asa vaz ca se intampla lucrurile si cu tine. daca gresesc, sa fie pacatul meu. dar nu ma vei convinge ca gresesc raspunzandu-mi cu texte literare mediocre. incearca si tu la Cutezatorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

xeno suna apocaliptic, zau,...ti-ar trebui o vesnicie sa combati toate astea, dar eu iti doresc spor la treaba

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid
Hai ca'mi facui neste calcule. Iese bine, ca se anuleaza acatistu cu lumanarile de mi le aprinde Conchita la Mortii.
Da io nu inteleg ce sandale domne? Hai posete ca posete da care'i faza cu sandalele?

vai de sufletul tau...caci cu el ii judeci pe altii. cum sa dau acatiste impotriva ta, Aline, tu gandesti nitel macar inainte sa vorbesti?!

nush care e faza cu sandalele. ca nu o stiu nici pe-aia cu tenesii de care pomenisi - dar cine sunt io sa-ti judec fanteziile legate de persoana-mi? ma limitez in a-mi inchipui ca tu, la randul tau, porti ciorapi cu ursuleti la gumari. sau la sandale, mai e pana ma hotarasc. ca poseta presupun ca ti-ai cumparat pana acum, ca de cand jinduiesti. fair enough? :-))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by conchita
astia ca tine au conceput canalul dunare-marea neagra si gulagul - cum as putea sa te plac, mai nene?

Pai vezi, eu ti-am mai zis candva. Greseala pe care o faci mai mereu e sa consideri ca istoria a inceput in ziua in care ai suflat pentru prima oara in tort si nu in secolul IV sa zicem, odata cu distrugerea Bibliotecii din Alexandria de catre proaspat emergenta credinta crestina. Scuzele scuzele, vreau sa vad scuzele!

Ca tot zisasi de gulag, Tov. Stalin a fost un stralucit absolvent al Seminarului Teologic Ortodox. Amin!

Observi cum cei mai inversunati combatanti provin din randul celor ce penduleaza violent dintr-o tabara in alta? Cei care au ales ortodoxia plictisiti de gandirea analitica doar pentru ca rezona cu sentimentele lor de moment.
Urmeaza statia Budism cu peron si betisoare parfumate pe partea dreapta.

*segmentation fault*

Mergi la inceput

quote:
Ca tot zisasi de gulag, Tov. Stalin a fost un stralucit absolvent al Seminarului Teologic Ortodox. Amin!

ce argument futil! Xenocidule, dar si tu ai trecut prin cei 7 ani de-acasa si nu prea s-a lipit nika de tine, dupa cum se vede, ca tragi fetele de codite de-ai facut scurta la mana. :-))

data viatoare cand mai combati chiromantia si spiritismul, vezi sa nu uiti ca semnezi Xenocid pe zona, ci nu Mama Omida - ca numai de-alde omideele astea ar pretinde ca citesc viitorul cuiva dupa forma tastaturii.

e bine ca avem un numitor comun: ne compatimim reciproc. eu pe tine stii de ce? pentru ca ai revenit pe peronul topicului ortodox de cand s-a reintors narancea si ti-a suflat curtea xenocidala de admiratoare. crezi ca ai vreo sansa sa fii idolatrizat aici? neaaah, iti zic io ca nu, ia incearca matale sa gasesti consolare la cabinetul psi. si ia-i si pe ceilalti jucausi cu tine, pliz?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

ati innebunit de tot! acu am inteles ce cauta toata lumea pe topicul nostru - e distractie mare! conchita, nu ai dreptate! de 3 ori nu! in primul rand, nu ai dreptate tocmai pentru ca ai impresia ca ai dreptate si o tii pe-a ta, ceea ce nu suna a bine

doi, nu ai dreptate pentru ca noi nu luptam impotriva oamenilor, ci impotriva puterilor intunericului - gresesti cand ii acuzi de rau absolut pe niste oameni, ei pot fi, cel mult, manipulati (ca noi toti, de altfel) de rau sau de propriile patimi

fa o pauza si uita-te la tine, iti place ce vezi? ma conchito, m-ai suparat, nu era destul circul aici? care e diferenta intre tine si cei care ataca ortodoxia? cum aperi tu ortodoxia? nu o aperi bine, parerea mea. nu imi suna a ortodoxie. unde e pacea, blandetea, smerenia?... restul?! pulbere! unde e iubirea pentru dusmani (altfel nu ne deosebim de pagani). nu trebuie sa le dai flori sau sa le pupi talpile, nu iti cer sa ai una din cele mai inalte virtuti - dar macar ia exemplu de la alte persoane si prefa-te, de dragul meu ia pune mana si ceteste pe steinhardt putin, sa vezi ce zice... nu putem fi buni? macar politicosi sa fim

ma enervezi, stii cat te iubesc, de asta imi si permit sa te cert, ca ti-am dat coate da vaz ca nu pricepi - trecem toti prin perioade mai isterice, dar macar incercam sa nu se vada, ca tot noi picam prost, si prin noi, topicul asta

crestinismul NU este dreptate, asta e diferenta fata de Vechiul Legamant: s-a schimbat legea "dinte pentru dinte" pe legea "daca cineva iti cere haina, da-i si camasa"

asta nu inseamna ca daca mutra lui xeno cere pumni, tu sa ii dai dai si palme

tristetea mea este mare mai ales din cauza ca nu era locul aici unor asemenea dispute... aici mai schimbam o reteta, o carte, un ceai, un subinteles deh... era un LOC al linistii

acum nu mai este

va implor, nu mai perpetuati haosul, nu il puteti opri cu niste etichete, nu il puteti ordona, nu sta in puterea noastra...

astazi m-am invrednicit de un mare mare eveniment, atat de mare incat nu vi-l voi spune, nici nu-l voi descrie, dar sunt fericita

sa nu va imaginati acum ca am avut vreo revelatie... a fost mai mult decat atat!

si am inteles ca unde nu e bucurie, acolo nu e liniste, si unde nu e liniste, nu e Hristos (Pacea mea o dau voua)

nu ca as fi eu omul potrivit sa fac morala cuiva, dar asa, m-a luat gura pe dinainte, scuzati pardon bonsoar!

fetelor, fiti fericite! nici nu va imaginati ce bun este Domnul:) gustati si vedeti doar...

mami de ileana si ioachim

Mergi la inceput

Oahahha <- hai ca nu exista emoticon pentru asta

Conchita erai mai interesanta inainte, da acu' vaz ca de cand ti-ai pus televizor in bucatarie si te uiti la Ofra vii mai nene cu neste scenarii de film de sambata dupa-masa de ma'nvart ca disperatu' cautandu-mi servetelele.

Ce ziceai tu de citit cu religiozitate aici?

Oahahha <- hai ca nu exista emoticon pentru asta

*segmentation fault*

Mergi la inceput

quote:
Cei care au ales ortodoxia plictisiti de gandirea analitica doar pentru ca rezona cu sentimentele lor de moment.

uf, scuze ca am citit revelatia asta pe diagonala! Aline, vad ca ti se mai intampla si sa gandesti profund, iar pentru asta iti iert toate magariile. tu realizezi ce vorba mare spusesi? da, Aline, asa e, credinta rezoneaza cu sentimentele, deci gandirea ta analitica pica flescaita si neputincioasa cand e vorba sa descifreze si sa explice asa fenomen minunat. caci daca dragoste nu e, geaba materia, ca fara dragoste nu misti (daramite sa reproduci) matale nici macar un fir de nisip agatat de manerul posetei. poate doar cu telechinezie, dar tu nici in aia nu crezi.

transmite respectele mele sincere stimabilelor dvs sandale - ele, cel putin, au dovedit ca mai si gandesc din cand in cand.

Mergi la inceput

Gandacule, lasa mah, ca io intru in vizor cand faci tu pauze. in alea 10 pagini dinainte si in astea 6 de-acum cine facu pe Sf. Gheorghe? :-))))cearta-ma cat vrei si iubeste-ma tot asa, da' eu tot ce stiu fac, ca am un liber arbitru pana la cer si-o palma mai sus. muah!

Xeno, :-))

Cine-i, frate, Ofra?ngngngngng

Mergi la inceput