Prietenii omului (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Anne Mary, Oreo e beagle - caine mic de vanatoare de iepuri.
Ma gandesc ca daca are probleme la 2 ani cu dintii, sa nu fie cumva ceva mostenit. Sant rase de caini cu dantura proasta - cum ar fi Chinese crested, care pe la varsta de 10 ani nu mai au dinti in gura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,
Sa aveti o zi faina, voi si animalutele tale. Anne mai bine mergi la medic...nu e normal sa aiba probleme cu dintii de la varsta asta.
Anca Oreo ce minuni mai face?
Alex mai nou a descoperit floricelele....si toata casa noastra impreuna cu el!
Mona zici ca vrei sa ne imprietenim blanitzele? Pai Alex nu va avea probleme...nush Vicky acuma.... Are aici o pisicutza pe care o apara de toti!
Pupici pt blanitze si penitze!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Anne eu zic sa dai fuguta la doctor cu Sony. Dintii si gingiile cainilor sunt la fel de sensibile la boli ca si ale noastre. Totusi la doi ani este cam devreme sa aiba probleme de genul asta.
Cat despre oasele de miel parerea mea este sa nu ii dai pentru ca in alimentatia cainelui sunt total interzise: oasele de pasare, iepure si miel (produc gastrite si ocluzii intestinale).
Sambata si duminica am facut plantat tot felul de flori in curtea casei – lalele, zambile, narcise, margaritar si ne gandeam cu groaza ca Azara cand le va descoperi va face jaf in curte. Insa nu mica ne-a fost mirarea cand am vazut-o ca este precum taurasul Ferdinand din desene animate, sta toata ziua si miroase florile.

Mergi la inceput

Ce dulceeeeeeeee! I s-a impamantenit instinctul matern si e gingasha! Draga de ea!

quote:
Originally posted by Danna

Anne eu zic sa dai fuguta la doctor cu Sony. Dintii si gingiile cainilor sunt la fel de sensibile la boli ca si ale noastre. Totusi la doi ani este cam devreme sa aiba probleme de genul asta.
Cat despre oasele de miel parerea mea este sa nu ii dai pentru ca in alimentatia cainelui sunt total interzise: oasele de pasare, iepure si miel (produc gastrite si ocluzii intestinale).
Sambata si duminica am facut plantat tot felul de flori in curtea casei – lalele, zambile, narcise, margaritar si ne gandeam cu groaza ca Azara cand le va descoperi va face jaf in curte. Insa nu mica ne-a fost mirarea cand am vazut-o ca este precum taurasul Ferdinand din desene animate, sta toata ziua si miroase florile.

Azara

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna ziua fetelor
am sa ma duc cu sonel la dr dar nu pot acum la munca sunt aglomerata iar acasa sunt in renovare. oricum trebuie sa ajung sa-i fac vaccinurile. ieri a fost deocheat si a fost mai molesit. pt ca e f frumos este deocheat destul de des. voi aveti probl de genul asta?
sanca, spui ca oreo vaneaza iepuri? (adica rasa lui). pai eu am avut 2 iepuri acasa dar si la tara pe care ii chemau bunny bunny... da!!! ati inteles bine, pe toti iepurii ii chema bunny bunny. am avut si un canar, dar a murit, hamsteri, o pisicuta ce a stat vreo luna iar acum am un acvariu plin cu pesti. am spus ca la casa mea am sa am un cal pt ca sunt animalele mele favorite. cand eram mica ii spuneam surorii mele ca am sa iau un maz, am sa-l bag in sifonier ca sa nu il vada tata, si ca am sa-l scot afara sa se plimbe si sa manance. eram un copil mic si prost voi ati mai avut animalute?
ma prapadesc de ras imaginandu-mi-l pe alex cu degetele voastre in gura.... e prea tare cainele tau
eu v-am pupat... ma intorc la munca

sper sa aveti ....
... suficienta fericire pentru a va face DULCI
... suficiente incercari pentru a va face PUTERNICI
... suficiente necazuri pentru a ramane UMANi
... suficiente sperante pentru a va face si a fi FERICITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Fetelor, eu cand scriu aici numai vesti proaste am. Sambata noaptea a cazut Ruby de pe balcon. Nu am cuvinte sa va explic ce am simtit, mai ales ca este a treia experienta, cu pisici diferite, evident, care au cazut de pe balcon. Nu stiu cum, dar multumesc lui Dumnezeu si m-a scutit de o alta durere si Ruby n-a patit nimica. Si acuma vine intrebarea: nu e ca noua pisica, e normal, ca doar a cazut de la etajul 3, schioapata cu un picior. M-am uitat eu, nepriceputa, atat cat m-a lasat, si nu e nimic umflat, nici rana nu are nicaieri. Umbla ce umbla in 3 labe si pe urma se tranteste jos ca nu mai poate. Nu pare nimic rupt la picior, dar ma gandesc ca se poate totusi sa fie rupte degetele de la laba. Si daca e asa, se sudeaza de la sine? Ramane cu schiopatatul? Am vrut s-o las cateva zile sa vad daca-si revine, cu Lili cand a cazut am mers urgent la doctor, dar era ca si Ruby, schiopata, n-avea nimic rupt, si a zis veterinarul ca ii va trece.
Of, viata, prin cate trec si animalele!

pisici, flori si jucarele

When the heart is full of love, the world is full of beauty

Mergi la inceput

Sanatate multa pt Ruby! Parerea mea e ca mai bine dai o fuga la doctor. Nu ma pricep, dar poate ca are vreun ligament lezat si o crema sau ceva ar ajuta-o sa nu mai sufere!Pup pt Ruby!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Scarmanus, de ce nu iti pui plasa la balcon cum am vazut ca au cei de aici proprietari de pisici?
astfel vei evita accidentetle, ca dupa cate vad, pisicutele tale sunt tare nazdravane.
sanatate la micute
Vio und Tinchen

Tina catelus de catifea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Scarmanus nazdravane pisicutzele ai ... eu cred ca cel mai bine e s-o duci la veterinar...
Eu cand o vad pe Tara mea ca sta pe balustrada de la balcon ma ia durerea de cap ... de aceea nici nu prea o las in zona.

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

Mergi la inceput

Neata
Scarmanus sa mai intri sa ne spui si noua cum evolueaza Ruby!
Pupici la blanitze si coditze!

7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven

Mergi la inceput